![]() |
|
Thor 7 a Tv LgZdravím, potřeboval bych radu.Mám tv Lg z roku 2012 a v ni modul s kartou od Digi.Nedaří se mi ale naladit ty dva nový transpordery,respektive ty stanice. Signál v pohodě, ale stanici to najde jen jednu. Nevíte prosím někdo, co s tím? Díky za rady a tipy. |
dalis
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv Lgdalis a mas v menu potvrzene vyhledat všechny programy tzn. kodovane a volne vysilane FTA, nemas tam nahodou navoleno vyhledat volne,neplacene neboli FTA. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv Lgdalis ono se taky mohlo stat, ze ty stanice co mas ulozeny ještě ze starych parametru, ze se k nim priradil automaticky kmitočet TP z nového TP. Najed na HBO HD a v menu zvol manualni ladeni a ok a mělo by ti to ukazat TP na kterem je program. Pokud tam uvidíš uz ten TP s novymi parametry, tak se to přeladilo. |
HYPER
![]() |
|
@dalisTie nové transpordery - máš u nich napísane všetky parametre správne ? |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv LgNe, tohle mám nastaveno dobře. |
dalis
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv LgOk, zkusím to s tím hbo. Díky |
dalis
![]() |
|
@dalisLukas Koval: "Priatelia, v priebehu buduceho tyzdna pripravime nove kanalove mapy pre TV samsung a tiez LG. Majitelia inych TV prijmacov budu musiet preladit manualne. Chcel by som len pripomenut, ze este stale vysielame aj na starych transponderoch IS10-02 avsak iba do 4.9.2018, kedy ich o cca 10:00 vypneme." |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
dalis,jestli to nejde naladit, tak bud si asi stahni ty mapy od digi tv nebo budes muset počkat az vypnou stary TP a pak zadat ty novy TP a budes muset asi ty stary programy co uz nepujdou vymazat a pak naladit. Jak si vůbec s tim dopadl, preladeno nebo stále při starem? |
HYPER
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv LgZatím vše při starém, ale neměl jsem moc času se tomu věnovat, zkusím dát tovární nastavení a uvidím. Díky všem. |
dalis
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv LgJa som to tiež skúšal naladenim nových frekvencií, ale nešlo to. Musel som vymazať tie staré transpordery a nanovo naladiť tie nové a potom to naskočilo. Ale samozrejme, že to rozhadzalo poradie, resp. vymazalo programy.Parabola 100cm, motor amiko 3800
|
monusat
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv Lgdalis ok, taky jsem u známých nemohl naladit novy TP od UPC Freesat na TV LG. Prislo na radu tovarko a pak vse znovu naladit a setřídit. |
HYPER
![]() |
|
TV mají často uložené TPKdyž se na stejné frekvenci objeví jiné parametry, nedají se v TV staré vymazat. TV přednostně zařadí při ladění na dané frekvenci parametry staré.Je to k vzteku.Pomůže u nového TP změnit frekvenci o +/- 2 a uvést parametry nové. TV software tak neuplatní právo přednosti starých parametrů, protože nová frekvence je nový případ. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv LgDnes večer vyzkouším a dám vědět. |
dalis
![]() |
|
RE: Thor 7 a Tv LgTak pomohlo tovární nastavení. Díky |
dalis