![]() |
|
SP na CZ kartěZdravím všechny na skle!Mám prosbičku! Kamarád mi volal a ptal se,jestli jde na kartě zkusit zaplatit SK ser.po přes sms! Poněvadž už nejsem u tohoto operátora,tak to přesně nevím.Jen jsem mu řekl,atˇ se podívá do svého ůčtu,zda-li to tam má ještě v nabídce a povídal,že ano,je tam mezi poplatky i SK ser-po. Tak teda jde to na těch pár dní aktivovat na CZ kartě přes sms? Díky za odpovědi... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: SP na CZ kartěProč se nezeptáš u operátora, když to tvůj kamarád nezvládne. Telefon určitě najdeš. Mail taky. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
@jamess96ano jde to |
Bohusu
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@Bohusua můžeš mi prosím poslat číslo nna které to má poslat?(myslím,že je to SP číslo karty a pak "to" číslo" atˇ to může přeposlat... Díky _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: SP na CZ kartěNa číslo 90211 |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
@pichacchlape,díky mooooc!!!!Máš to umně!!! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@pichactakže to prej nejde. To bě to šlo nebo jde na CZ kartu aktivovat SK prograny(SP) přes sms ?On má balíček Multi a po odeslání sms nejde. Prej není služba momentálně dostupná... ![]() ![]() Aj tak díky !! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: SP na CZ kartěCez web skylinku je to dostupné! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@Rybička65přesně jak říkáš.Taky jsem to psal,že on to na svém ůčtu má dostupné,ale s platbou na 1rok!Chce vyzkoušet platbu přes sms na těch pár dní (5 nebo 6) A to právě - nemůžu v tom pomoci,bo nevím,jestli to Skylink takhle nabízí.Já sám jsem mu říkal,že to asi nepůjde ... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: SP na CZ kartěJá tak na chalupě aktivuji kartu každý 2-3 víkend a nemám problém.Ale z některých mobilů,co mají paušál mi to kdysi nešlo |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
@jamess96Myslím že to nepůjde ,kdysi jsem se "pokoušel" platit takto SP na kartu SK region a z českého čísla to to nešlo.![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@Anubistaky jsem si to myslel...Díky Anubi _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Anubiusjá jsem zas měl to štěstí a loni před Vánocemi se mi normálně povedlo "rozjet" pár ICE karet,ale s SK regionem na CZ mobilní číslo (předplacená karta) - sms na těch pět dní.Normálně to fungovalo,ale tady chtěl kámoš zkusit SK programy(Ser.PO) na CZ kartě a to fakt nejde.Určo by to šlo na ten rok na jeho ůčtu...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Anebo koupit slovenskou sim předplacenku a dobíjet to z ní ale je to takové na ....![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@Anubis![]() ![]() Ne v poho.Co jsem měl za ůkol jsem splnil ![]() ![]() ![]() Zbytek je už na něm,jak se zařídí... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96To co chceš nejspíš nejde, ti kteří ti radili že to jde si nevšimli že ty chceš aktivovat na CZ kartě slovenské serpo - toto nejde (resp. zeptej se operátora..).Přes SMS jde aktivivat "základní serpo" na kartě které odpovídá regionu karty. Pak je jedno jestli aktivuješ CZ nebo SK kartu v ČR nebo SR, možné jsou všechny kombinace - tj. z České republiky (přes čeaského tel. operátora) pošleš SMS na 90211 (za 25kč), nebo ze Slovenska (slov.tel.operátora) pošleš SMS na 8877 (za 1 Euro) a na kartě (libovolně SK, CZ) se aktivuje její "základní serpo" na 5 dní. Takže z Česka můžeš za 25 kč aktivovat 5denní serpo i na SK kartě vedené na slov. zák. účtu v EURECH... a obdobně v SR můžeš za 1 Euro zprovoznit CZ kartu vedenou na zák. účtu v korunách ![]() Pokud odešleš SMS na kartu na které je serpo nebo nějaký balíček už aktivní (resp. přesněji myslím - pokud je na kartě nějaká služba platná ještě alespoň měsíc nebo déle... ) tak ti to SMS aktivaci nevezme.. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lancelance díky!Už jsem kámošovi psal,že to nejde. Už si cálnul přes web na rok ![]() Byla to jen taková technická otazka. Jinak přesně jak říkáš,před Vánocema jsem aktivoval pár SK karet z českého mobilního čísla(předplacenka) bylo to na těch pár dní). Díky za reakci!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |