Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI2GO - sledování na android boxu

při sledování DIGI2GO na android boxu Strong mám na obrazovce televozoru informační lištu nahoře a dole, uprostřed obrazovky ikonu zastavení obrazu a ikonu zmenšení obrazu.Nemůžu přijít na to jak mám docílit toho, abych měl jen obraz bez informační lišty.Android box ovládám dálkovým ovládáním + myší.Když zmáčknu jakékoliv tlačítko na myši, tak lišta nezmizí. Děkuji všem za radu.

Milan16
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI2GO - sledování na android boxu

Měl jsem úplně stejný problém s android boxem, ale bohužel bez řešení. Skylink live bez problémů.Tak uvidíme jestli to někomu jede.

macso
Registrace: 6/2018

@milan

Stahni si aplikaci digi2go box apk.A vse pojede,a muzes ovládat ovladacem.na obyc digi2go apk jsem měl stejny problem

swat
Registrace: 9/2009

@swat

Jak se jmenuje ta aplikace Digi2Go box , nemohu ji v obchodě Google Play najít ? Moc Ti děkuji za radu.

Milan16

@milan

použij třeba https://apkpure.com/digi2go-box/tv.fournetwork.android.digi2go.box

zajda123
Registrace: 1/2007

@zajda123

Pokouším se stáhnout aplikaci digi2go - box z apkpure.com, ale trvá to už přes hodinu. Nevím proč to tak dlouho trvá. Děkuji všem za radu.

Milan16

@swat

Už jsem to konečně zprovoznil. Ještě jeden dotaz - nevidím nikde v aplikaci digi2go -box nabídku na odhlášení z aplikace. Je tam někde tato možnost ? Děkuji.

Milan16

RE: DIGI2GO - sledování na android boxu

Zdravim chlapi.Tak na Slovensku sa DIGI GO na android boxu neda vôbec pozerat,pretože je blokovane.ja si myslim,že ked je to jedna firma,tak pravidla by mali byt rovnake.ale čo-BLBI SLOVACI!!!!!!!!!

marek1974
Registrace: 12/2013

@swat

Diky moc za info, to jsem ptesne potreboval, android TV Philips ok az na format obrazu, na 16:9 tv jeste opet sirokouhly obraz s pruhy nahore a dole, v nastaveni tv nelze nic zmenit, po zapnuti a vypnuti chromecastu-youtube obraz nabehne jak ma pres celou obrazovku, po prepnuti na dalsi kanal opet pruhy:( M nekdo reseni Diky

looklook
Registrace: 8/2006

@swat

Prosím jetě o info k app digi2go box, po spustění na android TV mám obraz roztažený s černými pruhy dole i nahoře, nelze nijak upravit v nastavení TV, možná to má nějakou souvislost s nastavením ohledně otáčení obrazu u aplikace. Nemáte někdo řešení :fuming:

looklook
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra