![]() |
|
LaLiga právaPro ty, co to zajímá. Problém s právy v některých zemích je ten, že agentura MP Silva, která práva koupila s tím, že je následně přeprodávala jednotlivým TV společnostem, dluží neuvěřitelně vysoké částky jak LaLize, tak i například italské Serii A.Zástupcie Serie A se dokonce rozhodli jít soudní cestou, LaLiga aktuálně řeší, jak celou situaci vůbec vyřešit.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
@franckKdo že ji vlastní?https://www.scmp.com/sport/article/2157244/china-owners-struggling-agency-mp-silva-desperate-bid-avoid-one-biggest Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: LaLiga právaTak pozor, něco jsem našel. Nebudu zveřejňovat odkaz, protozue nechci porušit pravidla, ale pošlu ho do PM "bretah".Ve zkratce: Podle webu sportsbusiness se spol. MP&Silva nedohodla se Serii A, Premier League a asociací italského volejbalu na částce kterou chce MP&Silva inkasovat od zahraničních vysílatelů. Problémy začali čínští investoři Baofeng Technology kteří nezaplatili zbývajícím akcionářům (to jaou ti Italové v čele s Riccardem Silva) 45% za práva La Ligy a Serie A + volejbalu. Důležitá je poslední věta: bude velmi důležité jaká ppbude pozice a odpověd majoritních akcionářů MP&Silva, kteří se ještě k situaci nevyjádřili. Tak proto se v Itálii nic neví. Aspoň jsem rád, zue nedělají bulvár a čeká se na ofiko. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@habrAno, 45% Čína, 65% SilvaRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franck ???Chinese brokerage Everbright Securities and internet entertainment company Beijing Baofeng Technology, which together own a 65 per cent stake in MPS, face a loss of US$700 million if MPS goes into administration - one of the biggest fails in sports marketing history.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrČlánek v IT zněl jinak, já si počkám na ofiko vyjádření MPSp Silva. Už to, že jsou italské weby skoupý na informace značí opatrnost. Přece jen, tady se točí opravdu velký peníze a každá taková společnost může být ternem v oku různých spekulantů.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: LaLiga právaRiccardo Silva má koupit minoritní balík v AC Milán.......takže to ještě bude zajimavé s těma penězma....na konci roku v IT už je vyšetřovali..Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrTo jsem teď psal, že chce koupit 2%. V IT vyšetřují každýho, to je normálka. Když si koupím zmrzku za 1 euro a nebudu mít u sebe účtenku a chytne mě finanční policie, tak dostanu pokutu 500eur. Až zmrzku sním, tak můžu účtenku vyhodit. To jen abych Ti přiblížil jak to tady je. Bohužel.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@habrTo je mýtus kterýmu se každej Ital směje, že je v Itálii vše dovoleno a děláme si co chceme. Zdaleka ne. V Itálii neexistuje anonymita. To je dáno tvrdou školou mafie. Kdyby Itálie nebyla ostražitá a opatrná, tak by to vypadalo jako v Mexiku. I taky proto, dodnes nebyl v IT spáchán žadný teroristický čin, protože se všemu předešlo a máme špičkový jednotky. Takže to, že se v IT vyšetřuje kdekdo je normál.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: LaLiga právaJenže on vyváděl peníze z firmy a určitě to nebylo 1 euro.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrTo nevíme, soud nebyl. Každej to může vidět jinak. Je jasné, že Číňani budou mít svoji verzi a Silva svoji. Já se ho nezastávám, pána neznám, ale protože se nic ještě neví oficiálně, tak nebudu dělat závěry. Pokud by byl Silva odsouzen, tak pak je to podvodník a práva by šly znovu do prodeje (což by mohlo být pro diváky pozitivní), v opačném případě se to vyřeší jinak a nic se d8t nebude. Já to teď budu bedlivě sledovat. Kromě 4-19.8 to budu na dovči a nebudu nic řešit.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: LaLiga právafranck"Ano, 45% Čína, 65% Silva." Si si istý tými percentami? Dáva mi to spolu 110 %. Aspoň ma tak v škole na Slovensku učili. ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: LaLiga právaUrčitě si je jist, v Itálii už jedou na 110 procent![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@krtíkDíky za upozornění, samozřejmě 35%Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: LaLiga právaTo bol len taký "šťouch" .![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |