Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Nová tv Philips 55pus8303

Ahoj všem co říkáte na tuhle tv kámoš přišel abych mu ji buď rozmluvil a nebo doporučil philips má teď nějaký akce 4000 zpět a 5 let záruka a já že philipse neznám ale radši asi jít do sony 9005 nebo myslíte že ten filip je lepší rád bych názor toho co ji má ale od odborníků si taky nechám poradit.díky

kanon
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

BDfKNM, fann, Avernet

pise vzdy a stale stabilne od temy...preco asi?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Já se teda naposledy vrátím k tématu.Muj názor je ten,že hnus ala naše SD pouštět do UHD kolem 65 palcu a větší je TV masochismuz.Nakonec muj dlouholetý kamarád se živí velkou řadu let opravama TV dost často i v bytech zákazníku.Jeho zkušenosti s kvalitou obrazu SD na UHD zobrazovačích jsou velmi tristní-spíš se mu chce jak říká pomalu blejt.Nedávno byl u někoho na Samsungu-asi 75 palcu a na jeho dotaz jak se na tu SD hruzu muže majitel dívat mu bylo řečeno,že z dálky to docela jde.Dál se na nic neptal..... ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Kľud......

Píšte hlavne k téme :

https://www.parabola.cz/forum/reply-901223/

i keď k téme sa nejak už nedá nič vymyslieť.

Ja si zas myslim a mam istotu, že: bohus31... a minimalne dalšie 4 nicky píšu rovnako. Prečo asi?
Tak ako tomu bolo kedysi na susednom fóre, že si medzi sebou bohus31, major 13, tonek ,grof , jazer a neviem kto ešte medzi sebou písali...a bol to jeden muž-nick. Ale chápem, bohus31. Najlepšia obrana pre tvoju kamufláž a vyťahovanie ega je útok na iný nick.Netreba už nič dodávať.

VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA

Avernet
Registrace: 9/2017

Nová tv Philips 55pus8303

Zdar všem diskutujícím nehádejte se dík všem za názory ale já psal jen o 55 uhlop. a chtěl poradit protože ten kámoš sem nechodí a moc tomu nerozumí tak se ptám za něj šel by možná i do té sonky 9005 ale prý i ten philips 8303 prý má taky skvělý obraz a dokonce mu i doporučily filipa 7502 že je na tom podobně obrazově filip má teď akci peníze zpět a dokonce u někoho i 5 let záruku tak radši by bral filipa tak díky.

kanon

RE: Nová tv Philips 55pus8303

pocuvaj ty standartny pool stol ,este mi budes tvrdit ze to mas 6 ft stol??? to by si musel mat ten stol pozdlzne a takmer prazdnu miestnost . no ale noze nam odfot gule rozlozene okolo kratkeho mantinelu asppn uvidime aky je maly :laughing:

BDfKNM
Registrace: 6/2018

@kanon

Já osobně bych šel jednoznačně do té Sony.VA panel-přímé podsvícení.Philipes IPS panel Edge podsvícení.Ale je to jenom muj osobní názor i zkušenost. ;)

hobo

@Avernet

Pamatám sa, ale písal si pod nickmi demsey,major13,grof. Ten človek v hlave nemá všetko v poriadku :))) :))) Ja mu neverím nič, klame, už ani fotky mu neverím.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

pred mesiacom mal ešte 6 ročný LG z nay akcie.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@hobo

ja vsak pisem vzdy z vlastnej skusenosti, nie zo skusenosti akychsi tvojich znamych... Takze aposteriori u mna je na 65" Philips obrazova kvalita SDtv stanic na dobrej urovni v slovenskom DVB-T/T2, narozdiel od NIEKTORYCH SDtv stanic DVB-S, ktore su obrazovo velmi slabe...

bohus31

@bohus31

Snad si nemyslíš,že jsem nikdy neviděl naše SD na UHD TV?Mám dvě takže se domnívám,že píšu co mám možnost vidět.No spíš raději nevidět.A zkušenosti mého kámoše jsem podotkl jenom jako takové podpoření té nezpochybnitelné pravdy.A ten muj jakýsi známí má zkušenosti a znalosti o kterých se tobě,ale i mě asi jenom zdá. ;) No a těch 50Hz tomu tvému TV taky asi moc nepřidá při rychlejších scénách.

hobo

ty si videl

hobo, tv vysielanie SD tv stanic slovenskeho DVB-T/T2 na konkretnom type 65" Philips TV? Vsetko PODSTATNE ohladne Philips TV s terestrickym SDtv prijmom som napisal aposteriori vyssie...

bohus31

@bohus31

Zase tvrdíš niečo, čo nie je pravda ako s Eurosportom. Na takom veľkom televízore a hlavne na UHD je SD obraz zlý a je to jedno aká značka. A navyše máš 50hz panel, takže pri pohyboch ešte horšie. Ja mám 70-ku full HD TV s 100hz panelom a na tom tiež SD obraz je zlý, nebudem niečo tvrdiť darmo je môj, keď to tak nie je.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@bohus31

A čím se asi kvalita SD tv stanic v DVB-T/T2 ve vašem vysíláním liší od toho našeho?Hlavně nepiš že tvuj TV to jako jeden z mála zázračně vylepšuje. ;) Raději porad tazateli,který z těch dvou TV má on doporučit svému známému.Já jsem to už udělal a také zduvodnil.Učin tak raději,než vychvalováním své nic moc TV.

hobo

@kanon

opakuji - pokud ti jde o obraz tak určitě ta Sony 9005, nechoď do IPS ani do Philips, Sony umí přirozený obraz i obraz v pohybu... jediné minus jsou horší pozorovací úhly VA panelu, Phlips neumí prostě ten obraz udělat, nemůžu si pomoct, (nevhodné slovo)ní ovládání a android tu už popisovali jiní... ale hlavní rada je, nikomu nerozmlouvej nějakou TV protože ty na ni koukat nebudeš a dotyčný stejně možná prd pozná... a jestli je celý říčný hlavně po nějakých "akcích"... tak bude mít daleko větší uspokojení z "výhodné koupě" a ten "dobrý obraz" se mu dostaví jaksi automaticky (buď jeho slepota nebo placebo...), když mu rozmluvíš Philipa v akci a vnutíš dražší Sony, bude na ní hledat mouchy a mrmlat páč ho budou sr.t ty prachy... nedejbože se TV pos.re a ty budeš úplně za blba... z doporučování TV známým jsem dávno vyléčen... :)))

lance
Registrace: 10/2008

Sony nema android? Philips ma vsade ips? Ved vsetci okrem najdrahsich modelov davaju len 50Hz panely, co nemusi byt zle, ked to kompenzuju, ale
spickove modely u vsetkych stoja aj nieco, otazka je ci su aj o tolko lepsie. Obavam sa, ze nie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

nech si kazdy

kupi taku TV aku chce...pretoze on sa bude na nu divat. U mna na 65" Philips TV spokojnost s kvalitou obrazu nielen pri prijme DVB-S/S2 ale taktiez pri DVB-T/T2. Nicky ktore obraz Philips TV ani nevideli, kvoli comu mudruju...

bohus31

@bohus31

Mám ještě Philips 8 let řada 9 FHD.Konkrétně PFL-9705H12.Ale to byla trochu jiná doba a jiná káva.To je obraz ECHT GOLD to je nákej GOLD. ;) Aby sis jako nemyslel,že jsem nějak zaujatý proti této značce.Ale doba se trochu změnila.

hobo

Aposteriori

tak nam tu ujo fragmentar napis rozmery hracej plochy tvojho pool gulecniku ,alebo kieho frasa to doma mas a pouc nas o rozmeroch STANDARTNEHO stola lebo hento v porovnani v vecami co na tom fotis je strasne krpate.
este napis ze to je bridlica a umrem. :laughing:

BDfKNM

oprava

-porovnani s vecami...

BDfKNM

mas niejaky

problem bdfknm? Moj pool biliard je standard 6-stkovy stol...

bohus31

niejaky ?

trt makovy , kedze sa tomu venujem na prvy pohlad vidim ze to nie je 6ft,
vysoke mantinely obrovske diery vytiahnute do stola, to je nejaky shit z vypredaja ty STANDART. :laughing: :laughing: :laughing:

BDfKNM

same nezmysly

pises bdfknm. Pretoze pool biliard som kupoval od Vlada J., z Biliard Clubu Vrutky v 90-tych rokoch. Jednoducho ty nemas ani paru o pool biliarde a rozhodne sa tomu nevenujes, nakolko ziadny clovek znaly problematiky nemoze napisat ze sa jedna o kulecnik....Velkost 65" TV, snad uz poznas: https://www.parabola.cz/album/foto-1243/
sekce Album: 65" TV zo vzdialenosti niekolko metrov.
Popis fotografií:
[1] 65" TV zo vzdialenosti niekolko metrov.

bohus31

same nezmysly

pises ty fragmentar , mas najlepsi tv ,anteny prijmace konvertory audio techniku gulecnik pardon potrpis si na slovicka POOL BILIARD !samozrejme.

my sme tu vsetci uplne hlupy a dakujeme ze sa stakou spodinou vobec bavis.

mimochodom na takom krpatom stole by som ta vyplieskal aj s kutacom hoci tomu vobec nerozumiem.
skus si niekedy 10ft a viac majster vo vsetkom.
stracam s tebou cas. Rv Rv Rv

BDfKNM

díky všem kluci a nehádejte se

Dám mu na výběr a nechám jej pročíst většinu tady těch názorů já bych osobně šel taky do sony ale záležet bude na něm nebudu nic vnucovat nikdy jsem nikomu nic nevnucoval díky všem.a čus zase při nějaké další diskuzi.

kanon

pro lanceho

Mám podobnou zkušenost kdysy co byly ještě crt tv tak jsem koupil mým rodičům tenkrát tv sony 55cm uhl. s takovou tou skoro rovnou obrazovkou tu stejnou jsem doporučil i mojí ségře ta jim jela ještě kdesi v pokoji 22 let absolutně v pohodě a našim odešla sony po 2 letech a 7 dnech odešla obrazovka když jsem mluvil s technikem tak řekl že se mu tohle ještě nikdy nic podobnýho se sony nestalo a byl s toho v šoku to jen tak na závěr, tobě taky díky a měj se.

kanon
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra