Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Přechod k Freesatu

Dobrý den všem diskutujícím.
Mohl by mi někdo poradit, prosím, odcházím od skylinku, protože, dle mého, nechutně zdražil balíčky a už to prostě platit nechci. Vybral jsem si freesat, kde s nimi uzavřu smlouvu na začátku října.
Jaké máte s ním zkušenosti?
Když odcházím od skylinku, tak stačí si už nepředplatit balíček, či se musí ještě něco udělat navíc?
Děkuji za případné rady a tipy.
Martin

Mank
Registrace: 6/2016
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

Re:Prechod k freesatu.

Netreba robiť nič len prejst k freesatu!Ak máš kartu alebo modul ponúkni na bazar

buco4959
Registrace: 12/2012

@Mank

A ještě otočit anténu ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

přechod k freesatu

anténu si přetočím svépomocí, satelitní přijímač mám svůj. Jen se chci ještě zeptat, zda mi zvládne multifokus e85 družice 0,8W, 13E, 23,5E a 28,2 E? či je nějaký kvalitní slučovač na 5 družic, nyní tam mám slučovač na 4 družice. Ne, že bych byl nějaký TV maniak, ale na každé družici je něco, z čeho si vyberu. Přemýšlím, že nyní zruším 19,2 a právě ji přendám na 0,8W.

Mank

RE: Přechod k Freesatu

Tak zruš 23.5... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@Mank

Mám freeSAT už veľa rokov a spokojnosť. Malý problém je, keď to dlhšie nepozeráš, tak nemáš zápisy na karte. Treba nastavit Jednotku SD a o chvíľku to frčí.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

@drobeček

To právě zrušit nechci, protože je tam čt24 HD volně, která není na 0,8W a óčko star. Bohužel mi bude chybět retro

Mank

jzs freesat 🙄 to je o hodně lepší DIGI.... Freesat je o pět let do zadu, letos zjistili, že existuje MPEG 4 a příští rok možná zjistí, že existuje i HD, ale nevěřil bych tomu

honegero
Registrace: 5/2015

@honegero

ano, digi je lepší, ale taky dražší. Jde o cenu. Vím, že přijdu o HD programy, ale skylink fakt už platit nechci, při těchto cenách za balíčky.

Mank

@Mank

Bráchovi jsem taky nastavoval Freesat místo Skylinku. Platí 200Kč na dva přijímače

Standa2
Registrace: 5/2005

Platím si dva balíčky a cena se mi navýšila asi o 20 korun, taky stále uvažuji, že to přestanu platit, ale že bych použil slovo "nechutně", to bych asi neudělal.../Proboha, já se poprvé zastal skylinku, to není možné/ :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Freesat

O Freesatu jsem taky uvažoval, zcela jistě bych i já zachoval příjem 23,5E zejména kvůli ČT24HD, ale i kvůli rozhlasu, který odtud často poslouchám.
V jejich nabídce mi taky chybí Retro, ale třeba i Nova Cinema a Prima Cool v HD. Naopak by mi vůbec nevadila absence programů TV Barrandov, Prima Krimi. A co se mi u nich líbí? Dost dokumentů v HD a filmové AMC a CS film. Zajímalo by mne, jakého typu jsou jejich nabízené karty (Irdeto, ICE) ?

PeVy
Registrace: 2/2006

karty Irdeto ICE 0D97 ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@PeVy

To, co vy píšete, podepisuji na 100%. Když jsem mluvil s operátorem, tak mi řekli, že mají stejné kódování jako skylink, ale o kartách nevím nic.

Mank

Mank

Neodporúčam.
1. Platíš mesačne poplatok.
2. Veľké problémy,ak sa rozhodneš zrušiť zmluvu, budú ti niekoľko krát volať domov a všemožne presviedčať, aby si zmluvu nerušil.
3. Výhodou Skylinku je, že po vypršaní SP máš ešte rok, kedy si počas tohoto obdobia môžeš zakúpiť ľubovoľný balíček a SP sa ti obnoví, teda po vypršaní predplatného balíčka máš rok na zakúpenie ľubovoľného balíčka, alebo na zaplatenie SP.
4. Najvýhodnejšie zaplatiť SP u Skylinku za jeden mesiac prostredníctvom SIPO.
5. Netreba sa dať ovplyvniť ne priaznivcami Skylinku, pretože cenovo ťa to vyjde rovnako.

karamelka
Registrace: 2/2013

@karamelka

To, co píšeš o skylinku je pravda, ale při zaplacení 2 TV s balíčkem kombi v jedné domácnosti a kartou next mě to ročně vyjde na cca 5700. To je fakt pro mě moc. Při freesatu mě to s dvěma kartami ročně vyjde na cca 2500 Kč, při ceně, kterou mi nabídli při telefonickém hovoru. Jasně, přijdu o pár HD programů atd. o všem vím a zjistil jsem si to dopředu.

Mank

@karamelka

No, k tvým bodům asi toto:
1) Ano, platí se měsíčně. Pro drtivou většinu by to snad neměl být problém (v době internetového a mobilního bankovnictví). Nebo je o tolik lepší zaplatit jednou za rok (a dopředu)?
2) Ano souhlasím a živě si to dovedu představit...
3) Je otázkou, zda je tohle výhoda Skylinku. Karta je sice do roka "obnovitelná", na druhou stranu jsi si ji regulérně zaplatil, kdežto u Freesatu ji dostaneš s objednaným balíčkem.
4) Pokud je nejvýhodnější platit SP měsíčně přes SIPO, zcela to popíra tvrzení v bodu 1.
5) Ano, netřeba se nechat ovlivnit "ne priaznivcami" Skylinku. Uznávám, že ve Freesatu chybí některé dost základní programy (což je u nich velká škoda), ale pokud vezmeme placené programy balíčku, zejména sportovní v HD, dokumenty v HD, balík hudební MTV v porovnání se Skylinkem, tak to "rovnako" rozhodně nevyjde, to ani náhodou.

PeVy
Registrace: 2/2006

Já mám Skylink a moje sestra má freeSAT. Já jsem spokojený se Skylink ale když přijdu k sestře tak mi přijde že tam nic není. Musíš si zaplatit full nabídku Fresatu. Já se Skylink kombi + Digi tv sport balíček naprosto spokojenost.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

karamelka

Řekni to rovnou, prostě je to handl trh, šibování s cenami je u nich zcela běžné.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@satmana

Mám freesat za 344.-Kč na 2 TV,a mám tam všechno co potřebuji,je to medium hd+.

jjery

@BIDLO

Tři roky platím pořád stejně,tak jaký handl?

jjery

@mank

Na cenu nekoukám, ale na nabídku programů, proto je pro mě prioritou Digi.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@kvasnak

Digi je více zaměřena na sport. Ten já zase tolik nepreferuji.Každého věc

Mank

Freesat

Ještě jsem se chtěl zeptat, kdo tomu rozumí. Zvládne multifokus e85 družice 0,8W, 13E, 23,E a 28,2E? Rozpětí je to velké, ale raději se ptám, než mi to přijdou přeladit, abych věděl, na čem zhruba jsem?

Mank

@Mank

Ne, nezvlâdne.

JanHora
Registrace: 8/2018

Tak s tou zakladni nabídkou programu v HD u Freesatu se to muze v nejblizsi době zase trochu zmenit. Od rijna budou v nabídce DIGI TV.CZ další programy skupiny Nova v HD, takze je predpoklad, ze by se na jejich sireni mohl podílel i Freesat.

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra