, sekce: Linuxové přijímače |
|
OpenATV Youtube pluginAhoj.. potřebuji zase poradit. U image OpenATV mi nejedou videa v YouTube. Hlásí to chybu network error, ale přitom internet i HBBTV funguje. Hlásí mi to už delší dobu (cca 2 měsíce). Jedná se o chybu pluginu nebo co? Pro detail ještě řeknu, že mám internet přes T-Mobile LTE, pokud to nemůže být problém. Někdy tam jsou problémy s připojením, ale napodruhé už vše většinou jede. Zkoušel jsem spouštět postupně více videí na YT, ale vždy neúspěšně.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: OpenATV Youtube pluginVo svojích dvoch linux stb mám taktiež OpenATV a nemám z prehrávaním videí cez YouTube absolútne žiadny problém!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 190 |
|
|
RE: OpenATV Youtube pluginNa mips to nejdeArm je ok |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
|
|
@kentworldNetrep, treba nainštalovať plugin od Taapata a všetko funguje ako má. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
|
|
@kentworldTak, tak - netrep hlúposti!Mám 2x MIPS a YouTube funguje - no problém! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: OpenATV Youtube pluginano vacsina videii s Signature extraction failed u taapata.integrovany youtube v image ide ok len v ARM masinach. |
kentworld
|
|
@kentworldVer, že YouTube na OpenATV 6.1 ide bezproblémovo a plugin YT je stiahnutý normálne z downloadu!A zatiaľ som sa nestretol s takým videom, ktoré by nechcelo načítať a prehrať! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: OpenATV Youtube pluginNa mipsu to opravdu nejede a pokouší se to řešit ale neví, kdy a zda vůbec kdy to pojede.https://www.vuplus-support.org/wbb4/index.php?thread/59249-youtube-tv-sammelthread-ab-vti-6-0-5/&postID=1778062#post1778062 Vu+ zero VTi 13.0.12
|
bach
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: OpenATV Youtube plugindobré vědět, že to není jen u mě.. :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
|
|
@bach @jonnyqNuž ale toto skôr vidím na HW problém, pretože mne osobne na Xtrende, ale aj na Formuleri F4 Turbo plugin YouTube normálne a bezproblémovo funguje.Preto vidím problém v samotnom VU-čku! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: OpenATV Youtube pluginTady píši o HBBTV pluginu, čili youtube TV na mipsu prostě nejde, klasický youtube extensions funguje normálně, ale ten je nepohodlný na ovládání.Vu+ zero VTi 13.0.12
|
bach
|
|
@mmiriboyNo HW problém to není mám 2 boxy VU+ Zero a přestalo to fungovat na obou současně.Vu+ zero VTi 13.0.12
|
bach
|
|
RE: OpenATV Youtube pluginoprava u taapata.Plugin uz plne funkcny. |
kentworld
|
|
@kentworldkde se to dá prosím stáhnout?Vu+ zero VTi 13.0.12
|