![]() |
|
VU+ zero 4k a avi, divx súboryAhojte, VU+ zero 4k už prehrá z externého HDD avi a divx súbory? Uvažujem o kúpe tohto prijímača, a na nete som sa dočítal, že to nezvláda. Poprípade na Vu+ Uno 4K a Vu+ Uno 4K SE to funguje?Ďakujem. 👍😊 |
gcs9058
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súborykeď si premenuješ príponu , tak ano .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súboryTak asi bude záležet v jakém image a co to je za avi/divx........... já mám solo4k + openpli tuším 4.x a přehraje jak co........ |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
VU+ zero 4k a avi, divx súboryNeprahraje to vsechno a je uplne jedno jakou mas image.Jen na stream cinema je desitky serialu a filmu kde ti pujde pouze zvuk tak popremyslej jake mas v tomto priority.Mam doma dve ty zera a je uplne jedno jestli das openpli,vti nebo jinou image.Na funci prehravani tech souboru se ti nic nezmeni. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súboryNa mém přijímači Solo SE v2 je pro přehrávání mediálních souborů optimální nainstalovat IPTVPlayer (IPTVPlayer.pl). Je třeba nainstalovat ffmpeg knihovnu (instalace je na stránkách popsaná). Je zde verze jak pro Arm, tak i pro Mipsel procesory. Přehrává v pohodě všechny soubory. Minimální zátěž procesoru. Doporučuji.![]() |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súboryto je zajimave i pro me, zvazim........ jinak predpokladam ze s novejsimi image dokaze prehrat o neco vice a pokud jsem si otestoval tak s nejnovejsim openpli uz slo provozovat codi takze tam jsou dalsi moznosti...jinak ja si zatim vystacim s defaultem - na VU primarne nahravam TV a prehravam oblibene serialy z nasu. Kdyz obcas neco neprehraju tak se prepnu na xbox a tam prehraju v podstate vsechno neb VLCplayer.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súboryVU+ Zero 4K neprehrá divx súbory nijako, ani keď ich koncovku prepíšeš. Neprehrá ani na jednom image, totiž nezáleží to na image ale na procesore. Nikdy to ani prehrávať nebude.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súborytak som skúsil niečo stiahnuť a premenovať , no a neprehrá to .neprehrá to ani m2ts- bluray , ale po premenovaní ano . no problém je ,že to len prehrá. ak dám posun je to k.o. divix xvid a podobné sprostosti sú ešte z čias windows XP . na dnešnú dobu je to na dve veci . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ zero 4k a avi, divx súboryPřesně ,jak píše oneeeee.Jinak používám rovněž VU+ zero 4k a jsem s tímto ,,levnějším" přijímačem velmi spokojen.(k nahrávání postačí TS...) |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
![]() |