![]() |
|
OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Dnes byly napadeny maily volny.cz,atlas.cz,centrum.......Podrobně třeba na živě.cz v poradně.Takže si zkontrolujte ten svůj a rovnou smažte mail,který jste vlastně poslali sami sobě![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Tyhle maily (Váš email byl trhnutý) mi chodí už třetí den. Jenom lituju pitomce, co těch 250$ pošlou... Přes léto zas chodili jiný spamy s čuňačinkama (Lepší po tmě, atd...)Občas je dobrý změnit přístupové heslo. |
MilanFF
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Asi máš slabé heslo.......mi žádné Spamy nechodí....![]() ![]() ![]() ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@MilanFFSouhlasím.Jen bych chtěl upozornit,že vydírací e-mail byl odeslán z mého vlastního mailu na centrum.cz na stejný mail u centrum.cz(alespoň tedy podle hlavičky).A to je ten hlavní problém! E-maily u jiného poskytovatele(např. upcmail.cz) napadený prostě nebyl. |
jerzy
![]() |
|
@Kamil_k4Není problém heslo změnit.Ale podle počtu napadených mailů(u různých poskytovatelů) se to bude jěště hodně řešit.A podle ohlasů těch,kteří to nahlásili na policii to neberou na lehkou váhu.Dnes to byl totiž masívní útok.Takže taková sranda to není![]() |
jerzy
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Jerzy,tož by jsi si měl udělat pořádek v prohlížeči a ne tady vytvářet divná témata.Občas mi přijde nějaký divný email,ale téma proto zakládat nemusím.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Kamil_k4Kamile,zamysli se sám nad sebou...Ty nemusíš mne a já zase tebe.Nejde totiž jenom o můj prohlížeč nebo o můj mail.A téma je navíc jasně označeno OT ..... |
jerzy
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Ale takové téma tu skutečně nemá oporu, zde je diskusní fórum na témata spojená s příjmem či vysíláním převážně pay či FTA TV. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
jerzya to už kdo ešte použiva take pofiderne meily?jednoznačne gmail a neni problém,a či to nie je aj tým že tu stále generuješ akési tie klučiky na tie tvoje streamy ![]() |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
@jerzyTaky mi dnes přišel.A ty Horovy bláboly neberte vážně![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@rohanTak někteří uvádějí,že i na gmail to přišlo.A "jakože"z vlastního mailu.Jinak - No comment. |
jerzy
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?daj si poriadny meilaktualizuj si ochrany a spam koš a nemáš problém |
rohan
![]() |
|
jerzyna gmail mi neprišlo ničtak netrep a hladaj tie svoje kluče pakluče šperháky na streamy ![]() |
rohan
![]() |
|
@rohanAž ti to přijde,tak to tady férově přiznej![]() |
jerzy
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?a to ako čakaš že budem klikať teraz na meila pozorovať či tam nemám nejaky spam ? zabudni je to tvoj problém ,lezieš na kadejaké arabské stránky hádžeš tam registračky,tak máš spamy a možno aj prázdny učet v banke a neotravuj ma , je to tvoj problém a prišiel si si sem poplakať ![]() |
rohan
![]() |
|
Spam v e-mailuZatím se nenašel odborník,který by to srozumitelně stovkám lidí,kterým tento spam přišel(a stále přichází),vysvětlil.A ušetřeny nezůstaly ani maily na Seznamu.Tak snad se k tomu vyjádří specializované weby. |
jerzy
![]() |
|
Spam v e-mailuDěkuju moderátorovi webu zive.cz za krásný,vševysvětlující odkaz![]() |
jerzy
![]() |
|
ani maily na Seznamutam mi chodí výzvy na potvrzení smlouvy,která neexistuje,jen to rozbalit a zaděláno![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Však najlepšie je otvárať prílohy od hocikoho. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Spam v e-mailuJeště bych to upřesnil.Tentokrát nešlo o otevírání příloh,ale o samotný vydírací mail(zaplať, nebo !).Podle hlavičky mailu to vypadá,že jsme si maily poslali sami sobě.Příště pod hlavičkou mého e-mailu může můj nejlepší přítel dostat výhrůžku třeba: zaplať nebo tě zabiju! A mail jsem přitom vůbec neposlal já.Včera to byl masivní útok na spam koše stovek lidí![]() |
jerzy
![]() |
|
@jerzyKouknul jsem radši na e-mail na Seznamu a naštěstí tam nic nemám.Jinak díky za upozornění. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Také mi včera přišly tyto e-maily. Nejedná se ovšem, dle mého názoru, o žádné napadení účtu. Neboť odeslání e-mailu neproběhlo přes SMTP centrum.cz, ale z IP patřící nějakým brazilským, německým atd. telekomunikačním společnostem. Navíc v době odeslání jsou v historii přihlášení pouze moje IP adresy. Na poslání e-mailu sám sobě nepotřebuji znát žádné heslo k danému účtu, k tomu stačí jakýkoliv SMTP server.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@jerzyTo už pozoruji pár měsíců.Navíc centrum je nespolehlivý,už 10 let mi chodí občas nabídky na obchody s oleji na meil jednoho maníka z Vítkova(máme stejný),taky sem tam upomínky na platby fa.![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?u Bakaly muže mít email pouze blb.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@satmamA co když ho ten blb měl dávno před Bakalou? A co ti další na gmailu,seznamu? Nebo třeba na volny a atlas?Nebo budou nakonec blbci všichni s mailem?Opravdu geniální reakce na téma,o kterém nemáš ani páru.Spamer prostě využil nějakou databázi a bylo mu fuk,kdo má kde e-mail.Kdo v té databázi byl,toho poctil svým vyděračským spamem.Tak a mám dalšího,který mi to dá při nejbližší příležitosti "sežrat"![]() |
jerzy
![]() |
|
RE: OT - vir RAT nebo =jen=hack e-mailu?Na stránce emailové podpory je toto sdělení :"Dobrý den, pokud jste obdrželi e-mail s informací o napadení Vaší e-mailové schránky virem RAT s výzvou k zaplacení pomocí Bitcoin peněženky, případně jiné nevyžádané podvodné zprávy (např. i se sexuální tématikou), můžete jej bez obav ignorovat nebo smazat. Jedná se o podvodný e-mail, snažící se z lidí vylákat peníze, k žádnému napadení Vašich účtů nebo zařízení v souvislosti s tímto e-mailem ve skutečnosti nedošlo. Pokud v odesílateli vidíte svou vlastní e-mailovou adresu, jedná se pouze o podvrh (skutečný odesílatel je vidět ve Zdrojovém kódu zprávy a nejedná se o Váš e-mail. Vaše adresa byla zneužita z internetu, např. pokud byla adresa vložena do nějakého formuláře či registrace). Děkujeme." Tím bych tohle považoval za skončené :-) |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |