Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Teleclub::::

Zdravim panove , co tam ty oslove udali s Teleclub , jede tam cinema , emotion a action místo prime a stars , a i program z jejich stranek zmizel , ma někdo info nikde se nic nepiše

satak
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119
Odpověď v diskusním vlákně

@Anubis

také jsem kupoval časáky Parabola a také byl i Satelit. A to k vůli tomu,abych věděl,které stanice v čem kódují a byl připraven a správně vybaven :-D
A také k vůli tomu,abych věděl,kde se která družice nachází.Otáčel jsem ručně.Naštěstí jsem měl vše po ruce na balkóně a televize za oknem :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

Ano 630.máš pravdu,sloužil mě dlouho ,vlastně do té doby než začlo vysílat UPC,pořídil jsem si ho jako jeden z prvních. Jel jsem pro něj tenkrát někam do Prahy ,ono taky v těch časopisech byla inzerce kde se prodávali ty dekodéry d2 Mac atd,nebyl internet a člověk ty informace sháněl těžko . :((

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

dodatek

a ještě jedna věc! Platba. Dnes už nemožné,ale musel si zalpatit adekvátní částku programů,které si chtěl sledovat.Např základ na 6měsíců bylo 700Kč Zákl.plus Filmnet na 6 měsíců 1500Kč.Zaplatil si složenku a ůstrižek si musel "odfaxovat" na pražské číslo do ůstředí Multichoice.Pokud se ti nerozběhl obraz do 10 minut,tak si potom musel volat na jejich linku(žádné čekání-vyzvánělo ihned),kde to vždy sebrala milá dívenka té si nahlásil iniciály a ta ti pověděla."Prosím,přepněte na jakýkoliv kanál Multichoice a nepřepínejte!Kódy Vám budou zaslány do 10minut(né zápisy,ale kódy :laughing: :laughing: ) a Nikdy nekecala!!!! :laughing: :laughing: :laughing: Vždy to došlo do 5min...

jamess96

@Anubis

jak jsem měl Nokiu D2Mac s EuroCryptem,tak jsem jezdil přeprogramovávat Mega Card 2 do Prahy (firmu už si nepamatuju ale byla směrem dolů pod budovou Nejvyššího soudu...
Tam v té době už měli Internet a odtud čerpali kódy. Než padl EuroCrypt a vše přešlo do digitálu,tak mi programovali kartu za 400Kč s tím,že tam "naprali" ůplně vše,co v tom kódu běželo na všech dostupných družicích včetně Astry 1 (19.2E)
A pak už jsem měl první digitál Strong Evo 4355... a pak dál a dál.... :)))

jamess96

jamess96

Tak ja mnel sky multichoice nekdy kolem roku 93 ted nevim presne za dekoder jsem dal nak kolem 5 litru a za kartu asi dva a pul . nebylo to automatika jak ty pises tam slo o to ze programy zacali postupne vypadávat a filmove zaplatpanbu jako skoro poslední takze se vždycky cekalo az to vypade a pak se jelo k borcoj a on to za prachy prekodoval a slo to zase naky tyden , když to tak spocitam tak mne to taky za tu dobu vyslo aspoň na 20 litru ale zase bylo na co koukat na tu dobu

satak

jamess96

V d2mac jeli skandinavci v te době viasat a canal+, každý pouzival samozrejmne odlisne kody , ja mnel dekoder philips který sam prekodovaval tedy po zadani kodu karta se musela ciselnym kodem prepinat mezi canal+ a viasat , canal+gul se zlutym ctvereckem byl vlastne rebrand filmnetu ted to je cmore first

satak

@satak

Já jsem měl Sky multichannels (ne multichoice) ofiko placené. Ale kámoš měl tzv. "neoficiální" Batterie Card zakoupenou v Praze s tím,co jsem psal.Nejezdil to nikam programovat.Klíče si ta karta našla SAMA!! stála necelých 20 litrů a vydržela asi rok,než změnil Sky algoritmus kódování...

jamess96

jamess96

Tak jasny multichannels ja to splet ale vime o cem mluvime slo o sky bylo tam asi 14 programu mtv sky uk atd, jeli bez karty tak zvany videocrypt soft jenom na dekoder . jo to byli casy VTO thereza orlovsky na adult channels , wrestling na sky movies každý čtvrtek a sobota horory dobry vzpomínky

satak

@satak

jo,trošku ses spletl-neva.Ale kanály jely soft možná ze začátku,ale já to měl cca v 95´normálně se Sky smart card.Bez karty už kanály nejely.Ale užíval jsem to asi 3 roky.Pak mne to trošku omrzelo a čekal na digitál....
Tam jsem to rozjel s Strong 4355 EVO,který měl dvě šachty na CAM.Já začal s Matrix CAM,který otevřel Irdeto,Mediaguard,Nagravision,Viaccess a to byli teprve "pirátské žně"! Nevěděl jsem,kam dřívě koukat. Moje nejoblíbenější v té době byl TPS,Polsat na 13´E a na 30W Digital+,Tv CABO atd...
Jinak taková perlička.Možná si pamatuješ,jak byla německá verze hudebního kanálu VH-1 a ti měli jednu "vychytávku".Sice vysílal FTA (volně)ale ten,kdo měl prijímač s dekodérem VideoCrypt,tak se mu program zakódoval a neběžel :laughing: :laughing: :laughing:
Bylo to prej proti konkurenci z GB,aby se nemohli čučet na německou verzi :laughing: :laughing:
Sám jsem to testoval a na Amstrad 510 s integr.dekodérem VideoCrypt se skutečně německá verza FTA programu VH-1 po 2 soukendách zakódovala...
Na druhém přijímači(bez dekodéru) to běželo normálně...

jamess96

jamess96

Tak ty jsi to mnel dyl , ja vtom 95 uz zas tak nekoukal mnel jsem jiny zajmy , jo digital moje první bylo DF1 nemci byvale premiere jeli tak cinedomy asi 8 programu , pak jsem koukal na turecky shouwtime od rana do noci horory pak to stopli na hispasatu jel canal18 to bylo moje ted to je dark . digital mne uz tak nebral jako anolog uz to nebylo ono . ted koukam na sky rad na cenema selec a nebo na greats nebo horor , taky poustim americky starz a nemo cinemaxi ted mne tu zrovna jede starz encore davaj sady s patric swaize , v tom 95 nemam prehled jak jeli anglani ja bral pak uz přes pc kartu teleclub a premiere

satak

@satak

jasan,chápu. Já jsem sa "vyřádil" v těch 90´letech a začátek nástupu digitálu.To bylo super,mít doma net a vždy při změně keys,naťukat dálkáčem nové keys...
Tedˇ už se odívám na nějaký sport-hlavně NHL,třebas i atletiku,jinak už klídek.pohodička-rodinka... :)) :)
Už bylo dost bláznění na balkókně,kdy jsem 14 dní hledal a ručně natáčel 120cm anténu jen proto,abych chytil Cable Plus Film z družice Gorizont :laughing: :laughing: :laughing:
Ale našel jsem a ještě nekódovali,tak byli večer pěkné filmy.Tam jsem poprvé viděl Terminátor 2!!!! :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

jamess96

Když mluvíš o tom cable plus film tak jsem před par dnema jent tak skousel video a vyhraval jsem tu kazety a prave na trech mam nahrany nekdy z toho 96 roku program z cable plus film když to ještě jelo volne davali tam naky ty eroticky playboj , jinak ja ma porad na strese 160 laminat parabolu z roku 1988 i s natacenim origos a porad to chodi uz 30 let to je fakt sila ,

satak

Tvl.....

jsem to zde cele precetl a rikam si, krasna doba... ja jsem rocnik 1995, takze tohle nepamatuju. Jasne, dnes je to dostupnejsi pokud jde o prachy i technicke zazemi.... das cca 100 USD a mas na rok zaplaceny cely orbit pres Share, nebo jeste vice programu v IPTV a o nic se nestaras, jede ti proste vsechno....ale ta romantika tam proste neni. proste nejaky fotbal jede na SKY xxx, nebo na Canal+ něco, tak si to prostě v těch 5000 kanálech najdeš a pustíš.... je to bez toho vzrušení

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

jojo,moc ti toho uteklo,ale pochopitelně né tvou "vinou" :))) :)))

jamess96

@satak

já jsem pořídil právě k vůli digitálu v r.2002 SG2100 od Mottecku a mám ho dodnes a myslím,že ten se při době "plného EMU" natočil kilometrů :laughing: :laughing: :laughing:
Tedˇ už pomaly o něm nevím a Sharing mne neláká...
Není to prostě ono...

jamess96

@jamess96

snazim se to dohnat v garazi.... kde mam poctive auto s trilitrem V6, bez vstrikovani, ABS a jinych jakoby vymozenosti :-)

milan33

milan33

No a o tom to je , dneska uz ani satelit nepotrebujes vse přes net pokud tomu rozumíš a jsi sikovny , Drive bylo vseho vsudy 10-15 programu a ty jsi vedel ze málokdo to vidi pac vty době stalo porizeni 50 tisíc a když jsi chtěl lepsi tak vic

satak

@satak

tehdá se dělalo vše kvalitní-sice sis zaplatil,ale věci ti prostě vydrželi.Viz to tvé natáčení a parabola 160.
To si mněl asi Prime Focus nepletuli se?
Já pořídil to "vajíčko" 135-110 právě a jen kvůli Cable plus film :)))

jamess96

@milan33

Ty vole !!! Super kára !!! Třílitr a V6 !!!

jamess96

james96

Tak to jsi zase o něco dyl , ja mnel v 98 Manhhatn stribrny a mnel jsem dilema zda koukat na d2mac a nebo na digital cinedom, ale jak pisu proste to uz nebylo ono zacal to mit každý

satak

james96

Ne klasicky polarmout prijmac Grundig 201 plus a ktomu Grundig actuator origos automaticke nataceni od roku 89, prijmac stal tusim 1200 marek a actuator polovic tenkrat jsem za komplet dal kolem 50-60 tisíc ceskoslovenskych

satak

@jamess96

Moje první auto byla Alfa 33 (viz moje prezdivka)... nyni mam Alfu 75 3.0 V6, koupil jsem ji pred 2 lety zborenou jen kvuli motoru a papirum a k tomu nepojizdnou a bez papiru (vyriznuty VIN) Alfu 75 1.8i. S jednim kamosem jsme do te 1.8 narvali ten trilitr (plus prevodovku a spojku, podvozek stejny) a hodili to na ty znacky z nej. Porad to jeste nemam nastrikane, dodelavam interier, ale jede to jako pila a jizdni vlastnosti to ma lepsi nez nejnovejsi Bawo M3 za 2 miliony, holt koncepce auta, kdy je motor podelne a prevodovka vzadu u hnane napravy (tzv Transaxle) je vice nez nejake pocitacem rizene kktiny...

Koukni se vsude mozne... stare Alfy s 3.0 (2.5) V6 stoji tezkou rajetu penez bez ohledu zda jsou shnile nebo zborene, €koteroristi to zde tak doku*vili ze nemas jinou moznost pokud chces mit z jizdy radost a nejaka 1.2 s peti turby ti jej neda

milan33

james96

Tak když se lámal rok 88-89 tak jenom dvoupasmovej konvertor stal stejne jako prijmac to jest přes 1000 marek pak jsi musel mit fidhorn a interface takze suma sumarum jen toto kolem 20 tisíc na nase ceskoslovensky , pak jsi musel necha prijmac upravit aby slo prepinat znej do konverktoru napeti na druhé pasmo oni to bezne vte době nedali jelikož druhé pasmo to jes hlavne francouzi byli jako nelegalni bylo to vysilani jen pro operatory z druzice telecom a pak tam jelo par programu z kopernik nemci ale to jsi asi ještě nemnel

satak

@satak

LNB stal jako prijimac? ne-e......

milan33

milan33

No jasne v te době stal dvoupasmovej konverktor přes 1000 marek , jedno pasmo o polovic min to bylo mladej drahy a tesko se to sehnalo , plus jsi musel mit prijmac který byl o to druhé pasmo rozsireny a tusim ze tenkrat to umnel jen ten grundik

satak
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra