![]() |
|
problem?DM800HD E-StarSim3,píše ERR01 NO CA FOUNDnechtěně jsem poslal do DM (clonu) nesprávný FW a tet to píše na tom malem displji vepředu napis ERR01 NO CA FOUND. Prosím je tu někdo z Prahy nebo Stedočeského kraje ko případně umí pomoci opravit. Díky moc za jakoukoliv pomoc a ochotu![]() |
dm9000
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
a kde je problém?SEčko oproti starému osmikilu nemá problé se spojením s PC i při "NO CA FOUND" a můžeš flashovat do aleluja |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: problem?DM800HD E-StarSim3,píše ERR01 NO C...Nemá tam vzadu malé tlačítko "rescue"? Některé modely to mají a po stlačení Ti dream naběhne do záchranného modu, přes který už nahraješ ten správný image. Jenomže kdo ho ví, co to máš za model...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: problem?DM800HD E-StarSim3,píše ERR01 NO C...Pánové jak jednoduché neštourat se v tom pokud to funguje.Pak je jedna možnost ,že to nejlepší nastavení a image a nevim co ještě udělat zálohu a dát ke stažení na u...to.A šlo by to udělat na všechny běžné přijímače.Je to pouze ČESKÁ lenost.Argument ,že se každýmu líbí něco jiného je blbost mluvim o image.Prostě jedno je dobré a funkční odzkoušené tak proč budu instalovat a zkoušet když nevim výsledek jak to dopadne.Ono už tam něco málo je.![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@dm9000Problém je to běžný a napravitelný, ovšem asi jen pro alespoň málo znalého.S použitím obou kabelů LAN a servis (DM800 myslím měla ještě RS232) pro spojení boxu s PC a využitím prográmku DreamUp s extras - recover bad sectors nahrát korektní image. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: problem?DM800HD E-StarSim3,píše ERR01 NO C...kedysi sa mi to stalo na starej dm800hd so sim01 nahral som nespravny image. A posralo mi to aj simku. Nasiel som taku utilitku ktora mi so sim01 urobila ferrari sim a zazom som mal na vyber s nespocetneho mnozstva images![]() |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
@dm9000Tak tam nahraj znovu estar-secondstage-dm800se-84.nfi. ono Tě to pustí dál. https://linuxsat-support.com/thread/26745-latest-secondstage-bootloader-for-dm800-estar-sim/Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |