![]() |
|
Skylink live už i na starší SamsungyMožná tato informace udělá někomu radost: Samsung uvolnil aplikaci Skylink Live i pro starší TV s Tizenem.Konkrétně já mám ue55j6282, varianta rok 2015. Donedávna šlo až od ročníku 2016... .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Skylink live už i na starší Samsungypotvrzuji 😁 |
honegero
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 252 |
![]() |
|
RE: Skylink live už i na starší SamsungyTak to mám se svým UE48H6270 asi definitivně smůlu.. |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
maá ist aj na LG niekedynevie niekto? |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
miskocacasem by to melo byt i u LG pravdepodobne. |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@miskocaNiekedy ano. Otazka je kedy. Skylink vic resi to, jak obejit zakony, oebat lidi, a az nenajdou dalsi zousoby, tak mozna potom zacnou resit tohle. |
Bloogy
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Skylink live už i na starší SamsungyPri pozeraní Skylink Live cez PC sa mi už niekoľkokrát stalo, že na obrazovke prehrávača zmizol obraz programu a namiesto neho sa objavilo zrnenie a hlásenie "adresa URL je nedostupná". Stáva sa to hlavne pri športových prenosoch (asi preto,lebo pozerám len šport). Stretol sa s tým niekto či už na PC, alebo na podporovaných TV? |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
teď chystajípro TV Finlux,už brzy,těšte se |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Teď chystajíA co panasonic màme se těšit |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
@zertzatím není v plánu,co vím,ale určitě to udělaj na všechny do budoucna,aby to mohli konečně zpoplatnit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink live už i na starší Samsungyozzy2:Taky se mi to přes PC včera večer stalo. Po pár refreších stránky se to zase rozběhlo. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@TDHenryRobí mi to hlavne na STV programoch, napr. na TV som počas MS pozeral futbal a na PC som chcel pozrieť dojazd etapy TdF. Minulý týždeň som na TV pozeral Spartu a na PC zase Slovan. Či sú vtedy preťažené ich linky a vypadne to, neviem, ale vadí mi to, ked tesne pred cielom mi naskočí zrnenie. Dík za info, nie som v tom teda sám. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
@ozzy2nevím jestli tě to uklidní,ale mě live na PC jede ok,kdykoliv to pustím |
pierrepetr
![]() |
|
4 zařízeni pro sledování SkylinkMůže mi někdo poradit jak vymazat z účtu několikanásobné přihlášení stejným mobilem ? v minulosti jsem několikrát resetoval mobil a nahrál znovu aplikaci pro přihlášení, jenže system si pamatuje předešlé přihlašování a teď píše, že už tam jsou přihlášené 4 zařízení ať nějaké odhlásím |
knir1
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@knir1dej ok a pokračuj |
pierrepetr
![]() |
|
@knir1udělej si jiné heslo |
pierrepetr