Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

AMIKO HD8265+ a ICE karta

V zaciatkoch cca 12/2017 boli popisovane nejake problemy v tejto kombinacii, plati to este alebo funkcne!

tono
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AMIKO HD8265+ a ICE karta

Pokud na karte neni UNIBLOK tak je to funkcni. Stejne tak je funkcni modul SMIT v tomto prijimaci.
Jinak myslim, ze kazdy spravny prodejce predvede funkcnost.

J a
Registrace: 7/2005

ICE by nemali byt uniblok, alebo sa mylim ?

tono

No, treba DEMO karty uniblok maji urcite :(
Pokud vim, tak poznat to nijak nejde, jen nechodi v unictecce.

J a

@J a

chcem vidiet tych predajcov,čo ti predvádzajú satelit ako funguje...jebnu ti škatulu,zaplat a prac sa preč!!!...ale tebe asi aj pračku predvedú ako pere...

nick211
Registrace: 5/2018

@nick211

psal "spravny prodejce predvede funkcnost"

RAFI007

@RAFI007

čo ked psal..ty si videl,že ti niekto odbalí nový príjimač,nahrá software,programy a a ukáže ti,že funguje?...to keby tak všetci robili,tak by predali 2 ks elektroniky za den..či TV,počítače,mobily atd...to len pepa taku pi...sem vcapý!!!!!!!!!!

nick211
Registrace: 5/2018

Mě funguje bez problému.

konas
Registrace: 12/2014

No tak třeba já to zákazníkovi předvedu, naladím a vyzkouším tak, aby odcházel s funkčním přístrojem. Je to i pro mě lepší, když vidí, že to jede.

J a

AMIKO HD8265+ a ICE karta

Mě fachčí ICE ve všech 5 kusech v uni čtečkách,ale caid 0624 jen v modulu.Ale starší irdeta jedou i v uni kanály s caid 0624

korkoran
Registrace: 10/2006

Moje AMIKO

Ahojte, musim se pridat do zdejsi diskuze. Posledni dobou jsem resil nakup nejakeho noveho sat pristroje a chtel jsem jako vzdy combo nyni s DVB-T2. Po dlouhem vybirani jsem skoncil u tohoto typu za par supu :) Musim rict, ze jsem uvazoval nad nejakym UHD pristrojem a HbbTV. Nakonec jsem si rekl, ze UHD zbytecne, kdyz na to nemam TV a az bude, tak uz ji koupim se sat integrovanym tunerem. A HbbTV beru jako fajn vec, ale v praxi v dobe internetu atd. by stejne tato funkce u me zapadla... Nakonec jsem teda koupil tento pristroj. A ted me poznatky za par mesicu pouzivani:
Cena/vykon=Maximalne spokojeny!!! Mam ICE kartu Skylink a v UNI ctecce mi funguji vsechny programy v modu CW. Ostatni nove v IRDETO, jako Seznam, Insight apd. uz nejdou. Prepinani v kodu CW velice rychle. Pro dekodovani v IRDETO pouzivam modul NEOTION CI+. Mam u nej vyple hlasky, coz je fajn. Ale nefunguje 100%. Po zapnuti pristroje musim cekat cca 30-60sec, nez zacne dekodovat programy, pak uz je plne funkcni a dekoduje pri prepinani jen s mirnou prodlevou, oproti integrovane CW ctecce. Pocitam, ze kdyz se toto AMIKO nabizi s modulem SMIT CI+, tak je s timto vice kompatibilni, nez s mym. Pri tak dobre fungujici masince ocekavam, ze bude v budoucnu celkem dobre rozsirena a uz se tesim na bohatou podporu upravenych FW. Takze tak, zaverem tedy jen a jen doporucuji R^ R^ R^

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

@nick211

Jsi na odborném foru a specializovaný prodejce se SAT technikou nemá s předvedením problém. To len nick211 taku pi...sem ako príspevok vcapý!!!!!!!!!! :)))

RAFI007

@faust

V MENU - Zařízení - Různá nastavení si zapni Mod standby Fake a máš zapnutí bez čekání. Pro poslední sw:Aktivace přijímače z Mod Standby=REAL 31s, z FAKE 1s.Aktivace CI modulu Smit mod REAL 30-40s(CAM ver. sw 53.1.3m2 z 15.3.2017),z FAKE 1s.

RAFI007

pre Amiko HD8265+ existuje firmware 1.3.20 Skylink ICE, v ktorom funguje ICE karta v mode irdeto (0624) a funguje v nom aj ICE DEMO karta s uniblockom

texan
Registrace: 2/2008

@texan

no super, a umí už konečně tento "zázrak" s tou kartou ve čtečce takovou věc, že by nahrál kódovaný program odkódovaně a pak by šlo nahrávku i přehrát (alespoň v tom samém přijímači.. nechci toho pro začátek moc :))) ) ??

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Ňo ťo mě ťaky šeje!

krupino

8265+ je na trhu už drahnou dobu, ale s nahráváním a přehráváním ti husaři od Dunaja dělají někde chybu, nahrávka s kartou ve čtečce v 8265+ ve vlastním přijímači kde byla pořízena stále přehrát nejde, ale kupodivu jde přehrát v Amiku 8260+ (platí co vím pro soft 1.3.15) :))) tak jaká je ta "podpora" která se tu tak vychvaluje? hlavně že je v menu xxx nefunkčních ko.otin ale nefungujou základní věci, obraz nic moc, prostě šrot, a zdlouhavá inicializace mudulu!!! to je asi nejspíš z důvodu použitého rozhraní CI+ ?? :mad:

kde se ten soft 1.3.20 dá sooosnooot abych ho zkusil?

lance

@texan

a není taký i promoni,mikro atd?dík za přečtení :(( ;) ;)

korkoran

1.3.20 na sat-supportu není..takže asi zatím neveřejné..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

@nick211

@J a
chcem vidiet tych predajcov,čo ti predvádzajú satelit ako funguje...jebnu ti škatulu,zaplat a prac sa preč!!!...ale tebe asi aj pračku predvedú ako pere...
a tebe setřepali někde ze stromu?

I pračka se předvádí minulej tejden pračka Indesit z Datartu dovezená vynesená do patra, zapojení provedli borci z Datartu co jí dovezli, včetně hadic a spuštění zkušebního programu...

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@nick211: Na SK o povinnosti predviesť tovar hovorí paragraf 4 odsek 1 pismeno g zákona č.250/2007 Z.z.
V Čečně zase paragraf 15 odsek 1 zákona č.634/1992 Sb.

kobram
Registrace: 4/2014

@RAFI007: Diky za tip! Vyzkousim!

faust

Opravdu povedeny "stroj"... UNI čtečka s podporou na neznámo dlouho (než Skylink zavede ochrany v Irdetu, což může být nikdy nebo klidně zítra), nahrávky nejdou přehrávat, podpora jen přes pirátská fóra, CI slot zřejmě bez certifikace (CI+ tam taky nemusí chodit, až to Skylink bude chtít)... To jako opravdu někdo kupuje? :-O

x008
Registrace: 9/2017

@x008: Za ty prachy? Uplne v klidu! ;)
U Skylinku nevis, jestli ti zmeni kodovani na uplne neco jineho nez IRDETO. A dat necelou dvojku za to, ze to muze fungovat 5, nebo 10 let, proc ne. Je to minimalne dobra hracka a vuuubec me to nemrzi, ze jsem ji koupil :8)

faust

@faust

Nehledě k tomu,že se sežene už za 1280 kaček R^ R^

korkoran

Zdravím, také jsem dnes dovezl na testování a nahrávka z HDD jde přehrávat FW 1.3.15

Jarus
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra