Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Sigma Olomouc-K. Almaty

Měla to vysílat ČT, ale v programu to nevidím. To už si dělají srandu.

mattes
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

@brazdil38

Takže oni mají vysílací práva na příští tři roky a dneska se jim podařilo získat práva na Olomouc? :O Co to melou?

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Přesně tak, jak podařilo zajistit? LM nekoupili je drahá, to by nesměl mít ředitel 260 tis. měsíčně a stovky dalších nadstandartních platů o kterých se nám nezdá. A celý ten cirkus platíme z poplatků a daní. Tady se nadává na O2 TV atd., ale nejdražší TV je vlastně ČT, která stoji čím dál víc za .....

mattes

@hobo

Na předkola automaticky práva nemají, až na skupinovou a vyřazovací fázi.

vlah
Registrace: 9/2017

@mattes

Nedávno jsem šel kolem jejich sídla.No jenom jsem zíral co ten miliardový moloch všechno vlastní a co tam vystavěli. :O

hobo

@vlah

Takže tady také záleží na klubu komu to dá?

hobo

@hobo

Mají šest programů a není na nich nic pořádného. Nejen, že upadá ČT sport, ale i jednička, nic nového staré opáčka, vlastní tvorba téměř nic, dvojka pořád dokola ty samé většinou staré dokumenty. Opravdu bych se bez ČT obešel, ale prý to nejde neplatit.

mattes

Trenčín - feyenoord

Uvás bude dávat teda CT SPORT ten zápas Olomouca aspon na webe.Ale unás sa bude hrať zapas Trencin - Feyenoord a žiadna TV na slovensku to vysielat nebude :laughing: to je proste možné len na slovensku! príde zvučný atraktivný team feyenoord rotterdam,kde napriklad hráva aj Van Persei a žiadna tv to neodvysiela?trencin by asi musel hrať s Barcelonou alebo s Realom Madrid aby to odvysielali...

jožko
Registrace: 7/2016

@hobo

Tak podle všeho ano. Klidně to mohl koupit kdokoliv, ale o předkolo s Kazachy žádná stanice nestála.

vlah
Registrace: 9/2017

RE: Sigma Olomouc-K. Almaty

Kdyby alespon ta O2TV šla všude ale jak nebydlíš na vip adrese maš smulu....nabidly mi 2Mbit internet....tv nejde....
njn tak si dam pivko a bazen a ještě ušetřím :)

tompr
Registrace: 1/2006

@tompr

Nevím, jestli VIP adresa. ale v regionu kde bydlím já, tak v podstatě v každé obci je podle stránek Cetinu O2TV k dispozici na 24 Mb a víc. Jen výjimečně k dispozici není vůbec nebo je dostupná nízká rychlost do 6 Mb.
Těch "VIP" adres je aspoň v mém regionu kolem 80 %.

zdrh
Registrace: 7/2015

@tompr

Nemám žádnou VIP adresu, u nás v Kopřivnici 100Mb za 390 Kč po optickém kabelu od naší kabelovky pro všechny.

mattes

@tompr

Aby jsi mě pochopil, nemyslel jsem to zle, jen že ten net od O2 nic moc.

mattes

@jožko

Nedohodli sa na predaji prav s jedinym zaujemcom (RTVS). Takze chyba asi na oboch stranach, hoci vsetci ostatni zastupcovia v poharoch sa doteraz s RTVS dohodli. Takze zostava iba holandska RTL 7.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@mattes

s tím že je ČT nejdražší a že nás stoji nejvíc peněz nemohu souhlasit, jenom samotná NOVA TV nás stálá loňský rok 3,7 miliardy korun, kdy jsem ji to zaplatili ve dražší ceně nakoupeného zboží, a třeba v 2003 jsem majitelům NOVA TV zaplatili ze státního rozpočtu za prohranou arbitráž 10,5 miliardy korun, v roce 2017 jsem zaplatili všem televizím 48 miliard korun v reklamách, ČT měla loni rozpočet 6,9 miliard korun

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

se mi tam ňák dvakrát připletlo "jsem", má to být samozřejmě jsme

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Večer zo záznamu, nepozrieš si výsledok a frčíš ako na živo

masto
Registrace: 9/2006

Už čůrání na Hbb

Vu+Uno 4 K Se

Laik