Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Nový set-top box O2

Tak jsem si myslel, že mám dost zkušeností a že mne STB O2 nezaskočí. Zaplatil jsem si Sport Pack a dnes koupil STB za 1.999,- Kč. Postupoval jsem přesně dle návodu, byl jsem zvědavý, jestli se při stahování aktualizace sw zaseknu na 84% jako se to někomu stalo - viz diskuse před pár dny. Dostal jsem se k 34%, pak až k 74%, pak už nic. Aktuálně, po všelijakém zkoušení, po továrním nastavení, mi to ukáže jen první krok: zvolte jazyk. A dál nic, nic, nic. Zatuhlé. Prosím o radu!!! (tři zoufalé vykřičníky).

stippy
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119
Odpověď v diskusním vlákně

@hdpe

Ano, musel jsem se přihlásit, jako do MojeO2, mám mobil od O2.

CRT? Jako scartem? Ten STB nemá.

stippy

@stippy

Nový STB má cinch i přiložený kabel,

mattes
Registrace: 7/2018

RE: Nový set-top box O2

Mám stále stejné problémy s nastavením a nalogováním boxu. Už jsem odpojil UTP kabel internetu, dále hdmi kabel do televize. Takže jsem nyní připojen AV kabelem z Boxu na 3x cinch do TV posledního modelu plazmy Panasonic, ale tímto způsobem se to už 2 dny připojuje k WIFI, box se hrozně zpomalil na ovládání, jedno přepnutí trvá 10-15 sekund a stále obraz ve 4K /jak inzerují /není nikde vidět, na lince o2 mluví stále jen bludy , protože tam sedí na technické podpoře opravdu odborníci z Vysočan. Mám jít někam na prodejnu , kde mi to snad naladí . Tak jsem zvědavý čím to je. Už si stím hraji od pondělí .

hifik
Registrace: 7/2007

@stippy,@hifik a spol.

Zdar ,díky za info - takže vlastně tento set-top box, nelze následně použít pro příjem DVB-T/T2 Rv .Synci, přeji všem majitelům, ať co nejdříve s tímto STB hrají bez problémů a poprosíme Vás,dejte ECHO (možná i PREECHO),jak jste s tímto operátorem dopadli.

hdpe
Registrace: 11/2007

@hifik

Jde na tomto boxu terestriální příjem?

mini
Registrace: 7/2009

@hifik

Jsi teda připojený nebo ne?

mattes

@mini

Příjem DVB-T2 přes anténu se připravuje.

mibo1949
Registrace: 1/2013

@mibo1949

Dík za info R^

mini
Registrace: 7/2009

@mattes

Jenom dotaz.Navolil jsi na přístroji wifi automat,našlo tvojí wifinu,dal jsi heslo a už to začalo stahovat SW,po upěšném stažení se to potvrdilo a už se služba rozjela?Nebo si musel ještě zadávat nějaké identifikace o2? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Musíš se přihlásit. Pokud nemáš registraci, tak registrovat a přihlásit.
Přihlášený můžeš být vždy jen na jednom zařízení.

mattes

@4 zařízení?

Zdar synci,jak je to s těmi 4 zařízeními O2?Funguje to v jeden čas na různých lokalitách (IP adresách) např.STB doma, notebook v kanceláři, tablet na chalupě a mobil v terénu?Díky.

hdpe

@hdpe

Ty tu teď pleteš dohromady hrušky a jabka, protože 4 zařízení má klasická o2 tv služba
;)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zdar,nepletu,to jsem myslel - nechci zakládat nové vlákno.Díky.

hdpe

...ale měl jsem to jasně napsat!

hdpe

@mattes

Připojený teda nejsem, protože to stále stahuje nový software, když jsem to zkoušel na připojení kabelem a prí WIFI připojení tam naskočí stránka se zadáním hesla k wifině, ale tam ty jednotlivá písmena naskakují asi po hodině, takže od rána tam ještě nemám zadané celé heslo. Tuner DVBT2 taky samostatně nefunguje , takže je to celé na dvě věci. Půjdu to reklamovat na prodejnu O2. Zatím jsem se připojil přes mini PC Evolveo, kde to jede hned bez problémů, rozlišení je 720, nyní koukám na Slávii a na notebooku mi jede tenis, kde jsem taky připojený. A na dalších podSportech 1 - 5 jedou statisky a rozbory utkání.

hifik

@mattes

Upřesňuji na TV plazmu Panasonic koukám přes EVOLVEO bez problému a sekání obrazu.

hifik

@hdpe

Zkus si ji objednat na 1 měsíc a uvidíš :)tam není vázanost při plné ceně, mělo by to jít. Jinak k tomu o2 sport packu dnes jsem byl v Katowicích (i se svým noťasem)jsem se normálně dostal na ty kanály a neměnil jsem ani VPN všecko jelo jak z praku.

gunter

@gunter

Díky,zkusím to.

hdpe

Nový set-top box O2

Tak já jsem dnes STB rozjel v pohodě, ale nemilé překvapení přišlo, když jsem chtěl v multidimenzi mrknout na Fortuna ligu. Zůstala jen černá obrazovka a do toho nejde ani O2 Fotbal. Tenis a O2 Sport jdou v pohodě. A na PC jde vše, včetně multidimenze. Máte prosím někdo stejnou zkušenost, nebo vám to jde přes STB vše jak má?

michel66
Registrace: 12/2008

@michel66

koukal jsem přes ten starší černý stb na konec zápasu Opava vs. Liberec a pak do 1. půle na Plzeň, ale fakt jsem si nevšímal stavu multidimenze, zkusím kouknout zítra až bude Sparta

gunter

@gunter

jsem zvědavý, jak to bude zítra, zda půjde alespoň ten O2 Fotbal. Jinak budu rád za info, protože budu na Slovácku s Olomoucí, takže si to nebudu moci vyzkoušet.

michel66

michel66:
Přesně to mě dělalo včera taky.
Ve čtvrtek mě zase nešel O2 tenis. Když jsem dal třeba záznam nějakého zápasu z dopoledne tak to jelo ale od 17:00 už nejelo ani zpětný zhlédnutí prostě jen tma.

kobra256
Registrace: 8/2010

@kobra256

Dnes to jede úplně vše v pohodě. Dostal jsem ještě doporučení, když to nepojede, vypnout a zapnout internet, to jediné mě včera nenapadlo. Nevím, zda to pomůže, ale se set- top boxem jsem včera zkoušel vše. Jinak jsem chtěl dát hlavně info, že set -top box jsem rozjel podle návodu úplně v pohodě, ne jak někteří kolegové.

michel66

@michel66

Uff, to jsem si oddechl, že má ještě někdo stejný problém jako já! Včera jsem ho vysvětloval technikovi O2, teď čekám, že mi namejlují, co vykoumali. Streamy mi prostě přes STB zatím nejdou. Co funguje v NB, tabletu, mobilu, to přes STB nejde. Víckrát jsem ho vracel do továrního nastavení, nic. Včera streamy fotbalů od 18 hod.nic. Od 19 hod. zápas Plzeň-Zlín na O2Sport jel. Při střídání kanálů fotbalxtenis někdy chvilku jen zvuk, někdy chvilku tma než to naskočilo. A jak říkám, když se odhlásím a přihlásím do O2TV na NB, tabletu nebo mobilu, jede mi to vše jako drak.

stippy

@michel66

ahoj,
19min zápasu Sparta - Teplice 2:0,
multidimenze na settopboxu při prvotním zapnutí nefunkční, ale jakmile jsem dal reboot boxu naběhla. Na noťasu to bylo ok od začátku. Pod multidimenzí jsou momentálně 4 okna-hlavní mix Teplice-Sparta, BVB Dortmund-Lazio a 2 okna jsou kurzové sázky.

gunter
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra