, sekce: Programy na orbitu |
|
NMTV Germany bude vysielať viac hudbyGuten Tag/Dobrý deň, niekde som čítal na nemeckom webe, že Nemecká verzia MTV Germany, má rozšírovať svoje vysielanie o nové hudobné relácie, žeby konečne dostali rozum?, udeje sa to tak už na budúci pondelok 20.08.2018, som zvedavý dokedy im to vydrží,,Ale za mňa palec majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: NMTV Germany bude vysielať viac hudbyZetorku vzpamatujse.Víme je horko dej si studenou sprchu. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
|
|
RE: NMTV Germany bude vysielať viac hudbyTady s ním na dané téma nikdo nediskutuje, tak se přemístil do jiného vlákna. Za mě...Není lepší než čekat, až se změní programová struktura stanice, raději zvolit jinou? Popř. YT? |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
|
|
@mikuTen článok som videl na nemeckej stránke skratka D.F Daj si to do goooglumajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: NMTV Germany bude vysielať viac hudbyZetorku Ja takové voloviny nevyhledavám. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
|
|
RE: NMTV Germany bude vysielať viac hudbyJa osobne mám v obľube hudobné televízie, ale na čo by som sa mal zaujímať o nejaké nemecké MTV plné nemeckých reklám, keď k dispozícii je od Viacomu 5 čisto hudobných staníc bez reklám? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 2 007 |
|
|
@LuboTSmožno aj preto, lebo MTV Germany vysiela FTA a tie ostatné sú platené? :) ja napríklad nemám prístup k tým piatim plateným, iba k VH1 Europe, čo mám na Orange |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|