![]() |
|
Teleclub::::Zdravim panove , co tam ty oslove udali s Teleclub , jede tam cinema , emotion a action místo prime a stars , a i program z jejich stranek zmizel , ma někdo info nikde se nic nepiše |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119 | |
![]() |
|
ten šelsnad v analogu v 1988 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Teleclub::::v analogu pohoda jeho najlepšie časy![]() potom prešiel do nagry a digitálu programová ponuka šla dole totálne ![]() potom presun na káblovky vo švajcu / koniec na sat najdeš ho na iptv ale je to už katastrofa prakticky nepozeratelné programovo ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
pierezde nostalgie už jen bohužel na promohttps://www.youtube.com/watch?v=lywamnbVy_E ![]() |
Bananaboy
![]() |
|
Teleclub::::Tak mne jde furt pierr uz radu let s malymi výlukami . Jen mi je divne ze udali rebrand a nikde se o tom nepise , ani zde na této velectené a uctihodné parabole , tak se ptam ... dik |
satak
![]() |
|
RE: Teleclub::::asi preto že to je už kabelová TV len pre švaic a nie sat TV |
Bananaboy
![]() |
|
Teleclub::::Tak kabelovka to je jiz pomalu 20 let , tusim od roku 2001 , mas pravdu brácho , asi to je tim |
satak
![]() |
|
RE: Teleclub::::tak takpokecali by sme tak pred 25 rokmi ked sme to dávali v analogu sat do STA teraz je to už pase ![]() ja už mám len teleclub sport cez určitu iptv ostatné odnože teleclubu som zo zoznamou vymazal , nie je tam nič ![]() |
Bananaboy
![]() |
|
Teleclub::::Co povídáš , ted davaj napr. na teleclub cinema Blade runner 2049 , teda asi uz bez Forda , tak ja pamatuju teleclub když ho ještě nekodovali , ale to jsi ještě mozna tahal kacera . |
satak
![]() |
|
RE: Teleclub::::ale no nehovor![]() a k čomu mi je film na teleclube ktory som už videl pred pol rokom v 1920x1080P v angličtine s cz titulkami cez plugin v enigma2 ?? -- strácame čas začína anglicka liga za chvilu ![]() |
Bananaboy
![]() |
|
satakFord tam je,ale nic moc!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Teleclub& FILMNET som kedysi v analogu ako tridsatrocne ucho, rad pozeralhttps://www.parabola.cz/album/foto-585/ https://www.parabola.cz/album/foto-591/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] TELECLUB_19E_1.322,25_H_PAL_r.1989 [2] FILMNET_19E_11.361,75_H_PAL_NICAM Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
piereTa vzpomínka je super, taky jsem měl dekoder.... dík za znělkuVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@Jimmysladké vzpomínky na 90´!!! Jak píšeš.Měl jsem též FilmNet nejprve v MultiChoise CZ a pak ,jakmilo to tady zabalili jsem jel FilmNet "skandinávský" v D2Mac s dekodérem Nokia(Eurocrypt M,S - D2Mac)a super "smart" kartou Mega Card 2 ....Ta šla vždy v PC přeptogramovat no nové keys.Tehdá to ale měnili cca 1 max 2x do roka.takže pohoda![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
bohus31Tak kdy jsi u toho filmnetu brácho , ze neuhodnes kdo vlastne tu stanici v minulosti vlastnil a jak se puvodne jmenovala nooo .... |
satak
![]() |
|
jimmyTo uz ale nebyl filmnet v d2 mac ale rebrand na canal+gul , a mozna ze filmnet jen fakt chvilku .Multichoice mneli Jihoafricani pak to prodali svedskymu telenoru . |
satak
![]() |
|
@satakpredsa len som uz starsi ako cierne uhlie a nasledne pamat slabsie sluzi, takze naozaj neviem. Vtedy vsak 1988 alebo 1989 pamatam ako som bol cely hapyy, ked sa mi podarilo mimopracovne amatersky postavit niekolko desiatok kusov relativne jednoduchych dekoderov Filmnet...Dekoder Teleclub, som ziskal vymenou za dekoder Filmnet. Inak, koncom 80-tych rokov sa dalo VELMI SLUSNE si privvyrobit stavanim ilegal dekoderov Filmnet, Teleclub...Predaval som ich za 2.500,-Kcs a nemal som nudzu o zaujemcov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Teleclub::::Bolo aj premiére tv , škoda že teraz už neexistuje poriadny filmový kanál , seriálové HBO je nič |
Satman777
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
bohus31Tak když jste starsi nez to uhli tak vam budu pane vykat ,a ja myslel ze 31 je vek a je to zrejmne rok narozeni. Filmnet jen tak pro zajimavost vznikl v holansku dva nezavisli medialni producenti ho zalozili v roce 1984 Rob Houwer a ke konci roku 1984 dostal od roku 85 licenci na satelitni vysilani . Pocatkem roku 85 zacal vysilat no kde jinde nez na Eutelsat1F1 dobře znama ECS1 puvodne se jmenovat ATN filmnet a byl od pocatku kodovan jak na satelitu tak v kabelu . Financni potize a piractvi po par mesicich donutili prodej svedske tusim vetenol medialni skupine která ho vlastnila az vlastne do roku tusim 91 kde ho pak prodala jihoafricanum a dal to znas . zajimavost je ze filmnet vlastne nikdy neskoncil do dnesni doby byl pokazde pouze rebrandovan ted je to vlastne stanice C more first , pekny den |
satak
![]() |
|
bohušuž vidím ten zástup blbcou ktory za to vysolili 2500kčs![]() bežná cena bola 500kčs,aj z podporou , apropo ako si im updatoval decoder teleclub totiž každy mesiac potreboval preprogramovať to k tebe behali každy mesiac hore dole ? ![]() ![]() zo zssr ktore si chrumal po kilach v čssr ,amen ... |
Bananaboy
![]() |
|
500,- Kcsnestacilo ani na plosaky a suciastky, toboz krabicu...Jednoducho bananaboy, nevies kde je sever. Inak nezmyslov si tu za tri mesiace stihol popisat mnoho.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Teleclub::::to jasne a kdo ti dal 1 výplatu lepšiu v tych časoch na decoder?![]() za 200kčs vyšli sučiastky objednávané z madarska plošák som si robil doma a leptal v chloride železitom neodpovedal si na otázku ako si im každý mesiac preprogramoval krabičku ? ![]() |
Bananaboy
![]() |
|
TELECLUB :::Panove tak pravda je tak pul na pul pokud mohu prilozit polinka do ohne . Je fakt ze do konce roku 89 a začátek 90 stal filmnet tak kolem 2500 az 3000 tisice dekoder ja osobne jsem mnel dekoder na filmnet začátkem roku 89 abych upresnil z jara a dal jsem za nej 3 tisice KSC dodnes mam na památku krabici doma . teleclub byl ještě o něco drasi . po roce 90 nastala změna jelikož filmnet hodil zvuk do Nicam728 a teleclub pozmenil kodovani takze ceny padli jak pise kolega kolem tech 500 az 1000 korun , a je taky fakt ze po zmene u kodovani teleclub se pak musel dekoder respetive takova mala krabička nechavat za prachy překódovat , ja osobne jsem za to platil asi 200 korun mesicne a to se bavim o době před 27 lety |
satak
![]() |
|
sa ani necudujem,tvojmu chloridu zelezitemu...niesi banaboy niejaky divny?Pretoze tvoj tzv. vyrobok musel byt nepredajny, nakolko programovat domaci decoder v 1989? A na com. Na PMD-cku? Moj vyrobok, Filmnet decoder sa nastavoval pomocou merakov jednoduchym potenciometrom...Ty naozaj nevies kde je sever a nevies to ani teraz. Nakolko plosaky za totality sa leptali kyselinou chlorovodikovou & peroxidom vodika... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Teleclub::::zamotávaš sa do vlastných pavučínbavíme sa o teleclube pišeš moj výrobok filmnet a skončil si dnes pri amiko a arive krámoch dalej sa nepohneš ![]() oblbovať možeš vieš koho mna nie ![]() |
Bananaboy
![]() |
|
Teleclub::::Tak ja jsem panove sec nikdy dekodéry nevyrabel to ne ale kseftoval jsem stim . Rok mozna 92 a abych nekecal mozna 93 tak od boku tak v Sadska SKY TEL PRODAVALI DEKODERY TELECLUB PO ZMENE ZMINOVANEHO KODOVANI TUSIM ZA 50 KORUN A TO BYLI JEJICH PROFI VYROBKY . nEBYLO TO VLASTNE K NICEMU JELIKOZ OBRAZ BLIKAL A PADAL DO TMY , jedina moznost byla tam od borce pridelat potenciometr ale to jsi zase musel při koukani každých 5 az 10 minut stavat a doladit , ja jich tenkrat vzal asi 10 a po uprave jsem prodal asi dva , zbytek mam mozna ještě na pude doma |
satak
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119 | |
![]() |
|
![]() |