![]() |
|
Kmitočet LNB - ASTRA 3Prosím o radu. V bytovém domě je rozvod satelitů Astra 1 a Astra 3. Pokud naladím programy na satelitu Astra 1 kmitočty sedí a vše hraje u satelitu Astra 3 nehraje skoro nic a kmitočty nesedí. Vše fungovalo, než jsem udělal reset televize. Jaká frekvence Lnb má být nastavena? Už jsem vyzkoušel snad vše a stále nic. Zapnout 22 kHz? Napájení Lnb? Už si s tím hrají X hodin a stále marně, prosím o radu. |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 296 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Saxontak si oň prišiel.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
znovasa prezradzas oneeeee?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Kmitočet LNB - ASTRA 3Ten Bananaboj určitě Fogo nebude .Fogo nikdy nikomu neporadil.Tenhle exot aspoň někomu poradí.Ovšem primitivní sedlácký buranský vyjadřování mají podobné. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patVlado fogo taky radil . Taky stačí prohledat hystorii . Pak přišel cb21 , pat a mat a vybubnovaly mu umíráčka . |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
BenderovecV Fogo si nepamatuju že by někomu poradil normálně. Jen se vysmíval napadal už na tom jeho foru CSSF.No a Fogo se pak převtělil do uživatele Arioner a řádí dál.Tak jako jsi se převtělil Ty na Bananaboje.Myslíš že se to nepozná.Kdo jsi byl předtím v minulém životě zatím ale nevím ![]() ![]() |
pat
![]() |
|
RE: Kmitočet LNB - ASTRA 3eeee ty jsi Benderovec tak to jsem popletl mám v tom guláš už![]() |
pat
![]() |
|
RE: Kmitočet LNB - ASTRA 3Jsi vedle jak ta jedle .A co to vuplus solo2 ? to jsi taky prodal ještě v ten týž den jak jsi ho koupil. Jo ,ani v shope ho ještě neměli.Ty tu taky jenom oblbuješ. Co deska do racka od cb21 . taky ještě de ? |
Benderovec
![]() |
|
BenderovecNo vidíš jak jsi se prozradil hloupě že jsi přejmenovanej a čert ví kolikrát...Registrace duben 2018 a historii a uživatele znáš 10 let zpátky.Kauzu VU+ solo2 už vysvětlovat nebudu já ho měl a bylo to tak hotovo.Kde nevěří at tam běží. Cb21 a racek ?? vůbec nevím co to je.. |
pat
![]() |
|
RE: Kmitočet LNB - ASTRA 3Tak , prolezl jsem cele forum. Tak to ma bejt. |
Benderovec
![]() |
|
bohus31toto bude pre teba https://www.parabola.cz/zpravicky/29782/zavody-velbloudu-bezplatne-ve-4k-na-26e/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |