Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live tv

Pisal som Skylinku preco mi nejde csfilm v Skylinku live ked ho mam predplateny odpisali mi ze predplatene premiove balicky nejdu Skylinku live tv a potom preco ich tam v tv archivu ponuka ako vam idu balicky ked ich mate predplatene aj Skylinku live tv

zdenoq1
Registrace: 1/2018
Odpověď v diskusním vlákně

Cs film

Me slape.ok. a mam balicek multi.

Libor1976
Registrace: 9/2016

RE: Skylink live tv

Nabídka Skylink live nekopíruje to co máte předplacené na kartě.Pokud máte pouze digital a předplatné CSfilmu,tak hraje na Skylink live pouze základ.Csfilm a další programy získate na Skylink live až s předplatným některého výšího balíčku.Pūjdou vám programy jako AMC,Eurosporty,Sport 1 a 2,Spektrum a další. Opět ale nabídka nekopíruje kartu. Programy jsou nastavené pro všechny uživatele Skylink live stejně.

Paja
Registrace: 7/2009

Aha tak si musim zaplatit balicek Smart, Flexi 10, Multi, Kombi alebo Komplet a vtedy mi pojdu vsekty programy Dakujem vam

zdenoq1
Registrace: 1/2018

Přesně tak. ;)

Paja

Re:live TV

Vsechny programy nepujdou nikdy, je jich 52
Nyni na mesic zdarma

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Samozřejmě že nejdou všechny,jen ty takzvaně "dostupné".To snad tazatel pochopil.Ideální by bylo kdyby nabídka kopírovala kartu zákazníka. Kdo má HBO mohl by ho sledovat přes Skylink live atd. Takto to bohužel (zatím) nefunguje.

Paja

Paja

HBO neni zapotrebi cpat do Live TV, k tomu slouzi jejich appka HBO GO, ikzdy nemuzes jet zive, jen archiv - ale ten je celkem obsahly ;)

D4ve
Registrace: 12/2014

Nyní ve Skylink live dostupné hudební kanaly VH 1 a VH 1 classic. ;)

Paja

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra