Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Sekce =ČS pakety=: doplnění video-kodeků

Na můj podnět dnes doplnila redakce v sekci "ČS pakety" do tabulek: "Tabulky programů/stanic" (všech providerů) a do tabulek: "Frekvence" rovněž všech providerů) v jakém video-kodeku se jednotlivé programy vysílají.
Myslím, že to je výrazné vylepšení tabulek, pro získání přehledu . . .

kokun
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sekce =ČS pakety=: doplnění video-kodeků

za mě super (pokud to bude udržováno aktuální), právě jednoduchý přehled např. co je na 16e v HEVC mi chyběl... R^

lance
Registrace: 10/2008

To jste opravdu někteří tak neschopní, že čekáte, až vám vámi požadované informace někdo naservíruje, protože si je nejste sami schopni vyhledat?

DVBT1
Registrace: 5/2012

@DVBT1

no super, když už ses tady přišel vyk.kat tak mně poraď, kde najdu takhle přehledně který program je ve video kodeku HEVC a který H.264 ?

lance

Třeba Fly.sat - bez tečky...Vykonávat potřebu chodím jinam.

DVBT1

Vybereš si providera a tam to máš uvedeno u každého programu.

DVBT1

Kingofsat.net

DVBT1

Lyngsat to také uvádí :laughing:

DVBT1

tak fajn, tudíž web parabola dorovnává svoje info na úroveň těchto webů - a tohle ti tak vadí ? mně teda ne, zdejší přehled je pro mě nejpřehlednější vzhledem k našim providery a oceňuju že to někdo udělal, když tě to nezajímá nikdo tě nenutí sem chodit, gůgluj si jinde a neblej tady, už víme že jsi mistr světa a to nám stačí... díky

lance

Ja bych zase ocenil u TP na satelitech zase info zda je v rezimu pilot ON nebo OFF. To je myslim taky uzitecna informace. Myslim, ze by se ten sloupecek pilot ještě vesel do stavajicich tabulek. Necham to na redakci zda zvazi tuto moznost zarazeni této funkce.

HYPER
Registrace: 11/2010

@lance: Přijde mi normální, pokud něco chci, že i proto něco udělám a ne jen čekám a čekám a čekám, až to udělá někdo za mě. Max. položím dotaz do fóra s tím, že to za mě udělají druzí. ;)

DVBT1

@DVBT1

O čem tady furt točíš a koho poučuješ ??? Dyť jseš úplně mimo, co ty sám jako děláš pro to, aby ty informace, které si tak umně vygůglíš a které nacházíš na těch webech které jsi tu dal, tam vůbec byly ?? Na tom flysatu aj. hledáš úplně stejně jako někdo jiný hledá třeba zrovna tady na parabole, tak co to zas blábolíš že někdo jen čeká až někdo něco zveřejní?? Co jako děláš ty jiného? Čekáš úplně stejně akorát si myslíš že jsi větší frajer, když hledáš někde na cizojazyčném webu, než ten kdo hledá třeba tady na parabole. Naprosto pochybuju že zrovna ty budeš týpek který někde na weby umísťuje nějaké svoje vlastní technické informace. Takoví týpci se totiž nechovají jako ty, mistr světa z Dolní Lhoty :)))

lance

Hm, na flysat maj asi soudruzi dovolenou. Dnes například Skylink spustil Epic drama HD program a ani zminka o tom k dnešnímu datu. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

@lance: Své bydliště jsi nemusel uvádět. Jde o to, že chodím nejraději přímo ke zdroji, který se dané problematice věnuje a ne na nějaký web, který svůj obsah z velké míry vykrádá u konkurence a je rád, když mu někdo dá tip na něco originálního, byť by to zajímalo pár zarytých (nevhodné slovo)olezů vděčných za každý zob. Viz jeden Ital. Na takové weby se chodím bavit. No a na web přispívám originálním obsahem, jen není technicky zaměřený. Ale po tom ti je úplný ho.no.

DVBT1

DVBT1

Že se vůbec lezeš, ty chytrá hlavo. Ty originále...:)) ty tvoje originální bludy bych chtěl vidět ;P

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Když sem leze mistr...Skylinku nezapomenu serpo. :laughing:

DVBT1

... leze sem páč se musí někde vyblejt když už se s ním v reálném životě nikdo nebaví. No bodejť, koho by taky zajímalo jeho sebestředné žvanění o něm samém, i tady se nas.re do vlákna které je pro něj samotného úplně zbytečné jen aby se předved. A proč nedokáže dané téma ignorovat když je pod jeho "úroveň" ??? Samozřejmě ze stejného důvodu, z jakého se naváží do "Itala" který tu dává nějaké info... atd atd... je už prostě takový ;P

lance

Reakce za necelou minutu? Ty máš určitě doktorát z psychologie. Jen praxe bývá od teorie občas odlišná. Psal jsem to...Chodím se sem bavit. (Ne)reagovat můžete i vy. Nejde to, co?

DVBT1

ale ťuldo, má reakce byla rozepsaná po příspěvku od Saxona a je to reakce na základě celého vlákna cost tu ty sám předved, a na to fakt nemusím být extra psycholog páč všechny potřebné informace sis tu o sobě dodal ty sám v rámci té tvé "zábavy", tak klidně pokračuj, ale moc nového to nepřinese, na to abych věděl co jsi zač to úplně stačilo ;)

lance

Jsi mě odhalil. Že sis koupil věšteckou kouli?

DVBT1

... není zač, a s informacemi které jsem ti tu o tobě zadarmo dal si nalož jak chceš, nic za to nechci, hodně štěstí ;)

lance

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra