![]() |
|
vysílání fotbalu v maďarskuUž je celkem jasno, kdo a co bude vysílat v ČR a na Slovensku v nové fotbalové sezóně. V Maďarsku je jasné, že anglická liga zůstává na Spíler Tv, nově vzniklý program Spíler Tv 2 bude vysílat španělskou ligu, ale neobjevil jsem, kdo bude dávat italskou ligu (na Digi sport HU, kde byla dříve, zatím první kolo neběží),německou ligu a Champions League. Nemáte někdo informace k tomu? A také který satelitní operátor v Maďarsku, kromě UPC HU, má v nabídce Spíler TV? Díky. Robert |
Robert10
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
ivo2001To jsem zjistil také, ale nevím jaká satelitní platforma z toho vysílá v Maďarsku. nevíš náhodou?i Díky |
Robert10
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@Robert10T-HOME obdoba Magia sat ktoré tam na začiatku tiež vysielalo.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@patAby Ti žilka nepraskla... nebo aby jo? Záleží na úhlu pohledu, že?P.S.. Nikoho jsem nenapadl, položil jsem pouze řečnickou otázku, jakože na slovíčkách si dávám záležet naprosto cíleně, to zaprvé.... za druhé že nejsi tak radikální když zde (naprosto běžně) víceméně každý druhý semtam žádá uzavřít vlákno a poslat na BL pisatele - Tebe nevyjímaje? Pán bude asi pokrytec... nebo něco jiného od "p"? |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@milan33A pozerať turecké, ruské, arabské a ešte neviem aké programy je iné ako maďarské? V čom?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterskDěkuji za tento dotaz.... o to více nepochopím potřebu fotbalu zrovna v maďarské mutaci, když zcela jistě ze svým způsobem příjmu má uživatel možnost i těchto jiných verzí. Minimálně rusky dotyčný pokud se tituluje jako člověk "federální" by mu problém dělat neměl :-) |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@milan33Tak asi veľa ľudí rozumie po maďarsky aj v Čechách, len to taja![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |