Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Rai HBO: Geniální přítelkyně a další projekty brzy

Již brzy se dočkáme nového seriálu podle románu (neznámé) spisovatelky Eleny Ferrante "Geniální přítelkyně".
Seriál vznikl v ko-produkci mezi Rai (Rai Fiction) a HBO USA a ve spolupráci s online videotékou TIMvision. Bude mít celkem osm dílů.
Seriál se kompletně natáčel v Itálii a v italštině (přesněji v neapolském dialektu), ve filmových studiích Cinecitta a ateliériech Rai v Římě, několik málo scén i v USA.
Generální ředitel Rai 1 Angelo Teodoli dodal: "Pro naši televizi (Rai) je to další mezinárodní projekt který má obrovský potenciál stát se celosvětovým hitem. Do seriálu jsme cíleně neobsazovali známé tváře, ale neznámé buď začínající herce anebo z řad neherců.
Mohu divákům předem prozradit, že uvidí příběh který nenechá diváka chladným. Seriál kombinuje sociální a rodinné drama, thriller a psychologické momenty které budou diváka doslova šokovat. Naše hrdinky bude spojovat velké přátelství, ale i velká nenávist... Natáčení některých scén bylo mimořádně náročné, především psychicky. Náročnost seriálu také tkví v jeho zpracování, protože se odehrává v několika časových úsecích. Režie se ujal Saverio Costanzo který odvedl skvělou práci. V případě úspěchu, máme připraven scénář pro druhou sérii, uvidíme dle divácké sledovanosti v Itálii a ve světě. Tyto projekty jsou mimořádně drahé a proto musíme mít jistotu ekonomické návratnosti.
Co se týče dalších mezinárodních projektů naší televize, během podzimu se mohou diváci těšit na druhou sérii historického seriálu "Medičejští 2: Lorenzo il magnifico" a zbrusu nový seriál podle románu Umberta Eca "Ve jménu růže" také s hvězdným mezinárodním obsazením.
Dalším velkým projektem je čtyř dílná minisérie "Zaslíbený život" který si odbyde svoji premiéru už 11.září na Rai 1. Příběh se odehrává v New Yorku mezi lety 1920-1930 a vypráví o životě italských imigrantů po první světové válce.

Všechny zmiňované seriály uvidíte i v ČR a SK.
Geniální přítelkyně bude mít absolutní světovou premiéru na Rai 1 a to 30.října a v průběhu listopadu na HBO
Medici 2 během zimy na Filmboxu a RTVS
Zaslíbený život příští rok na RTVS
Ve jménu růže příští rok na ČT

Ještě jedna věc pro diváky v USA. Rai podepsala smlouvu o šíření kanálů Rai Italia HD a Rai Premium World HD s největšími kabelovými společnostmi v USA - DISH Network a Time Warner Cable. Kanály Rai budou dostupné pro více než 200 milionů amerických domácností. Mohou sledovat nejnovější produkci Rai a to v italském i anglickém jazyce bez reklam včetně Serie A.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

V dobrém

věčšina :fuming: není většina :8)

minestra
Registrace: 4/2009

@tukan

Tuto odpoved jsi uz napsal tak 15x. Co se tyce "bonzovani" tak jsem pouze vyuzil moznosti jak resit neco, co se mi nelibi. Vzhledem k tomu, ze tato diskuze funguje na principu anonymity, nemam jinou moznost, nez v takovych pripadech pozadat o soucinnost redakci nebo adminy. Pokud by to slo udelat jinak, udelal bych to. A znovu opakuji: ja NIKDY nebudu tolerovat urazeni mensin, diskriminaci, ponizovani na zaklade jine narodnosti apod. Na toto uz doplatili 4 lide a jsou uz na stalo v black liste a ujistuju Te ze nikdy neuhnu ani nepolevim. Me nevadi negativni reakce (vzdy se snazim odpovidat na vsechny reakce i ty negativni, jsou-li slusne a k veci). Anonymni diskuze neznamena psat co chces, ale taky si kazdy musi nest odpovednost. Snad jsem se vysvetlil.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@tukan

A dalsi vec, jak si muzes dovolit napsat, ze jsi se naucil "me tolerovat"?? Kdyz uz, tak to jsem ja, co jsem se naucil tolerovat Tebe vzhledem k tomu, ze ja oproti Tobe nedelem zde nic co bych delat nemel. A navic, ja ani nestojim o Tvoji " toleranci" nehlede na to, ze to je i Tva povinnost vzhledem k tomu, ze zde diskutujes dobrovolne a nikdo Te nenuti sem chodit. Umyj si pusu nez neco reknes.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: Rai HBO: Geniální přítelkyně a další proje...

Francku ty své sluníčkářské výblitky si nech pro demožumpu v čele s Kalouskem. Sem to nepatří ;P

lukáš95
Registrace: 6/2018

Franck

No, a jsme doma... :))) :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

minestra

Své slovenské kořeny a hlavně školy nezapřu...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Vsak to je v poradku. To urcite nezapirej. Ale ani neodpirej jinym.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

fancku

Ty si nevidíš na špičku nosu,ty nebudeš něco tolerovat a KLIDNĚ si nás čechy a východ urážel.
A nech si ty tvoje výmluvy pro někoho jiného-když ti teče do bot tak ze sebe budeš dělat chudáčka který za nic nemůže, ty mi připomínáš jednoho zdejšího nicka který zde už není-ten se zde taky takto choval-já můžu všechno ostatní pokud nejsou se mnou tak jdou proti mě a HNED je VĚŘEJNĚ UDÁM pochlubím se jak jsem dobrý.Ty si za minulého režimu vůbec nebyl a pokud tak si tahal kašpara na provázku.Dívíš se reakcím?? KDYBYS VEŘEJNĚ NEUDÁVAL tak se tě nikdo nevšimne a nechá tě napokoji.Pro dost lidí si ZDE UBOHÝ A PRACHSPROSTÝ UDAVAČ A TO DOSTI LIDEM VADÍ.

slávista
Registrace: 11/2010

Načo naňho reaugujete. Za chvíľu budete na blackliste všetci kvôli udávačovi. Už ste všetci nahlásený :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@slávista

Ano, ja verejne sdeluji vsem, ze udavam. A budu to delat dal :)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

francku

si prachsprostý ubožák a splachovací který je asi pod pantoflem a ukájí si zde ego a MYSLÍ si jak je chytrý.Udávej dál ty ubohá nulo.Ty místo aby sis nasypal popel na hlavu tak nejlepší obrana je útok.Většího...../čtenář si doplní sám/ snad zde nenajdeme.S takovým není radno jak je vidět nemá cenu diskutovat-já mám pravdu ostatní je povl a pokud nejde se mnou tak tvrdý bonz!!UDÁVEJ LIDI DÁL TY UBOŽÁKU. ;P :zombie: A je zbytečné s takovým vyjádřením dál diskutovat a žij si dál ve světě udavačů a lhaním lidem jak ty nic a vše jiní,zamysli se nad tím než zase něco napíšeš a hlavně!!! přemýšlej co si kdysi o nás napsal a pak piš.
Nemá to cenu diskuze s tebou, buďto si natvrdlej a spíše něco jiného.KONEC.

slávista
Registrace: 11/2010

@franck

"je to další mezinárodní projekt který má obrovský potenciál stát se celosvětovým hitem."

Vymenujem aspoň jeden taliansky projekt ktorý sa stal celosvetovým hitom! To som teda že moc zvedavý... :)))

Nibiru
Registrace: 3/2008

@Nibiru

ano francku,ty máš velké štěstí,že jsi v anonymitě ... :laughing: :laughing: :laughing: :8)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Nibiru

pochopitelně se omlouvám-to nebylo pro tebe,ale pro toho pana taliána,co si tady hraje na geroje!!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Nibiru

Nebyl to komisař Catani či jak se to jmenovalo? :laughing: :laughing: :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

frack, celosvetovo uznávaný znalec na problematiku hitov talianskej kinematografie a seriálových megahitov mlčí... asi nám nemá čo napísať na dotaz :laughing:

Nibiru
Registrace: 3/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra