![]() |
|
orange sport kvalitazaujimal by ma nazor futbalovych fanusikov sledujucich LM cezOS android z aplikacie orange tv na kvalitu obrazu u mna ziadna slava priemerna SD kvalita za konkretne odpovede dakujem |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
orange sport kvalitasnad pre zjednodusenie otazky ide mi o kvalitu obrazu cez tzvandroid box |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: orange sport kvalitaStačí si prečítať diskusiu na facebookovej stránke Orangeu a zistíte, že krok televízie vo verejnosti nevyvolal eufóriu.Keďže ľudia bažiaci po sledovaní Ligy majstrov si ešte nemali šancu zaobstarať nového poskytovateľa, ten sa situáciu snažil zachrániť vysielaním cez internet. Ako sám uviedol, za „ľudové ceny“: jednorazovo za dve eurá, mesačne za štyri eurá. Internetový stream v prvý deň vysielania zjavne nebol pripravený na nápor divákov. Sťažovali sa na nekvalitný zvuk aj obraz či na problémy s registráciou alebo so sledovaním na smart televíziách. Divákom však prekáža aj to, že im televízia zobrala niečo, čo „mali zadarmo“ na RTVS a tak sa podľa nich nemôže súkromný televízny kanál čudovať, že sa na ňu spustila vlna internetovej nenávisti. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@vlado 07Ak ti to pomôže tu máš jednu diskusiu na ich fóre.Ano malo by to tak byt ako pišeš,že ked to pozeraš na PC cez ich stránku,kvalita by mala byt celkom dobrá,ale ked to máš cez appku v android boxe je udajne kvalita horšia:Zakaznik: Dobry den. Platim si Orange Sport cez sms Zakupil som si Androidovy STB a s hrôzou som zistil, ze cez appku dostupnu v Android store neponukate rovnake streamy ako pre web verziu. Obraz z androidoveho boxu ma mensi bitrate a rozlisenie. Mozete prosim pre androidovu appku spristupnit vsetky hls profily, ake pouzivate pre web verziu OrangeSportu? K tym praskaniam zvuku sa ani nejdem vyjadrovat lebo mam na Vas nervy. ORANGE: Dobrý deň, Mrzí nás vzniknutá situácia zhoršenia kvality služby. Situácii sa snažíme predchádzať vhodným nastavením parametrov služieb a prípadným automatickým upravením kvality. Zároveň neustále pracujeme na prispôsobovaní našej siete a dolaďovaní parametrov na optimálnu úroveň. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Zakaznik: A ako realne vidite moznost spristupnenia vacsej kvality aj pre mobilne zariadenia? Ako som pisal,web ide s kvalitou cca 6,5M ak som to dobre odmeral a na tom obraze to bolo vidiet. Pre mobilne zariadenia ale pustate mozno 2M stream max ORANGE: Môžem Vám potvrdiť, že Váš podnet riešime s vysokou prioritou. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
![]() |