![]() |
|
Digi cena satKolik platite za zakladni balik plus sport ja doted platil 300+150 a ted mi prisla faktura na 300+300diky za odpovedi |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
Anubis,sorry za skomoleny nick, omlouvam se.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
@HYPERjo,ale kvalitu signálu mi to ukazuje pořád 100%,to by nemělo ne pokud je to tim uplinkem. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 631 |
![]() |
|
dawis77,klidne muzes mit signal 100%, dulezity je dopraveni signalu na druzici. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERdíky za objasnění,ptal jsem se na to teď Digi,a ti samozřejmě o n ičem neví a podle nich je problém na mé straně,a zas mi dali ty jejich očekáváné rady-vypnout vše z elektriky,odpojit koaxiální kabel a blablabla.... |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi cena satže oni žáden výpadek neevidují.. |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi cena satdawis77, kecaj. Operatorky/ri o tom vůbec nemusi vedet pokud jim to nezacnou lidi nahlasovat nebo jim to nevzdeli technicke oddeleni. Tebou popisovany problém jsem zaznamenal i ja, dokonce v jednu chvili prijimac hlasil hlasku neznama služba, pak to zase naskočilo na par vterin, rozpad obravu a po chvili zasek obrazu a zase znovu vypadek bez obrazu. Bylo to na tech novych TP a myslim, ze to blblo i na tom posledním TP 12687/V z Intelsatu. |
HYPER
![]() |
|
@AnubisTo už na tom musejí být hodně špatně,když ti dají základ o 50 Kč levněji a vlajkovou lod sportovních programu s PL k tomu zadarmo.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Digi cena satJeště dodam, ze neprselo a nebyla u me zadna bourka. Mohlo se taky jednat o technickou chybu z Intelsatu 10-02 pokud signal zatím prebiraji jako distribucni z této druzice Intelsat pro nove TP na Thoru. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERjasně že kecaj,teď se zdá být vše v pořádku. |
dawis77
![]() |
|
@boboJe to tak.jmenuje se to sport mini a je to neveřejná nabídka,původně tam byl Digisport 1.2 a teď to přehodili na 3.4,jsou tam i další sport stanice myslím mimo Nova sport 2 původně jsem myslel že mě to bude stačit ale zase jsem neviděl třeba Juventus a tech 129 kč měsíčně mě nezabije![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Digi cena satKoukám, že se musí smlouvat o ceně jako u Freesatu !!!!! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@AnubisNo tak možná se asi brzo dočkáme nabídky Maxi na rok zdarma a platit jenom druhý rok.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@allJe to stejný jako u ostatních operátorů.mlčíš a platíš(pro ně ideální zákazník) kdo chce lepší cenu musí se ozvat. Bohužel![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |