Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Nekompletní EPG

U Formuleru F4Turbo s OPENPLI 6.2 se objeví u info programu jen název a žánr ale chybí ten popis.. U HD BOXU je to v pořádku a v infu je stručný popis pořadu.
A také u HBO3 se při přepnutí na cca 1s v info liště objeví čeký název pořadu a hned se změní na madarský.. V Nastavení mám jazyk EPG - česky.. Netuší někdo co s tím??? Skin používám HD GLASS PLI ( ten co je defaultní)

lubos32
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nekompletní EPG

u mňa vo VUčku sa v nastavení EPG dá nastaviť viac možností,skus to tam alebo treba počkať na nový SW

Igor
Registrace: 1/2006

@lubos32

Stejný problém mám s u EPG Freesatu na Formuleru F3 i F4 s image OpenATV.

roxman
Registrace: 4/2016

@roxman

U freesatu budeš mať problém vždy, lebo to je chyba u nich. Aspoň treba skúsiť takú vec, že v preferovaných jazykoch treba nastaviť aj u EPG na prvom mieste slovenčinu alebo češtinu a potom treba sa nastaviť na Paprika TV a natiahne EPG. A keď ani to nepomôže tak treba použiť plugin EPG Import a cez to sťahovať EPG.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@lubos32

Já jsem si všiml, že na ČT2 HD i ČT24 HD (Skylink) na Xtrendu 8000 s OpenATV ... že EPG končí ve čtvrtek kolem 10:00 ...

Na Nova Sport 1 HD (Skylink) je to Ok ... do pondělí 1:00 ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

nějak nám na epg kašlou poslední mám ve čvrtek to je vražda...
aj čt2 i čtd. asi skládaly hudbu pro alzáka na piáno tak neměly čas na epg :)))

GarGG
Registrace: 7/2014

@GarGG

U mne také končí EPG všech programů ČT u Skylinku i v DVB-T2 ve čtvrtek 9.8. v 10:00.

Doufám, že tam EPG na další dny brzy dodají, protože bych to nerad urgoval u Skylinku jako minule a poslouchal od telefonistky ty výmluvy, že nemám Skylink Ready přijímač a tak nemohou garantovat příjem a že mám zkusit uvést přijímač do továrního nastavení. Já na to, že to nebude přijímačem, když na druhé TV je u DVB-T2 vysílání na tom EPG úplně stejně. A ona na to, že mi nemohou poradit nic jiného, než uvést přijímač do továrního nastavení. Já na to, že nepotřebuji poradit s přijímačem nebo ho nějak nastavit, protože funguje dobře, ale aby kontaktovali dodavatele EPG ať jim dodá data nebo ať zkontrolují, zda není někde něco zaseklého. To budu raději kontaktovat ČRA kvůli EPG v DVB-T2.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

tak chyba u Freesatu to asi nebude, když na stejné kartě to v HD BOXU chodí..
Možná je max chyba u HBO3, kdy v info liště je popis v HU..I když zase Formuler to na cca 1s někdy ukáže v češtině ...
Plugin epgrefresh jsem zkoušel a bez úspěchu..

lubos32

Má někdo přijímač od Freesatu a chodí mu popisy EPG u HBO HD a český název programu v info liště u HBO3?? abychom eleiminovali problém poskytovatele..

lubos32

u mě u některých pořadů HBO popisky chybí a duplikuje se v nich název pořadu, ale jiné pořady popisy obsahují.. předpokládám, že by mohla být "chyba" u Freesatu

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@lubos32

u mňa Freesat EPG v prípade HBO ide takto:
- HBO HD - názov v info lište aj popis EPG v češtine,
- HBO 3 - názov v info lište aj popis EPG v maďarčine,

zostava: SOLO 4K, VTI 13.0.9, HD Glass 17,
je známe, že Freesat má s tým EPG dlhodobo problémy...

vlado222
Registrace: 2/2017

@vlado222

Ja to mam rovnako.
DM900 Merlin image.

jojko22222
Registrace: 6/2018

Tak Česká televize má opět nekompletní EPG, ale nyní pouze u kanálu ČT D/ART, kde končí zítra kolem 5:00 ráno. Ostatní kanály České televize mají EPG až do příští neděle. Stejné je to jak na satelitu 23,5°E tak i v pozemní síti DVB-T a T2.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra