Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT 1: Zahradnictví

Filmová trilogie Zahradnictví se skládá ze tří samostatných filmů (avšak ČT se rozhodla rozkouskovat 3 filmy do šesti 55 minutových kousíčků, které bude dávat každou neděli večer). Děj se odehrává na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky (1999). Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů. Rodinný přítel je melodrama odehrávající se ve 40. letech za německé okupace. Tři mladé ženy a dvě děti čekají na návrat svých vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství obětavě pomáhá rodinný přítel a lékař Jiří. Film je příběhem lásky, která nesměla být naplněna, vypráví o věrnosti, touze, vině a lásce, o odchodech a návratech, o rodině, rodičích a dětech. Jde o rodinný portrét viděný pohledem žen, které osud svedl dohromady.
První část ze šestidílné série sledujte už dnes ve 20:15 na ČT 1.

A pokud budete nadávat tak ano, na parabolu můžete dávat TIPY na Pořady v televizi. Dneska je sem může přidávat každý...

William cz
Registrace: 10/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT 1: Zahradnictví

díky za typ . rozhodne je to lepšie , ako tá špinavá kultúra od špinavca.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Jo dobrý R^ je to česky tomu snad budu rozumět :))) a hlavně volně v HD a v pozemáku .

Registrace: 4/2017

Spravni fanousci v tu dobu sleduji bud US Open plechovici, nebo sevillske derby, nebo Ligue 1.

Pajenčar
Registrace: 7/2018

@William cz

kto chce si precita, kto nechce si neprecita, ja citam iba prispevky, ktore ma zaujimaju a TV tipy patria medzi moje oblubene, dikes R^ ;)

mjamriska
Registrace: 4/2003

Nemáte zač, pánové ;)

William cz

Já jsem tedy 1. díl nevydýchal a šel před koncem pryč. Hrozný. Kulisy, vybavení super, ale dialogy hrozný. Snad se to rozjede.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@Jimmy

Mohu tě ujistit že hlavně od 3. dílu se to na 100% zlepší. Věř mi, všechny 3 filmy Zahradnictví už jsem viděl v kině a obzvlášť ten poslední byl naprosto skvostný R^ :))

William cz

Fuj to byl nudnej hnus.Vydržel jsem 20 minut i to byla ztráta času.Ten kdo to režíroval by měl to nezáživnou nudu zaplatit ze svýho a jít dělat něco jinýho.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

videl som to komplet tiež a je to nuda až dokonca

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Pate

Co umíš na takové úrovni jako Hřebejk?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon

Za ta léta co zde tak přiblble plká je to snad evidentní.
Mlátit hubou do větru.

JanHora
Registrace: 8/2018

@pele1

Ale o 200% lepsi nez Ordinace :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

také veci ja nesledujem a napísal som len svoj názor čakal som od toho viac

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@JanHora

Co od něho čekat...

William cz

saxone

Tak samozřejmě na urovni Hřebejka umím houno stejně jako Ty a 90% naší populace.
Ale to nic nemění na tom že tohle se mu nepovedlo a je to utrápená nuda,a mám nárok to říct.Bůh to není.
Poslední jeho kvalitní počin byl před 10 lety "U mě dobrý" a pak už jen šedý pruměr směrem dolů a zakončil to zatím touhle nudou.
Ale u Tebe jsem se všimnul jedný divný vlastnosti a už Ti to i pár lidí psalo.Jak někdo má jen trochu jiný názor než Ty at se jedná o sport,politiku,historii atd..okamžitě agresivně až nepříjemně utočíš typem "co si dovolujete oponovat".
Uvědom si že tisíc lidí tisíc názorů a ač si to asi Tvoje ego myslí tak ten Tvůj není ten nejlepší.Patent na rozum nemáš.

pat

A jéje, další překlad, tentokrát z z češtiny do češtiny.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Pate

Vždyť ty píšeš o sobě. Mě se ten film líbí, kdybys napsal, že se ti ten film nelíbí a tečka, tak nebudu reagovat, stejně tak jako ostatní. Nezlob se, ale posílat držitele několika Českých Lvů na jinou práci muže ze zdejšího lidského materiálu akorát naprostej blb, co si mysli, že sežral Šalamounovo howno...moje ego není jiné než běžné. A pokud si někdo mysli že ne, má na to právo a já mu to neberu. Buřt...

On Air!

Saxon

Pate

Mě by sis najít rozdíl v termínech opačný názor a blbost. Já ten rozdíl vidím, opačný názor mi nevadí, někdy bývá i přínosný, ale blbost ke pokaždé k ničemu. A vadí mi...

On Air!

Saxon

@pele1

Taky jsem byl trochu zklamaný hlavně z třetího dílu ... ten už měl slabší scénář. Ale vcelku je to pěkná dobovka ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@Saxon

Hodnotit sérii po 1. díle z 6 může naprostý pab*b. Nebo pat...

William cz

Ano. Já na tom byl v kině.

On Air!

Saxon

@Saxon

Však já též, a nejvíce se mi líbil asi ten poslední díl :)))

William cz

Jestli není částečně problém i v tom, že sledovat film doma a v kině je rozdíl, zvl. dnes v době akčňáků atd. je už pro mnohé problém se z dom. prostředí vůbec dokázat soustředit v TV na něco co nevybuchuje, neřve a pod...

lance
Registrace: 10/2008

Mirek Dušín je proti Tobě chuligán.Ale joo jsi tady místní celebrita máš za sebou spoustu zastánců a obdivovatelu.Beru to.
Hloupě věříš na čistotu Českých Lvů,Zlatých Slavíků,Sportovců roku atd..To je pro Tebe měřítko.
Rozpálilo Tě že jsem řekl samozřejmě obrazně aby šel dělat jinou práci.OK vzal jsi to prostě vážně a okamžitě zautočil a napomínal a přirovnával k blbům.To je přesně Tvoje Ego JÁ ! Kdo je víc..co si to ten Pat dovolil.
Ale že nemáš rád Miloše Zemam je o Tobě známo (i já ho nemusím)a často jak je příležitost to tu dáš znát.A nikdo Ti nepíše že jen naprostej blb muže takhle mluvit o hlavě státu.Vždyt je to přece prezident !
Takže závěrem ten film je blbě natočená nuda.Hotovo.
A ted všichni do mě !

pat

@pat

tak já budu první, ať to sviští - Zeman je maxiblb a psychopat a to že je prezident na tom nic nemění, je to naopak jen o to větší smůla pro nás všechny, i pro ty kteří o tom neví a mají na psychopata "odlišný názor" :8) :)))

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra