![]() |
|
VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuZdravím.Kdysi jsem to řešil a bylo mi pomoženo zde.Teď jsem prováděl obnovení systému a zase se to projevilo.Klasika,místo žščřďťň se zobrazují nesmysly.Někdo mi zde poradil nějakou změnu v nastavení.Za boha si nemohu vzpomenout kde.V nastavení přístroje u titulků nic nepomohlo.Bylo to dost zakutané v menu.PS V PC se titulky zobrazují správně.Děkuji předem.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@Badis2Vygeneruj si encoding.conf tu https://www.parabola.cz/prehledy/generator-encoding-conf/ a prekopíruj/prepíš to do adresára usr/share/enigma2/T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmua on sa pýta na epg encoding.conf ??alebo na tilky vo filme ?? ,další adept boha a potom prečo som furt v base inteligenti ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
@BananaboyTak to máš pravdu, nevšimol som si tie titulky. Ale súbor s titulkami treba otvoriť v PSPadu a vybrať české kódovanie a uložiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@BananaboyA nepásli sme spolu husy, takže tie svoje (nevhodné slovo)ské pripomienky si nechaj pre seba.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmudalšia perla ,české kodovanie![]() a pýta sa na titulky v hdd alebo titulky online ? aj tie husy maju viac v tej makovici ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
@BananaboyTak napíš už správnu odpoveď. Ale nato si asi netrúfaš len na (nevhodné slovo)iny. A nereaguj na mňa prosím.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Badis2Tak do tretice, ak sú online titulky tak treba nastaviť preferovaný jazyk titulkov.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuV multimediálním přehrávači si pusť požadovaný soubor, načti titulky, pokud se automaticky nezobrazí díky neshodě názvu videosouboru s titulky a v nastavení titulku změň KÓDOVÁNÍ. Nevím, jestli je to ve verzi mediaplayer a nebo až ve vyšší 2. verzi. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuhned zaciatkom tyzdna zase intelektualne vlakno ....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuFilm je BluRay rip(mkv)+titulky(srt) na HDD.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuDVBT1- Film má stejný název jako titulky.Ony se zobrazí jen je to holt hatmatilka. Ale kdysi stačilo něco v nastavení přístroje přehodit.Něco jako skin Vu nebo tak něco ale holt jsem si to nenapsal.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@Badis2Na to mě funguje uložit titulky ve formátu UTF-8. Solo4K VTI 13.0.9 |
Voooda
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@Badis2Aký máš image?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmupetersk - VTI 11.něco. Z hlavy přesně nevím.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuTaky jsem to kdysi řešil. Nakonec jsem vyhodil předinstalovaný MediaPlayer a stáhnul plugin MediaPlayer 2.. Titulky s diakritikou plus další funkce navíc.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@Badis2V pluginoch by si mal mať SubsSupport settings a v menu General settings je položka Encoding. Treba nastaviť na Central and Eastern Europe. Ak nemáš v pluginoch ten SubsSupport, treba ho nainštalovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmupetersk - Všechno tam je nastavené jak píšeš.Bohužel hatmatilka pokračuje.Zkusím co radí Diaboltp.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@Badis2Skús a daj vedieť. Na niektorých fórach píšu, že aj mediaplayer2 pomôže.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuVoooda - tento formát se u titulků ukazuje.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuHm jenže ten mediaplayer2 není nikde v nabídce modulů ke stažení.Ani po aktualizaci.Nebo vadí že mám VTI 11.02?![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuNo zkusil jsem jiné titulky a stále stejné.V PC ok,v miláškovi háčky ne.Jen paznaky.Ale je divné že čárky se zobrazí.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
@Badis2Tu http://dl.bintray.com/mx3l/generic/ si najdes aj mediaplayer2![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuWarder - Děkuji.Teď se ještě nabízí otázka co se staženým souborem.![]() ![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmutreba si ho snáď nainštalovať![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: VuSOLO4k špatná diakritika titls ve filmuTo mě je jasné. ALE jak? Asi to někam(do přístroje) nakopírovat a poklepat myší?![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |