Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

liga mistrů

Moc hezký obraz na 13E polsat premium super HD.Je to asi lepší než na O2,a nebo se pletu?

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

@Danny10

..datovy tok je merany v KB/s zo zapasu Barca - PSV, na CBC sport HD_46E.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Dedek

Podle mě od Dědka provokace, že si to pochytal "zadax" a dělá mu dobře, že se může tady na diskuzi holedbat. Ano, seš dobrej.
Normální rozumný fanda si koupí za u*raných 200ká outů a je v klídku, má to i na 55" ostré a nic neřeší, pokoukáníčko, pohodička:)

WWWendy
Registrace: 8/2010

bohušovi

když myslíš,že je to dobře..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

@WWWendy

no ja bych to jaz tak ako provokaci nevidel, je nas asi vice co daji treba o dve stovky navic (nez ty) za kvalitni obrazek u polaku (a narozdil od tebe kukaji i na PL, BL a.j.), ale hlavne dobrovolne necpou sve penize Kellnerum, Babisum ..., jenz uz i tak je od tebe castecne nehorazne tahaji v miliardach ze statniho rozpoctu

kaos
Registrace: 2/2009

RE: liga mistrů

Nejde ani tak o peníze, ale o princip,nemám rád když se někdo naparuje jako O2, kašlu na ně a raději se budu učit polsky.Snad mi většina rozumí...Monopol je na prd, ať je to ve sportu, nebo v politice.... :bomb:

dědek1

@dědek1

Muj subjektivní názor.Na o2 ten obraz přes jejich nejnovější box i na UHD TV obraz velmi slušný.

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

díky za info, ale stejně na ně kašlu a to jejich tititaka je na netu, ale někdy je stejně nechápu, asi mi od Plzně jsme trochu opoždění... :zombie:

dědek1

Polaci a o2 temer uplne live sledovani sportu ze sveta i u nas 😀snad bych jeste pridal spn caribic 1 a 2 😂

satsat
Registrace: 9/2017

Já jsem nakonec s O2 za dvě kila spokojený. Proč ne.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Spokojenost s O2 i s tím, že Liverpool vyhrál. :))

mattes
Registrace: 7/2018

Zdravím, já včera koupil ten nový o2 set top box, obraz je luxusní, až mě to samotného překvapilo, s tím co leze z android boxu z o2 aplikace se to vůbec nedá srovnat, mnohem mnohem lepší obraz, navíc Bluetooth do sluchátek, paráda

Zemak
Registrace: 9/2016

Ja potrebujem k fotbalu aj kvalitný obraz. A to ponúkajú poliaci. Sport HD 1 - 5 Premium je 👍

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

Plzeň dnes

Kdo má Polsat nebo NC+, tak Plzeň dnes vysílá:
Liga Mistrzów UEFA - Grupa G, Dzień 1
Viktoria Pilzno vs CSKA Moskwa (21:00)
Polsat Sport Premium 6 PPV HD

ralw
Registrace: 1/2005

@kaos

...hlavne dobrovolne necpou sve penize Kellnerum, Babisum

Fajn ale teď je Ty cpeš kontroverznímu polskému mediálnímu magnátovi Solorz-Zakovi, který si s Babišem moc nezadá ani v tý spolupráci s komunistickou rozvědkou

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Zaujíma ma,aká bola obrazová kvalita na Orange sport.Vysielali všetky štyri kanály v HD?

stamar
Registrace: 9/2007

@stamar

len prvé dva v HD ináč pekná katastrofa študio len česke od O2 a slovenský komentár des a hrôza

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Co pořád řešíte.Fotbal vidíte a to je důležité.Zkoumat jestli je trochu lepší,horší,ostřejší obraz atd...že to někoho baví.
Ted se začnete řešit že je blbý že studio je v češtině a komentář ve slovenštině.
A ve finále do toho zatáhnete politiku komu je lepší platit..
Nechápu..zapnu fotbal a koukám.Hotovo

pat
Galerie: pat

@pat

Tak keď budem takto rozmyšlať, tak načo je nám HD že? Ja osobne potrebujem mať obraz, kde vidim každé stebielko...😁

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

@bohus31

TV Play Sports ide, len otázka či budú dnes dávať večer ligu majstrov FTA na 05,0,E?, Dúfam že to do večera vydrží :laughing: , A Kanál Armenia TV 1,nebude dnes dávať večer ligu majstrov? FTA? podľa Wikipédie, tam je že pre Arménsko má práva na Ligu Majstrov Armenia TV, som zvedavý či to bude FTA R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Naaalim

Ale vždyt je to V HD 90% skoro všechno.Některý provozovatel holt to HD má lepší někdo horší.Samozřejmě VHS a SD kvalita to už je pryč a to by se mi taky moc nelíbilo.
Ale já když koukám na fotbal tak koukám fotbal.Jestli vidím v trávě ostrou kytičku nebo stéblo je mi jedno.
To když už tak mi vadí nebo rozčiluje komentář.
Uplnou alergii jsem měl na Bosáka.To nedávám a musel jsem přepnout.Ty jeho přirovnání a rádoby vtipné komentáře každé 3 minuty to se nedalo.Ten tak muže komentovat dětské besídky.to se bude dětem líbit,budou se smát a dělat mu paci,paci pacičky.
Ke komentování fotbalu to nepatří.
Ale je to jen muj názor někdo to miloval..

pat
Galerie: pat

@zemak

Prosím za kolik se dá koupit o2 set top box???? A když platím 199kč za sportovní balík, půjde mi to na tom boxu, nebo ne???

jans
Registrace: 11/2009

Na bazarech za 800kč až 1000kč...několikrát to zde bylo.. :))) a nebo nový za 2 litry... :O

Fanyn
Registrace: 11/2007

....a došlo aj k blokovaniu v rámci freesat programov M4 a Spiler tak ako avizoval Orange ?

efly
Registrace: 10/2008

@efly

m4 vcera bez blokacie, uvidime dnes vecer
spiler - neviem

nbej
Registrace: 4/2017

Plzeň-CSKA

Taky to dávají na Arena Sport5 na satelitu BulgariaSat 1- 1.9E. Myslím že to jde v Emu/Tanberg, sice v SD.

Začátečník v linuxu---HDBox 9105+,orig.fw-2.11.90,Mcas/Xcamklient 2.1.2/oscam - ofset 80/90, LNB Twin, Super Jack, - 42E-45W ,- PC karta Prof8000-DVB-S2, - vPlug, WinCSC/NewCamd525,

kamon
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra