, sekce: Zkušenosti |
|
Streamy do vlc na Balkánske tv stanice free ?Ahojte má niekto z vás IPTV streamy samozrejme Free (Zadarmo),na Balkánske TV stanice?,do VLC?,stači mi len playlist, do VLC si to už nahodim, za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...zdarma nefunfguje nic dlouho a dobre , musis si to zaplatit |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 554 |
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...jj mám a jdou dost dobře |
popo123
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 234 |
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...Zdar, nemá někdo share na všechny západoevropské poskytovatele sat. vysílání, stačí mi jen cfg, do boxu si to už nahodím sám, jo a děkovat Vám za to nebudu.. Logiku některých jedinců asi opravdu nikdy nepochopímSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...kdo hledá najde evropa asie ameríka austr |
popo123
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...Traktorovi nič nedávaťdáš playlist,za hodinu je to na všetkých forach |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...brm brm |
popo123
|
|
@BananaboyNeboj sa, ja taky nesom, P.S účet mám vytvorený iba tu, a všade dávam jeden nick, Zetor25,teda na susedných weboch, dávam len jeden nick na Čiže ten nick som si dal kvôli tomu ze doma v garáži mám tiež Zetor 25 K,s Troj valcovým agreáton ak Ti to niečo hovorímajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre...zetore . . . nainštaluj si turkvod a tam nájdeš aj to čo nepotrebuješ a nepotrebuješ to trepať do playlistu . turkvod nahradí aj kodi . turci vedia ako kodi okopírovať. ale . . . vzhľadom na tvoje možnosti a trojvalec viac nepotrebuješ. tak . . . a prestaň somrovať a robiť chytrého .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Streamy do vlc na Balkánske tv stanice fre... |
popo123
|
|
@oneeeeeTak za prvé, ja sa tu na chystrého nehrám, na rozdiel od Tebamajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@oneeeeeA prestaň tu už konečne do mňa rýpať, lebo už fakt na to nemám nervymajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Není ten Zetor K dvojválec? |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|