Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

OpenATV Youtube plugin

Ahoj.. potřebuji zase poradit. U image OpenATV mi nejedou videa v YouTube. Hlásí to chybu network error, ale přitom internet i HBBTV funguje. Hlásí mi to už delší dobu (cca 2 měsíce). Jedná se o chybu pluginu nebo co? Pro detail ještě řeknu, že mám internet přes T-Mobile LTE, pokud to nemůže být problém. Někdy tam jsou problémy s připojením, ale napodruhé už vše většinou jede. Zkoušel jsem spouštět postupně více videí na YT, ale vždy neúspěšně.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OpenATV Youtube plugin

Vo svojích dvoch linux stb mám taktiež OpenATV a nemám z prehrávaním videí cez YouTube absolútne žiadny problém!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Na mips to nejde
Arm je ok

kentworld
Registrace: 9/2016

@kentworld

Netrep, treba nainštalovať plugin od Taapata a všetko funguje ako má.

PeMa
Registrace: 2/2011

@kentworld

Tak, tak - netrep hlúposti!
Mám 2x MIPS a YouTube funguje - no problém!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

ano vacsina videii s Signature extraction failed u taapata.
integrovany youtube v image ide ok len v ARM masinach.

kentworld

@kentworld

Ver, že YouTube na OpenATV 6.1 ide bezproblémovo a plugin YT je stiahnutý normálne z downloadu!
A zatiaľ som sa nestretol s takým videom, ktoré by nechcelo načítať a prehrať!
;)

mmiriboy

Na mipsu to opravdu nejede a pokouší se to řešit ale neví, kdy a zda vůbec kdy to pojede. :((
https://www.vuplus-support.org/wbb4/index.php?thread/59249-youtube-tv-sammelthread-ab-vti-6-0-5/&postID=1778062#post1778062

Vu+ zero VTi 13.0.12

bach
Registrace: 5/2008

dobré vědět, že to není jen u mě.. :)

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@bach @jonnyq

Nuž ale toto skôr vidím na HW problém, pretože mne osobne na Xtrende, ale aj na Formuleri F4 Turbo plugin YouTube normálne a bezproblémovo funguje.
Preto vidím problém v samotnom VU-čku!
;)

mmiriboy

Tady píši o HBBTV pluginu, čili youtube TV na mipsu prostě nejde, klasický youtube extensions funguje normálně, ale ten je nepohodlný na ovládání.

Vu+ zero VTi 13.0.12

bach

@mmiriboy

No HW problém to není mám 2 boxy VU+ Zero a přestalo to fungovat na obou současně.

Vu+ zero VTi 13.0.12

bach

oprava u taapata.Plugin uz plne funkcny.

kentworld

@kentworld

kde se to dá prosím stáhnout?

Vu+ zero VTi 13.0.12

bach

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra