Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Otázky na Magnet TV

A kde nájdem konkrétne informácie o programoch ? Kde je možné to objednať ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@Dzordzo

magnet-tv, zvysok si dopln sam

milosza001
Registrace: 2/2013

@Dzordzo

tu máš ich stránku,kde si môžeš pozrieť ich balíčky a ceny:

https://www.magnet-tv.sk/

jožko
Registrace: 7/2016

RE: Otázky na Magnet TV

Hľadal som to cez Google a nič ...

Dzordzo

ďakujem chalani ...

Dzordzo

Tenhle umělec si dělá p..del a vypadá takhle :)))

dulin
Registrace: 1/2013

@dulin

Tenhle umělec si (nevhodné slovo) nedělá a slušně se zeptal, že něco neví najít - nic víc.
Dostal slušnou odpověď a byl spokojen, akorát to nějakému rejpalovi nedalo a musel si rejpnout ..

Dzordzo

Můj subjektivní názor k uvedené platformě je jasný,v r.2018 přijít s něčím takovým,je pro potenciálního klienta chvályhodné,ovšem z koncepčního hlediska sebevražedné.Investice není možné navrátit,může to tedy provozovat např.šejk z Dubaje ,nebo se s tím počítá a "hraje" se to na "krach" odkoupením větším operátorem.Jak glosovali mnozí kolegové, včetně Alfasex, je jedinou a koncovou platformou pro naprostou většinu klientů IP systém.Jelikož klíčoví operátoři (O2,Orange, Vodafone,T-mobile...),jsou si tohoto vědomi,podnikají kroky v upgrade svých sítí (backbone site na optiku/pevné linky) a koupě pevných sítí (UPC...,věřím i PODA a spol).Přesto,že je aktivita na 30°W (jak jsem glosoval),chvályhodná až úctyhodná,je to na FÍGU borovú (ne na Luise Figa a to byl nějaký Fígo):laughing: .

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

Tvoja úvaha je krásna a môže to byť správa jasná. Problém je však iba v tom, že sa odohráva na území česko-slovenskom. A tu neplatia žiadne pravidlá, tu platí iba to, kto koho ako opinká. U Vás visia všade trenky červené, u nás zasa všetku moc majú v rukách (nevhodné slovo) červené. A kto sa na to urazí, ten má v hlave minimálne dva úrazy. No a Západ ten normálny kapitalistický klasický, ten má problém, kam dať prebytočné zisky. Ľudia majú slušné platy, dôchodky a štát občanom poskytuje služby jak sa patrí, tak logicky ponúkajú prebytky aj tu pod Tatry. Hispasat je dátovo mocný a hlavne lacný. Signál je tak trocha nízko, ale zato môže spraviť na trhu riadne klzisko. Chce to iba jedno, spojiť SAT a IPTV v jedno. A to robí Orange práve dnes, keď podpísal s Eutelsatom zmluvu na prenájom. Takže vidíš, aj ten Orange potrebuje SAT, lebo inak cez tie IPTV siete nevie dostatočnú kapacitu pre tie veľké telky dať ...

Satgur
Registrace: 6/2018

Už začínajú veršovanky...

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@Rasto1978

to vies to je ta starecka demencia.. Luteranko si pripadal byt nezaujimavy, bohom zabudnuty v tem prešove tak nam zacal versovat dufajuc tak ze zaujme masy ludi

arioner
Registrace: 8/2010

Tak mňa zaujal tým že sa na tom bavím, beriem to z nadhladom a vyčarí mi to úsmev na tvári :-)

Rasto1978

@Rasto1978

Rastík Ty si dobrý chlap, Ty si taký fér, Ty isto budeš hlavný manažér. Predáš to a potom ono, najpr ropa, potom Skylink a na konci majland balík.

Satgur

@Satgur

Mne hlavne záleží na tom aby na danej družici, bol parádny signál, minule keď som nechtiac odpálil na svojej 90 CM parabole LNB,a po 3 dňoch som kúpil nový Od OpenSAT s lepšími parametrami a doladil som parabolu na signál 90 percentnú úroveň a kvalita okolo tých 75 percent a čuduj sa svete, signál mi na Skylinku vypadol pri silnom dážďi až po necelých 60 minútach, takže sme doma stihli pozrieť celé Inkognito, Takže nie je signál ako signál, na ich mieste by som to dal na 33,0,E alebo na 31,5,E, ale radšej by som nasukal tam FTA kanály a najlepšie 50 aby bola zaujímavá ta družica. a potom až PAY hlavne v HD a k tomu môjmu novému LNB, mám aj dosť kvalitný HD Obraz takže pohoda, Videl som aj Cenník Magnet TV, a mam pocit že by to malo úspech Podobnú ponuku má aj Slovanet v kablovke, tam sú tiež zahraničné stanice, ale Tej Ligy Majstrov je mi ľúto že ju získal Orange :scared:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Ty si fakt sedliak.

Rasto1978

@Zetor25

Pozerám, že si technicky šikovný a určite i chápavý. Dostať programy na družicu znamená mať obojstranne záujem o spoluprácu, čo sa po skúšobnej dobe premení na zmluvu. Družica je daná na 30W, je zbytočné uvažovať o nereálnej zmene. A je treba rovnako byť realistom vo veci exkluzívnych športových programov, ktorých autorské práva sú maximálne predražené a slúžia najmä ako prepierač peňazí, reklamný chyták a nie je tam zaručená reálna návratnosť.

Satgur

@Satgur

Vieš o satelitnú televíziu som sa začal zaujímať ako 12 ročný chlapec, ale postupne som už začal učiť nové veci ako sa to šíri, prešiel som si všeličo v sat technike aj televízii, najprv som mal prijímač Humax a potom prijímač Opticum HDX403P,ale čo chcem jedno povedať, prijímač naladim bez toho aby som sa pozrel do prehľadov frekvencii lebo všetky nám v hlave, takže asi tak, a by ma to do dnes, ale človek sa v satelitnej technike učí stále, ešte by som chcel vyskúšať ten multistream a aj ten DVBSky do PC,takže sa mám čo ešte učiť, ale je to len také moje hobby, rád lovim,takže asi tak ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Satgur

Sorry za tie chyby už je po 22.00 a mne už dochádzajú baterky :laughing:

Zetor25

@Zetor25

Tak to máš úctyhodnú technickú činnosť a hlavne píš a nehľad na chyby gramatické, len nerob chyby technicky dramatické...Držím palce.

Satgur

@Satgur

Vďaka za podporu, ale idem už spať, tak prajem Vám pekný večer R^

Zetor25

Pry Lnb hd na lepsi obraz hdfrekvence v hlavne po ranu ste me dobre naladili kdyz to ctu...hosi kdo nema hd čuček nemuže mit lepši obraz v hd toto a autor s cuckem ti me rozsekali .... R^ R^ R^ :bomb: :bomb:

Dexerwave
Registrace: 10/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra