![]() |
|
Blokace programu NASA TV UHDMám nainstalovaný příjem Hot bird 13 st.a při editaci programu NASA TV UHD si mi vypíná televize. Při následném zapnutí se objeví na 2 vteřiny obrázek z logem NASA TV a opět se televize vypne. Abych mohl přejít na jiný kanál, tak musím odstavit anténu. Pak se dostanu do menu. Děje se mi to na na TV HISENSE řada 7000. Lze tuto blokaci zrušit? Vedlejší kanál NASA TV HD běží bez problémů. Děkuji za odpověďi. |
fofrmarek
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Blokace programu NASA TV UHDAsi budes muset skusit vymazat tu UHD verzi ze seznamu a znovu naladit, pokud to nepomuze, tak zkusit vymazat obe verze a nasladit pak a nechat pouze UHD, pokud to bude delat nadále, tak nechat jen HD verzi a UHD vymazat. Nic jiného se asi delat zatím neda. Muselo by to nahlásit vice uzivatelu, aby výrobce resil tento problém a vydal opravny sw. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Blokace programu NASA TV UHDJa mam podobny problem s EBS+ kanalem. Proste.. prepnu na nho a televize se restartuje. Jak se opet zapl, tak jsem rychle prepl na jiny kanal a televize jela dal. Vyresil jsem to odstranenim a nasledne nenaladeni tohoto kanalu.![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Blokace programu NASA TV UHDChlapi díky za typ už to mám nalaďený |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Blokace programu NASA TV UHDJestli to nebude politickej problém China vs USA. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
![]() |