Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Viktoria plzeň vs cska moskva

Tak jsme to dopracovali že nakonec nám zůstane to poslouchat v radiu :))) ,včera jsem náhodou chytil konec na radiožurnálu ještě 90 minutě to bylo 2:1

pinokio
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@jirka67

No jak pro koho.Pokud mám net s rychlostí 150 mega tak bylo, aspon pro mne,jasná volba O2.Ale každý se samozřejmě v případě zájmu rozhodne podle sebe. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Viktoria plzeň vs cska moskva

Přesně tak - já takovýhle připojení na internet nemám a asi ani nemohu mít a vůbec mi to nechybí. Všechny TV mám přes satelit. Takže zde je správně, že může být volba. Bohužel v ČR O2 tu volbu nenabízí, protože na satelitu není. A kdo nemá přivedeny telefonní dráty nebo dobrý net, tak má prostě s O2 smůlu :-(

jirka67
Registrace: 2/2006

Nevim dady je kecu opravdu o nicem kdo chce skoro vsechno tak zaplati polaky kdo mazajem o nasi ligu tak ma o2 a kdo chce smlovu na dva roky tak ma digi doba kdy na 10e byla nekodovane pl liga a paradni obraz je pryc😂

satsat
Registrace: 9/2017

no tak diskutujeme, no... Ale pokud doma preferujeme sledování tenisu (WTA a ATP) a českou hokejovou a fotbalovou ligu a zároveň nemám dostupný vhodný net, tak jak to elegantně řešit? Je to jednoduchý: ze satelitu si zaplatit DIGI SK a Orange TV. Nemám problém zaplatit pár korun, kdyby O2 chtělo a bylo na satelitu, klidně si ho pořídím, takhle to holt mám od Slováků

jirka67
Registrace: 2/2006

Včera během Ligy Mistrů stránka sport365.live nefungovala. Jaká náhoda, že? Ted již opět funguje.

hamas
Registrace: 10/2015

Dával to maďarský Spíler1 TV na freeSATe, ale mazanica to bola riadna Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@hamas

No já to jen tak náhodou ze zvědavosti zkusil během druhého poločasu to šlo. ;) A v uterý to jelo celou dobu podle informace synátora.

hobo

hobo

No u mě se stránka načetla ale vypadala jinak upravená. Musel jsem přejít na sportstream-365.com

hamas

@hamas

Já bych to spíš připsal možná nějakému přílišnému zahlcení kolenovrty. ;)

hobo

hobo

I to je možné ;)

hamas
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra