![]() |
|
výpadek signálušpatný nebo žádný signál. Maj problém u nich , nebo je u mne ? |
ttedus
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@ttedusChyba bude u tebe.Normálně to běží.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: výpadek signáluJednou mi volal nějaký člověk, že nejspíše vypadnul satelit Hotbird, protože mu nejde. Jen jsem mu řekl, že spíše vypadne od koryta Paroubek, než Hotbird. A do roka se to potvrdilo...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonDovolil bych si přirovnat dle tvých pravidel k Hotbirdu Kalouska.V obou případech se jedná o stabilní a stáletrvající fungování... |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: výpadek signáluAno, jsou v pravém slova smyslu geostacionární. Prostě se nehnou z fleku...:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@tteduspresne po 3 rokoch,si sa odvážil napísat prvý príspevok a aj to je (štyri nevhodné slová)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@hoboJo byla, vypadlej káblík . Mám momentálně nohu v gypsu tak než sem začel shánět někoho kdo vyleze na střechu zkusil jsem se optat , dík |
ttedus
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
zakodovaneDobrý den,chci se jen zeptat, rovněž mi u skylinku dneska nejdou kanaly. nekodovane kanaly jedou (například ocko, relax, noe) ale u zbytku pisi zakodovane. Kartu mam normalne ve CI slotu v TV a rano to normalne jelo. Poradite, zda je to u me - třebas ze by odesla karta nebo pouzdro ve slotu? dekuji |
siddhart
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: výpadek signálutaky se mi to stává 2-3 programy někdy to jede bez problémů někdy TO PÍŠE zakodováno a časem se to rozběhne během dne SIGNÁL DOBRÝ . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
Kolik je v tomto tematu techniku?Docela me to zajima |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@siddhartJede ti ČT a STV? To by ti skončilo serpo. Pokud nejede neic, vytáhni modul ze slotu a dej zpět, aby se znovu inicializoval. Nedávno jsem něco podobného viděl u LG se Smitem. Pomohlo až odpojení tv od proudu a připojení zpět. Do té doby telka nechtěla s modulem pracovat. Neviděla ho ani po znovuzasunutí.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
DiabolOn má Digi...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: výpadek signáluNo během vecera jsem 3x vytahl kartu a nic. A rano normalne naskočilo...a jede..divne, no mam LG oled. |
siddhart
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
![]() |