![]() |
|
CSFilm - Causa králíkPrávě nyní a zvukový doprovod v protifázi...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxona zhousel jsi otocit vidlici v zasuvce ? nebo zajdi do ine izby kde mas druhou fazu a mozna se strefiš![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkkolik piv máš za sebou Saxone?ten mpeg zvuk je jak je , ale ok synchro ![]() |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíksaxon píše o protifázi a nie o synchróne v prevodovke .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkarioner: (nevhodné slovo) jsi a ještě se tim chlubíš, úžasné.Benderovec: Víš vůbec, co to znamená, když je dvoukanálový zvuk v protifázi? Podle mě nemáš tuchu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkvim co to jebohužel sem aktuálne sociálne na hrane TV sem prodal a vytáhl ze sklepa stary Crt TV a tam je jen mono 1 reprák ![]() chlap s tvýma skušenostma a trepeš zde zbytečné hlouposti typu franck jsem s tebe sklamán ![]() ![]() |
Benderovec
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkJestli někdo "trepe", tak v první řadě ty. A nejspíš opravdu věci nerozumíš, viz tvá poznámka o jednom mono repráku...:)Problém s protifází lze pocítit i na jednokanálové reprodukci(když jsou sloučené oba kanály před koncovým stupněm). A zapracuj i na pravopisu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkNavíc, pokud máš doma jednokanálovou reprodukci, proč se vůbec k tématu vyjadřuješ, když nemáš možnost situaci posoudit?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkty máš opravdu dnes nakoupeno ??stlač na DO od sat audio a vyber si jen pravý nebo levý kanál tím vypneš stereo já tu ptákovinu nesleduji není duvod ![]() TV mám v pohode čti medzi rádky jaký dotaz taková odpoved ![]() |
Benderovec
![]() |
|
RE: CSFilm - Causa králíkSaxon: Ano máš pravdu, dítě sice okupuje obývák, ale zřetelně je to slyšet i na tabletu v LiveSky..no slyšet rve to uši ... To by mě zajímalo jak se jim tohle povedlo.![]() VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
lextMožná při přepisu do odbavovacího PC. Originál určitě není mono, jakási báze tam je i v mluveném slově. Předpokládám, že ostatní produkce bude v cajku.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
benderovecNech si svoje rady a odpovědi, neptal jsem se tě na nic.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |