![]() |
|
Co nejvice sleduji uzivatele paraboly v televizi?Zajima me, jaky je tu podil fanousku sportu, dokumentu, filmu atd.Takze, co nejvice sledujete v TV? Ja nejvic sleduju sport (hlavne fotbal!, pak tenis, hokej, sipky). Co vy? Osobne tipuju, ze nejvetsi podil tu bude asi sportovnich fandu. |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Co nejvice sleduji uzivatele paraboly v te...To ma jedno, kam prepnes vsade len jebu ......![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@omar3To si dělník že makáš v Rusku? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 050 |
![]() |
|
RE: Co nejvice sleduji uzivatele paraboly v te...jinak dobrá otázka od MK 25 nevím co se lidem na ni nelíbí . Já sleduji sport jen motoristický jakýkoliv , už mi sebrali ve SPORT 5 programi když začínal tento kanál , bylo dost sportu MOTORISTICKÉHO třeba z MS V RALLYE přímí přenos z RZ atd. dneska tam dávají vlaky zase fotbal . Dnes máme fotbal na všech kanálech sportovných hrůza a jiný podobný kraviny TV vypínám . Dále koukám hlavně v zimě na letadla , Diskoveri a dokumenty který nám berou . Na tv koukám jen krátce jen když se jedou závody nějaký a to je o víkendu . Žena kouká vesměs na zprávy a seriali tam stačí DVB-T2 . Pokud to takhle půjde taky končím a půjdu jinam , mám Kombi balíček myslel jsem že bude se vylepšovat , ale on zaniká ve fotbalu a kravinách . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
uzivatele parabolynejvice sleduji ukazatel sily signalu w.oe :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@William czNe,jsem na dovolene v Turecku. Ty paraboly,to byste měli vidět. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Don Omar Danza Kuduro pisnicka dobra![]() ![]() |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Co nejvice sleduji uzivatele paraboly v te...televizi okupuji děti :) takže nick Jr. :)Když mužu tak historie |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |