![]() |
|
Sigma Olomouc-K. AlmatyMěla to vysílat ČT, ale v programu to nevidím. To už si dělají srandu. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 193 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyVsechny tyhle fotbaly se presouvaji na placene tv. Je potreba si zvykat. |
Bloogy
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. Almatyboha jeho a nehrá sa to až zajtra náhodou?musíš sa vyzvracať sem už dnes zajtra pozrem streamy alebo google a čumím či čakáš že ti to tu niekto zadarmo naservíruje pod nos ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyBloogy, CT mohla klidne davat alespoň zapasy předkola, tak jako je dava STV. Stacilo se jen dohodnout. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyAno, zapas se hraje zítra. Na liveonsat CTSport uveden zatím není. Uvidíme. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERA to jako CT a Nova Sport nemají práva na zápasy předkola?Vždyt obě TV mají práva na EL na tři další roky.CT právo první volby.NS 4 utkání z každého kola.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyČT měla v plánu vysílat zápas v 17:00 kvůli ME v atletice ovšem nakonec z toho sešlo protože klub nechtěl hrát ve všední den ve vedrech v 17h což udělali jenom dobře, ČT má 5 programů tak nechápu proč nemůžou šoupnout fotbal na ČT2. |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
@HYPERMohla, mela. Zatim nedavaji. Treba se dohodnou jeste. |
Bloogy
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyMne je to uplne jedno, jestli se dohodnou, nebo ty penize usetri a navali si je do premii, nebo so poarniho aportu, nsbo vysilani sachu. Nebudu se uz vzrusovat, kam plynou nase penize z poplatku. Stejne mi je jedno, jestli Sigma vyhraje, remizuje, prohraje, nebo to kazasi prodaji. Nehodlam se uz vzrusovat. |
Bloogy
![]() |
|
@BananaboyKlíd, praskne ti cévka a kdo ti co dá. |
mattes
![]() |
|
@mattesna tu máš https://en.wikipedia.org/wiki/FC_Kairata hladaj zajtra dajaku kazak TV na vychode od astry je toho na mraky |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
@BananaboyOd kdy je na wikipedii tv, ktere vysilaji zapasy klubu? Radai mu posli liveonsat |
Bloogy
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyDo (nevhodné slovo) s temi chybami! Pisu na mobilu a sama chyba. Shit |
Bloogy
![]() |
|
@BloogyOK, O2 TV mám, Novasporty mám, Eurosporty mám, TV Sporty mám. Co si mám ještě pořídit? |
mattes
![]() |
|
@BloogyChlapi já to hledal. Liveonsat znám není to tam. |
mattes
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. Almatyhobo, jasne, vim o tom jak je to s EL. Atletika dostala prednost. Slo mi třeba i o zapasy předkola LM, kdy se mohla CT dohodnout s O2 pouze na zápasech předkola LM, když uz platíme koncesi. |
HYPER
![]() |
|
@mattesJestli chces sledovat cesky fotbal, tak mas vse potrebne. Jak CT, tak O2. To bys musel dve pay tv, abys mel vse. Cili Digi i O2. Na to kasli. |
Bloogy
![]() |
|
@HYPERČT má i internetové vysílání, takže mohla vysílat atletiku i fotbal, jak to původně bylo na teletextu. |
mattes
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyJe to na kkt, ze v CR nelze chytnout ty nejlepsi ligy a i ceskou ligu i jednech, ale holt bohuzel. Kellner se do toho polozil, my s tim nic nezmuzeme. Doplati na to vzdy divak. |
Bloogy
![]() |
|
@mattesVsak jo. Ale chapes, snizili jim rozpocet, tak uz se to začíná opet projevovat. |
Bloogy
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyBohuzel, je to tak, cesky kocourkov v bananove republice a na Slovensku to bude obdobne po spusteni Orange sat. |
HYPER
![]() |
|
@BloogyEL má u nás vysílat ČT a Nova Sport. Nedávají to. |
mattes
![]() |
|
@HYPERVysílání přenosu z předkola LM bylo v režii klubu a Slavia dala první zápas na o2 a odvetu na CT.UEFA s tím nemá nic společného.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. AlmatyČT SPORT SE PODAŘILO ZAJISTIT VYSÍLACÍ PRÁVA NA UTKÁNÍ 3. PŘEDKOLA EL SIGMA OLOMOUC - KAJRAT ALMATY. ODVYSÍLÁ HO EXKLUZIVNĚ NA WEBU CTSPORT.CZ VE ČTVRTEK OD 19:00. ČT SPORT SE PODAŘILO ZAJISTIT VYSÍLACÍ PRÁVA NA UTKÁNÍ 3. PŘEDKOLA EL SIGMA OLOMOUC - KAJRAT ALMATY. ODVYSÍLÁ HO EXKLUZIVNĚ NA WEBU CTSPORT.CZ VE ČTVRTEK OD 19:00. |
brazdil38
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
@brazdil38Co to melou?Oni jako ty práva nemají?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Sigma Olomouc-K. Almatymají nabídnou ten zapas na webu čt sport |
brazdil38
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 381 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |