Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink 4K tv stanice

Ahojte. Pred casom Skylink ako prva tzv. CS sat platforma zaradila do svojho portfolia 4K tv stanicu Insight UHD. Moja otazka pre znalych veci znie: Prida najvacsii CS pay sat tv operator v najblizsej buducnosti do svojho portfolia, dalsiu aspon jednu 4K tv stanicu trebars s ceskym dabingom alebo cs titulkami?
Nakolko Insight UHD je v povodnom zneni, pochopitelne bez ceskych titulkov. https://www.parabola.cz/album/foto-1256/
Ako jedna z moznych buducich variant ma napada Travel xp 4K v portfoliu Skylinku, alebo existuju aj ine racionalne moznosti ? Ma niekto blizsie info o buducom vyvoji 4K tv stanic v portfoliu Skylinku?
sekce Album: Insight UHD_19E_Skylink
Popis fotografií:
[1] Insight UHD_19E_Skylink

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

@pykaso

a ty trúba pykaso..od roku 2004 do roku 2014 som pracoval v Dubai..,ked budeš mat tolko znalosti ako ja,tak potom možem mne napísať...stretneme sa a môžeme komfrontovať...a ten další tlk,čo tu písal,že nemám na to,tak viem,že isto mám viacej zarobené ako on...čo v Chocholnej on može zarobit :)))

nick211
Registrace: 5/2018

@nick211

Klasické "poměřování pindíků" u nýmandů s nízkým sebevědomím... Co tam máš dál?

milan33
Registrace: 1/2018

@nick211

to nick211: na to ze si tak zcestovalej (jak pises) a mozna si pochytil slovenstinu, te mozna i lituju. Nicmene te mam na haku :scared: vcetne tveho IQ :lookaround: .... Kup si radsi cernobile noviny, protoze pro tebe je i SD signalu skoda....

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

@nick211

Ty si zarobil hov.o a v Dubai si bol vtedy ak začnú žaby padať z neba. Veď nevieš ani gramatiku, takže predpokladám, že si ukončil učňovskú školu. A odkiaľ vieš isto, že máš viac. Takéto niečo napíše len úbohý retard.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Skylink 4K tv stanice

Jikaru: Zjevně jsi nepochopil můj příspěvek. Tak znova. A čti po-ma-lu. Napovím Ti. HD vysílání v opravdovém HD a ne v tom co předvádí operátoři dnes a je tomu opravdovému na míle vzdáleno. 4K TV? Ano. Ve spojení s PSP4 a nadupanou 4K grafikou jednotlivých her. Jinak je to pořád hodně peněz za málo muziky. :8)

silesian
Registrace: 4/2011

@silesian

Já teda žádné hry nikdy nehraju.Ale i výrobce přiznal,že konzole od Sony 4K žádnou jenom trochu náročnější hru absolutně nezvládne.Jsou v prodeji hojně jakési hry označené Enhancer 4K ovšem to je nějaké neslané nemastné jakoby 4K.A když to přiznal výrobce těsně před nebo krátce po uvedení na trh,tak to už asi nelhal. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

ako keby

tu uz mnohi zabudli na svoju vymenu SDtv sat prijimacov za HDtv sat prijimace. Ak si nahodou spomenu, tak budu vediet ze prijimana SDtv stanica mala lepsi obraz na HDtv STB, oproti SDtv STB....Analogicky podobne je to aj kupou 4K TV prijimaca. Kde prijimane HDtv stanice maju lepsi obraz na 4K TV prijimaci ako na HDtv prijimaci. Analogicky to plati aj o SDtv. Takze ak niekdo vypisoval v inom vlakne o SDtv mazaniciach na velkej trebars 65" 4K palcovej obrazovke, tak asi zabudol ze pozera na velkej HD obrazovke a zabudol na svoje aposteriori
skusenosti s vymenou SD STB za HD STB. Pretoze trebars prijimany SDtv obraz v DVB-T/T2 ma u mna podsatne vyssiu kvalitu na 65" TV Philips 4K ako na 50" TV Samsung FHD...Jednoducho o prijimanych 4K tv staniciach ani nepisem, nakolko tie su na 4K telke famozne, narozdiel od prijimanych 4k tv stanic zobrazenych transcodingom na 1080p tv prijimaca FHD...
Jednoducho ludovo napisane, 4K tv prijimace su o niekolko krokov pred tv prijimacmi FHD.

bohus31

@bohus31

Prostě SD mazanice zustane mazanicí na HD přijímači a FHD TV a nemluvě o 4K přijímači kde je to supermazanice taktéž na TV 4K.A čím větší obrazovač tím horší v obou případech.Co s tím hnusem ty zázračné 4K přijímače nebo 4K TV asi mužou dělat.To je koukatelný fakt jenom na CRT do 50cm. :-/

hobo

ked myslis,

tvoja vec hobo...

bohus31

@hobo

ak si prijimal SDtv stanice na SDtv STB a nasledne na HDtv STB, na ktorom
STB si pozoroval lepsi obraz pri pouziti toho isteho zobrazovaca. Odpovedz si sam a nasledne technicko-analogicky transformuj svoj poznatok na prijimac 4K TV. Svoj aposteriori nazor som napisal vyssie a kto chce, nech si vyskusa v praxi. Potom zisti, kde je sever a na telku 4K neda dopustit...

bohus31

@petersk

ty ŤUŤMÁK..dal som si tu robotu a prefotil aspon jeden moj účet,ale nedá sa to poslat cez PM...ale mna bozaj RIT..ja viem čo mám a ty pozeraj to tvoje 4K,ktoré vlastne ani neni..

nick211
Registrace: 5/2018

@bohus31

Pust si do 4k telky CT4 SD a je uplně jedno jestli hokej,fotbal,atletiku atd.Osobně mě se chce zvracet.Nebo třeba ten uslintanej SD Barrandov a to tady mužu vypisovat vlastně všechny ty srágory-je to ovšem marné jak vidno. :-/

hobo

@nick211

Načo mi posielaš SS, tu nie si už taký veľký chlap, čo?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

jednoducho,

je to marne hobo, aby si prave ty pochopil co pisem...Pochopitelne ze 4K telka ti z SDtv stanice neurobi HD-cko. Mozno vsak iny pochopili, co pisem. Akakolvek SDtv stanica ma na 4K telke lepsi obraz, ako na FHD telke. Tot vse. Trebars 65" Philips 4K PUS6421/12 ma okrem citliveho DVB-T/T2 tunera, taktiez dobre citlivy DVB-S/S2 tuner so slotom Cl+. avsak diseqc len 1.0 pre 4 orbitalne pozicie. Obrazovo vsak zatieni akykolvek znamy UHD 4K externy STB...Nic viac, nic menej.

bohus31

Hobo: Poptej se PSP pařmenů. A oni Ti tu Tvou teorii otřískají o hlavu. Já taky nehraji, 4K TV můžu vidět denně, ale krom nějakých nadupaných promo, nebo stáhnutých filmů z Netu, nevyužitý zobrazovač. Zatím. Kdy se dočkáme běžného provozu v běžném životě ...???

silesian

Prepáčte páni, ja neviem či je to tým teplom alebo sobotou večer, ale niektorým vám tu naozaj už celkom pekne ..be. Samé napádanie, hádky, osočovanie, zosmiešňovanie... Je to tu ako v materskej škole, nie ako na diskusnom fóre pre normálnych ľudí, ktorí sa zaujímajú o techniku a TV vysielanie.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

A tak. Někdo si koupil 4K technologii do obýváku a i přes ty její mouchy, které to ještě má, se snaží ostatním, kteří trochu uvažují a tu modlu si ze zjevných důvodů nepořídí, třebaže jako hlavním je, že tady v našich končinách jen tak brzo 4K signál nebude, nadávat do socek. Toť celé jádro pudla.

silesian

@silesian

Ale to není moje teorie.Já jsem jenom citoval zástupce výrobce a jeho slova ještě před uvedením na trh a těsně po, a ty zněly,že žádnou trochu náročnou hru nelze na PS4-4K očekávat v prodeji nebot by ji nedokázala vlastně věrně přehrát.A to Enhancer 4K -no něco si o tom třeba přečti.Já to pochopil,že je to taková z nouze ctnost pro tyto konzole.Syn se v to orientuje a prohlásil že až příští konzole bude to pravé. ;) Nakonec současná konzole nemá ani BD mechaniku 4K.Přehraje pouze obyčejný BD.

hobo

@bohus31

Jednoduše nemá lepší obraz a zvláště ne uhlopříčka okolo 65 nebo nedej pánbíček větší. :-/

hobo

nema cenu

sa tu natahovat kto ma pravdu hobo, toboz ked tu telku nemas a nevies aposteriori posudit. Skus vsak aspon pochopit, ze moja malickost ako dochodca, otec a nasledne dedko si nemoze dovolit vyhadzovat prachy.
Mylis ze by som zbytocne vrazil do 65" Tv Philips 4K, 1.300,-eur keby nemala lepsi obraz ako trebars Panak 4K ktory som reklamoval? Kedysi v r. 1995 som kupil Sony Black Trinitron 72cm za 35.990,- korun a vtedy mi to prislo normalne. Avsak teraz je pre mna 1.300,-eur dost prachov nato, aby som ich len tak vyhodil. Avsak zatial spokojnost s 65" Philipsom 4K, nakolko obrazovo je to velmi dobra telka. Vsetky kategorie obrazu 4K UHD 2160p, HD 1080p, SD 576p ma na podstatne vyssej urovni ako trebars 50" FHD Samsung, kde UHD tv stanice som prijimal externym 4K STB transcodigom na 1080p...

bohus31

@bohus31

Philips má lepší obraz než Panasonic?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@bohus31

Ty telky mám dvě.Obě mimo jiné se 100Hz panelem na rozdíl od té tvojí 50Hz.Hlavně nepiš,že se jedná o zanedbatelný parametr a jakýsi marketing. tahák.Takže mohu nebo nemohu aposteriori posoudit?Mimochodem už se tě tady někdo ptal kterou TV 4K Panasonic si reklamoval a proč?Já mám Panasonic 4K a obraz HD programu z kabelu UPC je celkem na přijatelné urovni.Ovšem Skylink už třeba ve kvalitě HD programu není na urovni UPC.O SD se fakt nemá cenu bavit.

hobo

@bohus31

ako dochodca, otec a nasledne dedko sa ukľudni, lebo sa tu správaš ako malé decko, čo chce mať všetko po svojom.Každý má inú skúsenosť a svoju pravdu.

VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA

Avernet
Registrace: 9/2017

prave preto,

ze ma kazdy inu skusenost, by som si rad precital trebars fundovanu odpoved na moju trivialnu otazku z temy zalozeneho vlakna...vsetko ostatne su iba zbytocne odpovede, kvoli ktorym som vlakno nezakladal.

bohus31

Zbytočne scifi založene vlakno, alebo z dielne alchymie.Bolo tu už podobné téma založené iným nickom a to, či ten alebo onen provider dožije roku xy. A reakcie, včetne tvojej zbytočnej, boli podobné ako teraz na tebou založené vlakno. Tak sa teraz nečuduj.

VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA

Avernet
Registrace: 9/2017
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra