![]() |
|
VU+ultimo - vypnuti HDDProsím o radu jak (kde) nastavit vypnuti interního HDD disku po vypnuti VU+ultimo do pohotovostního stavu. Když vypnu dekoder slyším, že se disk točí. Díky. |
tadek01
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@tadek01nájdi si v Menu STB kolonku nastavenie disku a zvoľ si čas na zastavenie diskuVU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: VU+ultimo - vypnuti HDDA ako dlho sa toci, hned po vypnuti alebo aj za 5-10 min?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
VU+ ultimoDisk se po vypnuti STB točí pořád. Tu kolonku "nastavení disku" jsem nenašel, můžeš mě navést podrobnějii? Díky. |
tadek01
![]() |
|
VU+ ultimopokud používáš poslední VTI - menu-nastavení- systém-správa disků-nastavení harddisku- uspat disk po - nastavíš po jaké době chceš HDD vypnout- u ostatních image to je podobné, i když nějaké rozdíly tam budou, podle toho,jak to má image v menu nastavené |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
fergusDíky za pomoc, mám tam poslední VTI a měl jsem od prodejce nastavených 20 minut, ale zdálo se mi, že se disk točí pořád, přece tam není žádný větrák a byl slyšet šum i po několika hodinách od vypnuti. Nastavil jsem "po 5 minutách" tak uvidím. |
tadek01
![]() |
|
RE: VU+ultimo - vypnuti HDDa to chcete povedať, že 20min alebo 5min znamená aj po vypnutí prístroja???To snáď nie. U Technisatu to znamená, že sa HDD vypína v nastavenom čase po poslednom použití HDD, t.j. po prehratí nejakého záznamu. V prípade, že nepozerám záznam alebo nerobím záznam je HDD vypnutý po celý čas sledovania TV a samozrejme vždy keď je vypnutý. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
tadek01pokud vypneš přijímač jen do standby-režim spánku,přijímač se sice vypne obraz,přijímač vypne výstup hdmi a ještě pár maličkostí,jinak stále běží dál, takže se na něj připojíš přes PC atd, rychlý je i start. Teprve při vypnutí na-hluboký spánek-vypnutí,se přijímač vypne úplně.Potom ale trvá déle než naběhne.Spotřeba u režimu spánku klesne jen málo o několik watů, u režimu hluboký spánek -vypnutí klesne výrazně. |
fergus
![]() |
|
@Dagy2- bavíme se zde o enigmě 2, která má 2 možnosti vypnutí, vysvětlení máš v mém příspěvku výše |
fergus
![]() |
|
fergusno to je mi jasne ale je to uplne irelevantne z hladiska funkcie hdd.k comu je dobre aby bezal Hdd pri vypnutom prijimaci. sleep ma samozrejme aj technisat ale hdd nebezi pokial na neho nie je dotaz na stream nahravky z ineho zariadenia v sieti. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: VU+ultimo - vypnuti HDDale veď ani v E2 hdd stále nebeží pokial tam niesu pikony a podobné blbostiDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
fergusDíky, už to funguje. Musel jsem po změně nastavení restartovat STB vypínačem vzadu. Teď to vypíná HDD podle nastaveného času. |
tadek01
![]() |
|
![]() |