![]() |
|
Mimo misu - Doporuceni kvalitniho wifi routeruDobry den, chtel jsem se zeptat, jestli nemate nejaky typ na kvalitni, stabilni wifi router. Kdysi jsem mel ZyXel (cca 2011-2014), ktery jednoduse klekl. Kontrolky svitily, ale router na nic nereagoval. Do puntiku ten samy pripad nastal u dalsiho routeru, jako nahradu za ZyXel - TP-LINK (cca od 2014-2018). Po nem jsem zkusil ASUS. Router funguje, ale zda se, ze neni stabilni. Z neznameho duvodu napr. notebook, ktery se pripoji na wifi, pak napr. nepracuji na ntb a kdyz chci nacist nejakou webovou stranku, to dlouho trva. Vypada to, ze ten notebook odpoji od wifi a potom ho pripoji a nacte stranku a behem toho "pripojovani" (v uvozovkach, jelikoz notebook nejevi zadne znamky odpojeni od site) router "odpoji" ostatni zarizeni ze sitea po chvilce je zase "pripoji". Priklad - v televizi bezi IPTV, pracuji na ntb, vsechno slape jako hodinky.. na chvili potrebuji odejit.. potom prijdu k ntb, chci nacist stranku a stranka se nacita.. behem toho zacne bufferovat IPTV a po chvilce se stranka nacte a IPTV bezi dal. Byla by to sakra velka nahoda, kdyby byl vypadek k internetu zrovna kdyz chci nacist stranku. A dela to u vsech zarizeni, tim padem vylucuji spatne nastaveni ntb, IPTV, mobilu atd.Pokud jste se nekdo setkal s podobnym problemem, budu rad za info, ale asi to vyresim zase vymenou routeru, ale tentokrat fakt za nejaky profesionalni... Diky moc ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
bobo2Ja už mám roky TP link a IPTV ide bez sekania. Ak máš prepojený box s routerom cez kábel, musí ísť aj ten najlacnejší kus bez problémov. Podmienkou je rýchly a stabilný internet. Inak zbytočne vyhodíš peniaze za drahý router. Problémy nastávajú, keď poskytovateľ internetu prekročí dané množstvo používateľov na linku. Potom ti nepomôže ani svätená voda. Ja som to zažil a pomohol mi len prechod na iný zdroj internetu. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - Doporuceni kvalitniho wifi rou...neviem ako to funguje v CZ , no na SK môžem mať nový typ každé 2 r ak mám zmluvu na 2 r. . od poskytovateľa pripojenia za 10 Eur, zatiaľ som to menil ked sa zvyšovala rýchlosť , starý to nezvládal |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |