![]() |
|
Viktoria plzeň vs cska moskvaTak jsme to dopracovali že nakonec nám zůstane to poslouchat v radiu![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@jirka67No jak pro koho.Pokud mám net s rychlostí 150 mega tak bylo, aspon pro mne,jasná volba O2.Ale každý se samozřejmě v případě zájmu rozhodne podle sebe.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Viktoria plzeň vs cska moskvaPřesně tak - já takovýhle připojení na internet nemám a asi ani nemohu mít a vůbec mi to nechybí. Všechny TV mám přes satelit. Takže zde je správně, že může být volba. Bohužel v ČR O2 tu volbu nenabízí, protože na satelitu není. A kdo nemá přivedeny telefonní dráty nebo dobrý net, tak má prostě s O2 smůlu :-( |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Viktoria plzeň vs cska moskvaNevim dady je kecu opravdu o nicem kdo chce skoro vsechno tak zaplati polaky kdo mazajem o nasi ligu tak ma o2 a kdo chce smlovu na dva roky tak ma digi doba kdy na 10e byla nekodovane pl liga a paradni obraz je pryc😂 |
satsat
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: Viktoria plzeň vs cska moskvano tak diskutujeme, no... Ale pokud doma preferujeme sledování tenisu (WTA a ATP) a českou hokejovou a fotbalovou ligu a zároveň nemám dostupný vhodný net, tak jak to elegantně řešit? Je to jednoduchý: ze satelitu si zaplatit DIGI SK a Orange TV. Nemám problém zaplatit pár korun, kdyby O2 chtělo a bylo na satelitu, klidně si ho pořídím, takhle to holt mám od Slováků |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Viktoria plzeň vs cska moskvaVčera během Ligy Mistrů stránka sport365.live nefungovala. Jaká náhoda, že? Ted již opět funguje. |
hamas
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Viktoria plzeň vs cska moskvaDával to maďarský Spíler1 TV na freeSATe, ale mazanica to bola riadna![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
@hamasNo já to jen tak náhodou ze zvědavosti zkusil během druhého poločasu to šlo.![]() |
hobo
![]() |
|
hoboNo u mě se stránka načetla ale vypadala jinak upravená. Musel jsem přejít na sportstream-365.com |
hamas
![]() |
|
@hamasJá bych to spíš připsal možná nějakému přílišnému zahlcení kolenovrty.![]() |
hobo
![]() |
|
hoboI to je možné![]() |
hamas
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |