![]() |
|
PARABOLO gratulujemek tvé dospělosti,já jsem se přidal,když ti bylo 6 let a léta běží vážení,přeji hodně pevných nervů do dalších let |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujeme![]() ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemejj, za tento portal dakujem, aj ked je niekedy nadrzany niektorym operatorom (jasne, ze myslim Skylink![]() ![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
@Trakyno ja![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@TrakyJá si zas naopak myslím, že je Parabola objektivní a jako jeden z mála webů (ne-li jediný) se zaměřuje i na zprávy mimo ČR. Což je mi sympatický a i proto jsem se rozhodl "přispívat". A pokud jde o sponzory (reklamu) tak se nedá nic dělat. Musíme poděkovat i jim, bez reklamy by Parabola nebyla.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemejj.taky se přidávám ke gratulaci a ještě přeju lepší zítřky![]() |
skrivan
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeMate pravdu borci, ale musel som to zo seba vypustit, lebo ovocie mi darovala parabola len v suvislosti so Skylinkom![]() Ale som rad, dost kvalitny portal, ktory rad navstevujem a uprimne dakujem za snahu prevadzkovatelov a pripajam sa ku gratulacii, bez ohladu na styl vyjadrenia v mojom prvom prispevku, podobne rad navstevujem forum a tesi ma komunita ludi, ktora sa tu zbieha, aj ked su skutocne niektori dost uleteni ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeTakže symbolicky připíjíme na Parabolu. Na dalších 18 let!!! A taky na nás...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeJiž ráno připíjím parabole (a sobě na techniku jízdy).![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeJá nevím, vždyt to není člověk, zdá se mi to trochu ujeté a celé to vyznívá trochu "příprckovsky". Musím poblahopřát svému jídelnímu stolu, má taky osumnáct. Pak se všichni díví, že se tady hrozně chlastá...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanParabola není člověk, ale Parabolu dělají lidi. Stejně tak telku dělají lidi. Auto taky dělají lidi... Atd. Všechno je o lidech. I tato diskuze je o lidech.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeNo právě proto, když mají lidi výročí, tak jim blahopřejeme, oslavujeme, co chceš tady oslavovat? Lidi už se mezitím vystřídali, změnili, atd., dalo by se o tom diskutovat, ale tady na to prostor není, možná mám jenom po ránu slabší chvilku. Ovšem co nechápu je, jak sem můžeš chodit Ty 12-13 let s registrací od 2015.../to byla docela podpásovka, uznávám/![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanChodil jsem sem jako čtenář. A dodnes sem chodím. Akorát jsem se v roce 2015 rozhodl, že nebudu jen pasivní čtenář, ale že občas něco přispěju. Je ale pravda, že před rokem 2015 jsem diskuze v podstatě nečetl. Pouze články.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@tukanTak oslavovat my asi nebudeme, oslavu nechme lidem, kteří se starají o chod Paraboly a ti to určitě už oslavili. My pouze gratulujeme. A z mého pohledu je co oslavovat. Pouze dobrý a kvalitní web (a navíc zadarmo pro čtenáře) vydrží 18 roků.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeA léta běží...Vážení...Hodně síly a pevné nervy všem... ![]() Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeParabola je super a rád ji čtu. Obsahově je super.Je k tomu, co psal @franck: "Pamatuju si ještě na WAP verzi pro jednoduché mobily" - připadá mi, že to ale zůstalo, dokonce jako hlavní verze ![]() Ne, teď vážně, chtělo by to modernizovat web. Nemyslím z toho udělat rádoby moderní jednostránkovou rolovací patlaninu plýtvající místem, velkými fonty a se spousty efektů a tunami javascriptu, ale udělat hezkou, responzivní verzi, která bude přehlednější a nějak rozumněji strukturovaná (například se podívejte, kolik je na hlavní stránce různých menu, které nejsou ani koncepčně rozdělené). To se týká i diskuzního fóra, které také moc extra není a kdyby se nahradilo nějakým standardním řešením, tak by to tomu určitě prospělo. Každopádně doufám, že zde parabola ještě dlouho bude! 🎉 PS: Ano vím, hlavní je obsah, ale doba pokročila a webdesign se vyvíjí jako vše ostatní. Také už nepoužíváme modemy 14.4k baud, černobílé TV apod. To jako kdyby byl první model Dreamboxu stále to jediné, protože by nebylo potřeba ho vylepšovat :-) |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeParabola je nezastupitelný zdroj informací, včetně diskusí, ve kterých zaplaťpánbu výrazně převažují příspěvky k věci nad hádkami a urážkami. Je pro mne velmi užitečná, díky. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
@KamilZTo jo, souhlasím, že nový "kabát" by web zasloužil. Kdoví, třeba...někdy... ;)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeJá se také připojim i když mám výhrady a parabola dobře ví o co jde . |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeTéž se připojuji s blahopřáním. |
limac
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeBlahopřeji a v klidu pokračujte!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeTo se dalo čekat . Dva mumáci vlez do (nevhodné slovo)e . |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
BenderovecNení co oslavovat když tu otravuje franck![]() ![]() |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: PARABOLO gratulujemeono pokec je zde - komentare -https://www.parabola.cz/zpravicky/29891/parabola-cz-slavi-18-narozeniny/ nektery maji ovšem potrebu se poklonit ješte vyjimečne i zde forum upadlo hodne dávno co melo zdrave nohy uteklo a zustaly jen pochlebovači a tak dále ![]() |
Benderovec
![]() |
|
@BenderovecA ty si pochlebovač nebo nemáš zdravé nohy či trpíš nějakou jinou vážnou poruchou? |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
navi2Nerozumím ti a to jsem čech .Piš česky , nebo slovensky ale nepiš bláboly. |
Benderovec
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |