, sekce: Linuxové přijímače |
|
VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Rád bych si koupil nový přístroj.. zvažuji VU+ UNO 4K SE.. jak jej hodnotíte? Nebo je něco i lepšího (v ceně max 11 tis.)? Zkuste mi také napsat, co je na něm případně nahouby, jaký image na něm moc nefunguje a zda se dá na něm použít OpenATV a vše bude plně funkční?Taky mě zajímá, jestli díky FBC tunerům je například ladění rychlejší, nebo ne? Díky moc.. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?jinak.. požadavky jsou následující: HbbTV, Wifi výhodou, interní HDD, min.1 CI slot a 1 uni čtečka, 4K výstup, kvalita, DVB-T2 Hevc + DVBS2 tunery.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Mám Vu+ Solo 4K. Koupil jsem ho cca před měsícem jako náhradu za odešlý Xtrend ET8000. Zatím max spokojenost. Image používám na základě rad od znalých Vti. Na VU+ prý asi nejlepší volba. Před tím na Xtrendu jsem měl ATV. Mám v něm 2 tunery, jeden dvojitý S2 FBC a jeden twin T2/C. Přepínaní mezi tunerama je fakt rychlý :-) Obraz naprostá špička, jediný drobný minus je zatím pokulhávající spolupráce s Viaccess modulem od Skylinku. Strašně dlouho mu trvá než ho načte. Nevím, jestli je to chyba modulu, nebo Image či jenom nějaký šotek v nastavení... Freesat kartu ve čtečce bere naprosto bez problémů. |
jufa
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Openatv funguje, ale je třeba dát vti, jinak skoro žádné funkce co uno se umí nevyuzijes, openatv je prostě nepodporuje |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Nechci dělat flame, ale Hisilicon v DVB je obrazově daleko výše než ARM, MIPSEL a FBC tuner to je směšné, vše je možné sledovat online i jinak z netu a nakonec možnosti Google Play jsou asi milionkráte větší než download z feedu ATV nebo VTI. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
@ZemakKtorú funkciu nepodporuje OpenATV?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 714 |
|
|
OpenATVRekl bych ze zalezi na tom jak si kdo zvykne na images open atv maximalni spokojenost ... |
Dino4
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 18 |
|
|
@jonnyqDreambox DM 920Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Jo jo, ale není tam třeba fast channel change, a i s těmi fbc tunery jsem měl problém |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Samozřejmě nic proti vučkam, jsou to v podstatě nejlepší stroje, ale za zvážení stojí i "obyčejná" dm900 s triple tunerem. Počáteční problémy byli myslím vychytané, na problémový kus můžeš narazit ve všem. Nechápu, na co chceš "rychlejší ladění" /kolikrát do roka ladíš?/, rychlejší přepínání bych pochopil. Měl bys tam 2xsat + 2xdvb-t2 a to všechno za 300 éček. Dream Os2.5 se s vti-čkem bude těžko srovnávat, je jenom otázka, jestli jsi ochoten tomu věnovat čas a něco se naučit. OpenATV tam dát můžeš, ale po tom, co všechno vyzkoušíš pochopíš, že to je totální kravina. Né že by open bylo špatné, rád jsem ho také používal, ale na to musíš přijít sám, na to jsou rady z fora "slabé"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Tak určitě problémy byly vychytané, bože, to je hrubka...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
|
|
jufaPoužívat viaccess skylink s Tvojím strojem je jako zapřáhnout za kabriolet přívěs se čtyřmi pytly cementu a vést to na stavbu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
|
|
@tukanto vím.... |
jufa
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?Vždy jde něco dělat, jenom by to něco stálo, hlavně Tvůj čas, /na začátek vyměnit image na zkoušku/ ted nemluvím o tom, že by to někdo udělal za peníze za Tebe. Zajímali by mne ty další kola na tom xtrendu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
|
|
jonnyqKaždý přístroj má +- ve všem.Jestli chceš dobře investovat tak kup VU+uno4Kse.Je to dělo a cena a podpora na to co umí nemá konkurenci.6.990Kč.No a co |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
|
|
@tukanpytly...véstAle no taková kaňka. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
|
|
@tukanTy kola na Xtrendu byly 2. Nejdřív to začalo mrznout při startu. Takže se to chytalo tak po 3 až 4 vypnutí no a pak se z toho zakouřilo. Ze zdroje zbyla černá opálená deska.... Pokud by nebyl tak seškvařený asi bych ho i opravil, ale takhle to nemělo smysl... Jinak s image jsem si samozřejmě hrál, ale vždycky mi vyšel nejlíp ATV. Hlavně na něm běhali v pohodě CI+ moduly. |
jufa
|
|
RE: VU+ Uno 4K SE nebo jiný?ještě jednou díky za vaše názory :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
|
|
@jonnyqMohu doporučit. Image VTi release 13.0.12 + skin HD glass 16. |
Johnyold
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 |
|
|
@JohnyoldJednu dobu jsem používal VTI, ale dost často házelo death screen. A hlavně určité skiny. Je tato situace již nějak řešena, nebo k tomu dochází dál? Jinak díky za tip, určitě použiji :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|