![]() |
|
Trnava- AnderlechtPerfektní výkon Trnavy - klobouk dolů, jsem rád, že STV 2 tento zápas vysílala. Doufám, že Trnava se dostane co nejdál. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Trnava- AnderlechtBol som na zápase...Jedine čo bolo perfektné je atmosfera,ale podla mna výkon nie..ten bol hrozný,ale aj zo strany Anderlechtu!proste Trnava hrá nato čo má a čo si môže dovoliť...hlavne dobre braniť,lebo maju vynikajucu obranu a spoliehat sa na brejky alebo štandartky...čo sa im včera podarilo! uvidime čo ukažu v dalšich zápasoch ale myslim si,že nejake remizy uhraju určite!alebo ak sa podari este nejaka výhra 1:0..a samozrejme STV2 bude vysielat všetky zapasy Trnavy,tak ako uvas CT SPORT vysiela českych zastupcov |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 322 |
![]() |
|
@jožkoDruhý polčas zahrali OK, občas sa mi zdá, že hrajú moc profesorsky a z toho pramenia hrubé chyby ako tomu bolo v zápase so Žilinou. V lige by mali zabrať a viac bojovať, chýba mi tam srdce.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Trnava- AnderlechtJak je možné ,že takový příspěvek tu redakce a administrátor toleruje?Někdy si tu připadám jako na sportovních stránkách.Mám nápad -zavedeme tady co kdo vaří k jídlu a recepty.Souhlasíte ?![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxtiež súhlasim,že takéto príspevky by tu nemali byť,lebo niesme na futbalovom fóre..môže sa stať,že každy vikend nam tu bude niekto rozoberat futbalove alebo hokejove zápasy alebo to,že prečo Ronaldo dostal červenu kartu.Ja som mu to okomentoval len preto,lebo som nesuhlasil,že to bol perfektny vykon![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 322 |
![]() |
|
RE: Trnava- AnderlechtRedakcia je rada každému príspevku. Rozhoduje počet kliknutí.Jozko aspoň spomeňme že si tam videl kamery a prenosové vozy. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Trnava- AnderlechtNo konečně kolik tam bylo kamer? Jaké maji rozlišení SD nebo UHD.? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
jožkoTrnava má tento štýl vžitý. To mu prináša úspech. Je to štýl ala Grécko keď sa stalo majstrom europy a štýlu D.Kyjev za čias jeho uspávacieho fotbalu. Je to účelný ,prepracovaný fotbal, pre tvoje oko nelahodiaci.Ale veľmi účelný.![]() Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@NaaalimSouhlas![]() |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
RE: Trnava- Anderlechtpresne diskusia o fotbale tu nemá čo hľadať páni prebudte sa toto je satelitné fórum |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@NaaalimTrnava ... mu prináša...Snad ta Trnava, ne ten Trnava. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
správne- opravaTo jej prináša úspech...Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
satmakerAno máš pravdu. Len to čo si napisal potom píš pod 90 percent prispevkov a reakcii, čo na toto forum nepatria. Pre objektivitu.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
![]() |