Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

problem?DM800HD E-StarSim3,píše ERR01 NO CA FOUND

nechtěně jsem poslal do DM (clonu) nesprávný FW a tet to píše na tom malem displji vepředu napis ERR01 NO CA FOUND. Prosím je tu někdo z Prahy nebo Stedočeského kraje ko případně umí pomoci opravit. Díky moc za jakoukoliv pomoc a ochotu :-/

dm9000
Registrace: 2/2018
Odpověď v diskusním vlákně

a kde je problém?

SEčko oproti starému osmikilu nemá problé se spojením s PC i při "NO CA FOUND" a můžeš flashovat do aleluja

motanek79
Registrace: 10/2013

RE: problem?DM800HD E-StarSim3,píše ERR01 NO C...

Nemá tam vzadu malé tlačítko "rescue"? Některé modely to mají a po stlačení Ti dream naběhne do záchranného modu, přes který už nahraješ ten správný image. Jenomže kdo ho ví, co to máš za model...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Pánové jak jednoduché neštourat se v tom pokud to funguje.Pak je jedna možnost ,že to nejlepší nastavení a image a nevim co ještě udělat zálohu a dát ke stažení na u...to.A šlo by to udělat na všechny běžné přijímače.Je to pouze ČESKÁ lenost.Argument ,že se každýmu líbí něco jiného je blbost mluvim o image.Prostě jedno je dobré a funkční odzkoušené tak proč budu instalovat a zkoušet když nevim výsledek jak to dopadne.Ono už tam něco málo je. R^

koax
Registrace: 2/2008

@dm9000

Problém je to běžný a napravitelný, ovšem asi jen pro alespoň málo znalého.
S použitím obou kabelů LAN a servis (DM800 myslím měla ještě RS232) pro spojení boxu s PC a využitím prográmku DreamUp s extras - recover bad sectors nahrát korektní image.

knawi
Registrace: 3/2007

kedysi sa mi to stalo na starej dm800hd so sim01 nahral som nespravny image. A posralo mi to aj simku. Nasiel som taku utilitku ktora mi so sim01 urobila ferrari sim a zazom som mal na vyber s nespocetneho mnozstva images :)

noha
Registrace: 1/2006

@dm9000

Tak tam nahraj znovu estar-secondstage-dm800se-84.nfi. ono Tě to pustí dál. https://linuxsat-support.com/thread/26745-latest-secondstage-bootloader-for-dm800-estar-sim/

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra