![]() |
|
Přechod k FreesatuDobrý den všem diskutujícím.Mohl by mi někdo poradit, prosím, odcházím od skylinku, protože, dle mého, nechutně zdražil balíčky a už to prostě platit nechci. Vybral jsem si freesat, kde s nimi uzavřu smlouvu na začátku října. Jaké máte s ním zkušenosti? Když odcházím od skylinku, tak stačí si už nepředplatit balíček, či se musí ještě něco udělat navíc? Děkuji za případné rady a tipy. Martin |
Mank
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 312 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuPitschoviny tady tlápeš leda ty. A moc dobře to víš. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@bretahDIGI2GO je plnohodnotná televize přes internet. Na rozdíl od jiných poskytovatelů televize přes internet DIGI2GO není vázaná na konkrétního dodavatele připojení. Spustíte ji s každým spolehlivým internetovým připojením.Všechny programy umožňuje sledovat až na čtyřech různých zařízeních (televizích, počítačích, tabletech i chytrých telefonech). DIGI2GO nabízí celkem 106 kanálů, z toho 53 v HD rozlišení. Výhody DIGI2GO Sledování televize až na 4 různých zařízeních (televize, počítač, tablet i chytrý telefon). Umožňuje přehrát libovolný pořad od začátku. Možnost zpětného zhlédnutí zajímavých momentů (sport, důležité scény apod.). Archiv vysílání až 7 dní: libovolný pořad si lze pustit i 7 dnů zpětně. Nahrávání až třiceti hodin programu po dobu 30 dní. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@bretahA pak zde máme službu Kombi:Kombinovaná televize zahrnuje satelitní a internetové vysílání. Na jednu smlouvu lze aktivovat internetové i satelitní zařízení a mobilní zařízení. Maximální počet STB SAT, STB NET, CAM a mobilních zařízení na jednu smlouvu činí celkem 4 ks, z čehož musí být max. 2 STB SAT / STB NET / CAM v jakékoliv kombinaci. Jiná kombinace pouze na základě individuální dohody s DCZ. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraA čemu konkrétně nerozumíš? |
bretah
![]() |
|
@bretahUvedl jsem Vám zde citace ze stránek DIGI CZ, kde máte jasně deklarovánu možnost 4 přijímačů na jednu smlouvu. Pokud máte problém s pochopením psaného textu, obávám se, že jinak Vám již pomoci nedokážu. |
JanHora
![]() |
|
@bretahNech ho bejt.Opět plácá kraviny.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuNaposledy, 4 přijímače na jednu smlouvu Digi nedá, ani kdyby ses rozkrájel. |
bretah
![]() |
|
@bretahMýlíte se. Mám několik zákazníků DIGI, kteří mají 4 zařízení na jednu smlouvu. |
JanHora
![]() |
|
RE: Přechod k FreesatuUrčitě. Všici ti to věříme. |
bretah
![]() |
|
@bretahJe mi fuk, čemu věříte. Nicméně ignorant, který i přes citaci, která jasně hovoří v jeho neprospěch, je legrační se svými výkřiky.Jak byste nám vysvětlil, že např. u OTT Vám DIGI umožní přijímat až 4 streamy a je úplně fuk, kolik máte či nemáte Arrisů - nemusíte mít žádného a je úplně fuk, zda službu přijímáte Vy nebo další kamarád, soused apod. a přesto tak za jedny peníze/smlouvu umožní příjem na 4 boxech. |
JanHora
![]() |
|
@Mankjdi do toho, bez problémů máme v domku 3tv a balík HD-medium, nemám s nima žádnej problém, co se týče plateb je to individuální, mě po cca 1,5 roce odpustili platbu za 3 kartu (1200/rok,a tak mám za 249,-/kč měsíčně 3 karty ve 3 svých přijímačích. Oči mám dobrý a žádný mazanice co tu píše agent skylinku satman1 nevidím, rád koukám třeba na doqu sic v sd ale obraz je ok sleduju ale pouze prakticky dokumenty a sport, jsem s nima spokojenej. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@Mankto Mank: nabidka Freesatu je zajimava a za ty penize 249,- na 4 zatizeni 4x10 karta SUPER. V kombinace s nabidkou Skylinku (SERPO) idealni. Pokud mas box s moznosti vice karet nebo slot pro CI, jdi do toho.to ALL: nechci se zastavat nikoho na zadnem foru a ani tady ne. Nicmene pan JanHora ma pravdu. Praktiky k "zamestnancum" a zakaznikum jsou u DIGI CZ zarazejici. Dostat smlouvu (nova smlouva) na 2 nebo 4 nebo dokonce 10 karet (Arris+CAM+KAON libovolna kombinace) neni problem. To vas pak kompletni nabidla vyjde treba na smesnych 80,- na zarizeni. Vsechno je to otazka nabidky a poptavky (lina huba, hole nestesti). Pro kazdeho operatora je dneska kazda koruna dobra, nez zadna. Mimo jine podobne praktiky maji vsichni operatori O2 pocinaje a poslednim ISP internetu konce... , ale nic jsem nerekl, ani Babicku jsem necetl ![]() ![]() Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@JanHoraTopiaci sa aj slamky chytá - mne to šlo 0,8W až 28,2E - samozrejme EUROPA BEAM.@mank 0,8W do stredu a zvyšok bokom - na hrane bude 28,2E, ale pôjde. Pozor na SKEW, lebo 0,8W je na horizonte nižšie ako 23,5 a 28,2 - LNB pre 0,8 bude teda vyššie. @JanHora - na Slovensku je pre DIGI skutočne možné 4 zariadenia, sám má 4 moduly s kartami ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
@MankLNB pre 0,8 bude teda vyššie - samozrejme to platí pre E85, na samostatnej parabole by LNB bolo nižšie, na E85 sú ale zrkadlovo (východná pozícia západnejšie a nižšie a naopak) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
@hogofogo11Děkuji za další info. S tím skylinkem to zkusím promyslet časem. V sat. přijímači mám 2 sloty. Neměl by to být problém. Když budu přelaďovat, vyhodím 19,2 a zbytek nechám 13, 23,5 a 28,2 |
Mank
![]() |
|
@JIKARU10 karet od DIGI.CZ?Obdivuhodné.![]() |
hobo
![]() |
|
freeSAT AKCEProdluzoval zde nejaky dlouholety zakaznik zde mezi Vami smlouvu ted v nedavne dobe? Dava vypovedni oddeleni nejake akcni nabidky pri vcasnem prodlouzeni zavazku stavajicim zakaznikum? Diky![]() DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
@vilda016Žádné výpovědní, ale spíše udržovací oddělení. 😀Slušnou nabídku získáte, což o to, jen vyčkejte na kontakt z CC a smlouvejte. Pokud budete Vy ten první, jste v nevýhodě. |
JanHora
![]() |
|
@vilda016Při technickém dotazu na lince UPC sousedovi sami nabídli lepší,levnější podminky aniž by to žádal a věděl předem.A přesto,že jsem dotaz položil já, tak stačilo mu jen vrazit můj telefon do ruky pro souhlas se smlouvou![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@vilda016Nepočítej zřejmě se žádnou lákavou nabídkou,která by vyvážila další dva roky uvazku.Já tedy opravdu žádnou nabídku nedostal.![]() |
hobo
![]() |
|
FreesatTak karty mám doma, družice naladěna a jede mi úplně bez problémů 0,8W, 13E, 23,5E a 28,2. Připadá mi, že HD programy jsou zde lepší obrazově, ale to je jen můj názor. Radost mám i z Nova Cinema a Prima Cool HD. Snad brzy spustí :-) |
Mank
![]() |
|
zkušenostiAhoj,mám Skylink balíček Kombi, jsem s ním spokojen, ale nyní uvažuji o Free Satu, hlavně kvůli některým kanálům, které skončily na 23,5- Travel Channel, History, Fine Living, Food Network. Ta cena 149- při placení inkasem 135Kč měsíčně také není k zahození. Jaké máte zkušenosti s FreeSatem, jaká je kvalita obrazu(datový tok) v porovnání se Skylinkem? Funguje také HbbTv a Fastscan, zatím to vypadá, že ne? Díky za zkušenosti. |
johnywint
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
@johnywintHlavně ta cena,ale nevím jestli za 149,-tam jsou všechny ty jmenované?? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@johnywintTie stanice tam sú ale Hbbtv nie je vo freesate ani na jednom kanáli. A v kvalite kanálov ja osobne nevidím rozdiel, ale isto sa Ti ozvú takí, ktorí budú tvrdiť niečo iné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: Přechod k Freesatuto johnywint: mam kombinaci SKYlink a Fresat (mimo spousty volnych programu 23,5; 19,2; 0,8-1°). Cena/vykon OK. Prakticky mimo kopalistu mam vsechno co chci.Bohuzel se jen opakuju z predesleho prispevku, je to na kazdem kdo a kolik chce platit za sluzby... Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |