Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Tehnisat Technistar Sir - Šedá obrazovka

Zdravím. Přestal mi jít satelitní příjmač Technisat. Nic to na obrazovce neukazuje, ta je tmavě šedá. Vůbec nereaguje na ovladač kromě restartu - dlouhé podržení tlačítka vypnutí. Přístroj ani nejde klasicky vypnout jen restartovat. Dioda vždy svítí zeleně. Na krátký stisk, který má přístroj vynout (standby) nereahuje. Na displayi jsou jen 4 kolečka nebo spíš čtverečky. Máte tucha, co by s tím mohlo být. Můj odhad je, že je v pr... základní deska a je tak vhodná do nebezpečného odpadu. :))) Ale nejdřív si chci poslechnout vaše rady, než to vyhodím.

Everret
Registrace: 9/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tehnisat Technistar Sir - Šedá obrazovka

Prijimac uz asi ma opravdu po sezone. Neumi uz ani korektne zobrazovat nazvy programy (viz u Stingray iConcerts HD se zobrazuje iConcert, Stingray Classica HD jako UNITEL CLASSICA HD atd.). Vlastne snad nebyl za celou dobu updatovan firmware. Ja uz jen cekam az doslouzi a poleti z domu!

esquire
Registrace: 7/2008

No já si to myslím taky, už je doma nový. Vydržel 6 let nebo kolik. Já jen jestli to není nějaká prkotina.

Everret
Registrace: 9/2018

A tohle mě HODNĚ zajímá. Totiž, mám ho taky, jsem velice spokojený a hlavně, nahrál jsem si za ty roky hromadu pořadů. Až mi SIR klekne, bude mi další Technisat přehrávat ty pořady z externích disků? Pokud ano, který? A pokud ne, přehraje je box jiné značky? (Navazujících otázek je víc, ale SIR zatím drží.)

stippy
Registrace: 2/2014

Mám naprosto totožný dotaz,ale již s malou zkušeností.Po připojení disku k tv byly nahrávky pořízené z volného satelitního vysílání bez problému načteny a přehrány.U disků zaplněných z kódovaného vysílání tomu tak nebylo.Mám v povědomí,že tento obsah již nelze přehrát nikde jinde než na konkrétním přistroji na kterém byly nahrány. Nebo je tomu jinak ?

navi2
Registrace: 5/2017

Raději upřesním,že píšu o nahrávkách ze satelitního přístroje Technistar Sir.

navi2
Registrace: 5/2017

Na jinem pristroji to zcela jiste nepujde.

esquire
Registrace: 7/2008

SIR-a mám už 6 rokov a som s ním spokojný. Tiež som ho kupoval hlavne kvôli nahrávaniu. Ale kartu mám vloženú v CA module a tým pádom sú všetky nahrávky v nekódovanom stave a môžem ich ďalej spracovávať aj cez PC.Upravené nahrávky následne zálohujem na NAS.
Dúfam že ešte niečo vydrží, zatiaľ som ani nevyberal niečo nové.

thud
Registrace: 8/2010

Nahrávky zakódovaných programů na jiném přístroji přehrát nejdou - je to (téměř) u všech Skylink Ready přístrojů. A opravdu to není nějaká blbost vymyšlená ve Skylinku! Je to pěkná blbost vymyšlená poskytovateli obsahu :-/

x008
Registrace: 9/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra