![]() |
|
ČT 1: ZahradnictvíFilmová trilogie Zahradnictví se skládá ze tří samostatných filmů (avšak ČT se rozhodla rozkouskovat 3 filmy do šesti 55 minutových kousíčků, které bude dávat každou neděli večer). Děj se odehrává na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky (1999). Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů. Rodinný přítel je melodrama odehrávající se ve 40. letech za německé okupace. Tři mladé ženy a dvě děti čekají na návrat svých vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství obětavě pomáhá rodinný přítel a lékař Jiří. Film je příběhem lásky, která nesměla být naplněna, vypráví o věrnosti, touze, vině a lásce, o odchodech a návratech, o rodině, rodičích a dětech. Jde o rodinný portrét viděný pohledem žen, které osud svedl dohromady.První část ze šestidílné série sledujte už dnes ve 20:15 na ČT 1. A pokud budete nadávat tak ano, na parabolu můžete dávat TIPY na Pořady v televizi. Dneska je sem může přidávat každý... |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 040 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@lanceZeman? To je ta kostra v obleku? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 040 |
![]() |
|
LanceAle vždyt jooo já ho taky nemusím náfuku a i to píšu.Ale zase je to názor a někdo ho muže milovat.. ale za to ho nebudu jmenovat blbem že má odlišný názor.Já napsal že film je blbost at se na to režiser vykašle než tohle točit a saxon je hned jak čert co jsem si to dovolil. A s tím Zemanem je to to samé..jen odlišný názor. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ČT 1: ZahradnictvíHřebejk to je expert co o 90 % národa prohlásil něco o deb... a teď kandiduje do zastupitelstva P5 jako 4 za stánkaře...![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 647 |
![]() |
|
@pat"Fuj to byl nudnej hnus.Vydržel jsem 20 minut i to byla ztráta času.Ten kdo to režíroval by měl to nezáživnou nudu zaplatit ze svýho a jít dělat něco jinýho."- uznej, že tohle nezní zrovna smířlivě a pouze jako jiný názor... ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
patekde bereš jistotu čemu já věřím?:)) Za toho slavíka bych ti dal nejraději přes hubu:)) Je dobře, žes to už utnul a končíš.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
lanceproč mě ti lidé nemají rádi?![]() ![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |