![]() |
|
VU+ ZERO po Black Hole nejde vrátit OpenPLIAhoj, měl jsem v úmyslu vybrat si z trojice (ještě OpenATV). Jednoznačně vítězí OpenPLI, jenomže po nahrání Black Hole už mi standardní způsob přes Flash a kolébkový vypínač nefunguje. Jak mám postupovat dál ? Díky.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
VU+ ZERO po Black Hole nejde vrátit OpenPLIstahni posledni openpli pro zero a vyzkousej jinou flesku jestli ti veme novou image.![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO po Black Hole nejde vrátit OpenPL...Zkus tovární nastavení a pak flash na nový image-někdy to dělají USB flešky.Jinak BH je super image... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO po Black Hole nejde vrátit OpenPL...Dokonce se doporučuje po továrku nahrát origo vu+ image a přes ten potom, co chceš. BH není špatný, ale předpokládá už zkušenosti, není to pro člověka, co nahrává image jednou za tři roky. OpenPLI láká hlavně na přímé stažení softcamu v menu. Každé image má svoje..Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Záhada vyřešenaDíky za reakce. Nakonec byla chyba v nekompletním souboru, který jsem znovu stahoval. Tak jsem vyndal funkční z koše.Mě přišlo BH jako nedotažené, nevím no. Když už jsem založil téma. Jak to vypadá s podporou hbbTV u S2 ? Které stanice a Image ho s tímto strojem funkčně podporují ? Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
@mirasatBlack hole je už jméno, vlak jim dávno ujel. Open ATV/PLI jsou úplně jinde |
Pitalito
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@mirasat:)Je fajn, že sa ti nakoniec podarilo urobiť to flash image na tom stb! Pretože, inak si neviem predstaviť dôvod, prečo by to nemalo ísť?! Samozrejme za predpokladu, že stb je po HW stránke ok, flashka je ok a aj FW je ok! ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO po Black Hole nejde vrátit OpenPL...Bud úplně v klidu, taky mi nesednul, bylo to všechno takové "moc roztažené" a po nějakém čase vypisoval "nelze spojit", neměl jsem čas se tomu věnovat a dal to pryč. Nedávno jsem vyzkoušel purE2 a velice se mi pozdával, pěkná grafika, všechno logicky uspořádané i softcamy se dali jednoduše najít. Rozhodně stojí za skoušku, jelikož mám ted dm920,ale ted používám dreamboxácké image...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
purE2purE2 stojí za vyzkoušení! Mám jej nyní na Amiko Alien 2. HbbTV ale nejde - na tom Amiku Alien 2 [7162, sh4] v žádné E2![]() |
Lojza3
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
![]() |