![]() |
|
Skylink Live tv výpadok nejde tv archív ani ziveIde vám tv archív a živé vysielanie programov |
zdenoq1
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Skylink Live tv výpadok nejde tv archív an...Všetko šľape ako švajčiarske hodinky. Archív, aj live. Overené 20:49 hod. SEČ.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Skylink Live tv výpadok nejde tv archív an...Jde úplně normálně. Živé vysílání i archiv.![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
Live na XPNebudu zakládat nové vlákno.Zeptám se - rozchodil jste to někdo ve WIN XP? Mi se Mozilla se vůbec nečape (obsah nelze přehrát v tomto přehrávači) a v Chromu to jakoby standardně naběhne, i načítá obsah (časový jezdec bělá jak se to stahuje), ale obraz zůstává černý. Můžu se posouvat v čase, ale čas furt stojí (tlačítko play bez reakce). Třeba nainstalovat nějaký plug-in, či tak něco (?) Díky |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Skylink Live tv výpadok nejde tv archív an...Teda nic v zlom, ale XP je system stary 17 rokov, ktoremu podpora skoncila pred styrmi rokmi. To asi hovori za vsetko...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 458 |
![]() |
|
na xp mě fachčínormálně.............. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink Live tv výpadok nejde tv archív an...@black13a na to jsem se neptal.@pierrepetr mas sp3? |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
![]() |