![]() |
|
Anténa na 50 kmZdravím, vedeli by ste mi prosím doporučiť kvalitnú anténu na príjem dvb-t? (cca 50 km) ďakujem. |
sheldon
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 145 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmTeleves DAT BOSS LR TFORCE LTEhttps://www.alza.sk/televes-dat-boss-lr-tforce-lte-d5158624.htm ![]() |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
No jasně!Flákni tam šílený trojplošník! :-)))Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@sheldonMísto příjmu ? Požadavky? Otázka položena moc obecně. Obecná odpověď je, že může stačit i dipól (jediný prvek) se ziskem O dBd a nemusí stačit pásmová anténa 10 dBd.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
podvodníkozajstný sheldon by to vedel alebo by aspoň zadal správne vstupné parametre |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmJá bych měl tip maximálně na 30km...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@sheldonHusté síto + předzesilovač.Velká Javorina šlape z Brna se silou signálu 100%.A je to o hodně víc,než 50km. Taky cena i s odrušením telefonního provozu je víc jak 2x menší,než u toho monstra nahoře. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
mě 80kmkus drátu hozenýho z okna a žádný zesilovač |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrJá mám na parapetu ve 4.patře vidličku a jako fík 60 km Svatobor.Ale pravda... je to metrová rybí kost.Sousedce jsem dal to třípatro a zdá se mi slabší,nebo je to v tv čahonku. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
sheldonAko píše ALEXCZ daj tam huste sito a nejaky 16db predzosilňovač.Pokiaľ nebolí v okolí BA nove stanice na kanáloch 29,40,59 tak som chytal Brno kojal z vzdialenosti 160km a ešte cez Karpaty!! |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
Joki"... daj tam huste sieto a nejaky 16db predzosilňovač". Přesně jako od Babicy.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmA tak já si také tipnu. TAP2060. Polarizace V/H, směrová a pak by se vidělo, co dál![]() |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
@sheldonIdeální by bylo popůjčovat si různé antény a zkoušet to. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmKaždej televizák ti signál změří a doporučí pro danou lokalitu nejvhodnější řešení.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmCo je to za dem--tní dotaz a ještě d--entnější odpovědi (některé)? Já třeba chytám na tu nejkratší L-P rybí kost ve Slaném parádně Černou horu 150 km daleko - protože nebýt několika stromů na ní za ultra jasného počasí od atény vidím. Ale 23 km vzdálený Louštín je na hraně. Antény se přeci neprodávají na vzdálenost, ze které mají něco přijímat?!Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmNajjednochšie a možno aj najúčinnejšie a najlacnejšie riešenie je sito s predzosíkom. Používal som ho roky a nikdy nesklamalo. V Piešťanoch a okolí mnohí na ňom chytajú skoro všetky slovenské a české programy bez ohľadu na polarizáciu. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmPreco mu hned doporucujete zosilnovace? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmAno, třeba sito plzenske od Vaten, ale nejprve bych zadny zesilovac nepouzil, az v pripade nekvalitního signalu bych zapojil predzesilovac napr. ivo 16dB/sum 1dB pod antenu na pude nebo za oknem v pripade instalace anteny u okna nebo na balkone a k tomu dokoupit zdroj 12V/100mA. Také anteny typu logaro napr. ISKRA PZ 20 nebo PZ 28 pripadne LP 2845 by mohla vyhovovat při dobrem terenim profilu ve smeru na vysilac. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
hele nejlepší raduti dám a zadarmo,koukni,co mají sousedi a zjisti,jak jim co jede,pak si to kup taky |
pierrepetr
![]() |
|
@kubisekOtázka není (nevhodné slovo)ní,pouze svědčí o tom,že tazatel se moc nevyzná.A chce vše vyřešit svépomocí.Takže je to tzv.kolenovrt,jak říkají profíci.Odpovědi ať (nevhodné slovo)ní,nebo ne(nevhodné slovo)ní jsou buď od profesionálů,nebo ostatních,kteří mají snahu na základě svých zkušeností pomoci. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZpřelož nevhodná slova,jinak nevím,co píšeš |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTo tam dala do závorky redakce. Nevím, co je na slově "(nevhodné slovo)ní" špatného,obzvláště když se mluví pouze o (nevhodné slovo)ních otázkách a (nevhodné slovo)ních odpovědích a ne o lidech.Ale to za ně asi udělal automat.Nevhodné slovo je demen..í. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZA přitom je to odborné lékařské vyjádření,které by měl mt leckterý politik v lékařském posudku.A co potom takovéto ehm....zase ehm...zítra ehmm.....jak se vyjadřovali a vyjadřují tito politici a vládní činitelé.![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Anténa na 50 kmSolight hn 49, je to anténa dosah do 50 km se zesilovačem všesměrová. Jsem s ní spokojen, vyřešila můj problém s 3 muxem. Na jednu anténu chytám všechno kolem dokola. Klínovec je vzdálen 65 km a chytám taky.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
@ALEXCZzase vím h.o.v.no,musíš to vytečkovat a z nevhodného slova bude rázem vhodné |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Anténa na 50 kmvždyť ti to vytečkoval: "demen..í" - si nedomyslíš?![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |