![]() |
|
Skylink live tvPisal som Skylinku preco mi nejde csfilm v Skylinku live ked ho mam predplateny odpisali mi ze predplatene premiove balicky nejdu Skylinku live tv a potom preco ich tam v tv archivu ponuka ako vam idu balicky ked ich mate predplatene aj Skylinku live tv |
zdenoq1
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
Cs filmMe slape.ok. a mam balicek multi. |
Libor1976
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvNabídka Skylink live nekopíruje to co máte předplacené na kartě.Pokud máte pouze digital a předplatné CSfilmu,tak hraje na Skylink live pouze základ.Csfilm a další programy získate na Skylink live až s předplatným některého výšího balíčku.Pūjdou vám programy jako AMC,Eurosporty,Sport 1 a 2,Spektrum a další. Opět ale nabídka nekopíruje kartu. Programy jsou nastavené pro všechny uživatele Skylink live stejně. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvAha tak si musim zaplatit balicek Smart, Flexi 10, Multi, Kombi alebo Komplet a vtedy mi pojdu vsekty programy Dakujem vam |
zdenoq1
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvPřesně tak.![]() |
Paja
![]() |
|
Re:live TVVsechny programy nepujdou nikdy, je jich 52Nyni na mesic zdarma Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvSamozřejmě že nejdou všechny,jen ty takzvaně "dostupné".To snad tazatel pochopil.Ideální by bylo kdyby nabídka kopírovala kartu zákazníka. Kdo má HBO mohl by ho sledovat přes Skylink live atd. Takto to bohužel (zatím) nefunguje. |
Paja
![]() |
|
PajaHBO neni zapotrebi cpat do Live TV, k tomu slouzi jejich appka HBO GO, ikzdy nemuzes jet zive, jen archiv - ale ten je celkem obsahly![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvNyní ve Skylink live dostupné hudební kanaly VH 1 a VH 1 classic.![]() |
Paja
![]() |
|
![]() |