![]() |
|
recenze na OPENBOX a Formuler z 11.8.2018Měl jsem nejdříve Openbox 4K.Nešlo kupa funkcí,tak jsem stroj vrátil.Pak jsem si koupil Formuler S 4turbo.Již jsem 2 x reklamoval a ze strany servisu nebylo shledáno závad.Mám neustálé problémy s WIFI.Dále se sekají programy a stroj se musí celý restartovat.Myslím si,že by zájemce měl ještě nějaký čas počkat,až výrobce vychytá všechny mouchy.Jinak pokud obě zařízení pracovali, tak jak mají,není co dodat.4K obraz super.Ztotožnuji se se autorem článku,že editace programů je na velice špatné úrovni.Zkoušel jsem mazat max 10 programů a trvalo to hodnou chvíli.Jestli má někdo podobné zkušenosti,tak se pochlubte. |
ZuchV
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: recenze na OPENBOX a Formuler z 11.8.2018Na editaci programu je snad program, kde si programy nastavis a pak nahrajes do přístroje.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: recenze na OPENBOX a Formuler z 11.8.2018Externí editor programů opravdu nestojí za nic, ale editace programů v poslednim software 1.6.11 je uplně jednoduchá a triviální, pravda na celý orbit potřebuješ nějaký čas. Wifi nevím, mě běží cca 3/4 roku bez problémů, ale když vypadne wifi tak máš prostě smůlu. Vysleduj si to. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxak má kartu v boxe , je to jedno či má wifi alebo nie .tak asi problém z rusákmi , že ? ak máš kartu a nekradneš ecm od rusov . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
OneeeeeTen box je android, kde je připojení na internet nutnost. Když tomu nerozumíš, tak nepiš nesmysli.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
Formuler F4 Turbo ANO doporučeníFormuler F4 Turbo ANO jede na Enigma 2 , dobrá výbava , kvalitní hardvér v porovnání s VU- (mínus) je to 100 k 1Co se týče S turbo , no commend Openbox 4K je pouhá náhražka, výtvor ukrajinské nekvality . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
@oneeeeeA pak jsi se probudil a ruka v nočníku :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |