Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

NMTV Germany bude vysielať viac hudby

Guten Tag/Dobrý deň, niekde som čítal na nemeckom webe, že Nemecká verzia MTV Germany, má rozšírovať svoje vysielanie o nové hudobné relácie, žeby konečne dostali rozum?, udeje sa to tak už na budúci pondelok 20.08.2018, som zvedavý dokedy im to vydrží,,
Ale za mňa palec R^ , mohli by to spravíť tak aj so Českou verziou, lebo na MTV CZ, dávajú len samé hovadiny,P.S, asi to súvisí s koncom Viva Germany, ale za mňa palec hore R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NMTV Germany bude vysielať viac hudby

Zetorku vzpamatujse.Víme je horko dej si studenou sprchu.

miku
Registrace: 10/2007

Tady s ním na dané téma nikdo nediskutuje, tak se přemístil do jiného vlákna. Za mě...Není lepší než čekat, až se změní programová struktura stanice, raději zvolit jinou? Popř. YT?

DVBT1
Registrace: 5/2012

@miku

Ten článok som videl na nemeckej stránke skratka D.F Daj si to do goooglu :laughing:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zetorku Ja takové voloviny nevyhledavám.

miku
Registrace: 10/2007

Ja osobne mám v obľube hudobné televízie, ale na čo by som sa mal zaujímať o nejaké nemecké MTV plné nemeckých reklám, keď k dispozícii je od Viacomu 5 čisto hudobných staníc bez reklám?

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

možno aj preto, lebo MTV Germany vysiela FTA a tie ostatné sú platené? :) ja napríklad nemám prístup k tým piatim plateným, iba k VH1 Europe, čo mám na Orange

Richie2016
Registrace: 10/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra