![]() |
|
Android boxZdravím. Potřeboval bych poradit. Chtěl bych nějaký příjmač co zvládne iptv a cccam. Ještě, aby bylo připojení přes wifi. Je na to lepší nějaký příjmač nebo android box? Jestli ano, tak jaký by jste doporučili? Dík |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
Pitalitojelitonapísal siŠpičkové servery provozují především arabáši, balkánci, pakistánci ![]() a to vieš ako odkial ked nekradneš ? no hlavne si to daj do cccam emulátora z backdoor a vieš vlastne kdo publikoval posledné verzie cccam 2.3.0 a mgcamd 1.3.8 ? nevieš ? no tak klikaj a hladaj a hlavne inštaluj a kupuj všetko čo to má v sebe |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
@rohanKoukám že ti role samozvaného exekutora vlezla na mozek. Já jsem pouze konstatoval fakt a věř tomu že share doma (dnes už) opravdu nemám, a když jsem jej před léty provozoval, opravdu jsem věděl jak se zabezpečit. Neměj péči |
Pitalito
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Android boxano a poctivo si dnes platíš 45 eurza skylink full balík oficiálne rozprávka na dobru noc |
rohan
![]() |
|
@rohanJiný provider než Skylink není?Ty máš fakt dost |
Pitalito
![]() |
|
RE: Android boxmimo to tu ste zabudli na pána ktorý riešihbbtv a zdielanie kariet https://www.parabola.cz/forum/topic-96374/ čo tu otvorím tak len čítam zdielanie share a admin sa tvári ja nič ja muzikant ![]() |
rohan
![]() |
|
@rohanParanoia je nemoc, zajdi si k lékaři.Nikde v tomto tématu se problematika sdílení netěší. Dotaz v obecné rovině |
Pitalito
![]() |
|
@rohanJediný muzikant jsi tu ale ty, hraješ všem na nervy, ale věř mi nikoho to nezajímá. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@PitalitoVše, co jsem napsal jsou Android boxy bez vyjímky. |
matchboxx
![]() |
|
@JanHoraMohl bych Vám napsat ohledně přístroje co jste mi doporučil? Email nebo něco? |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
@matchboxxMáš aktivované súkromné správy? Chcel som sa niečo poradiť.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
@McLarenpřidej k emailu cz a máš vše co potřebuješ |
matchboxx
![]() |
|
@rohannapíš komu ty platíš...![]() |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Android boxje ti po tom prdale orange karta + freesat karta + net z iptv TV základ sk programy v cene netu kvoli zhoršenemu počasiu ak mi nejde satelit a teraz sa ukáž ty ? 4eury 5eury za cccam ? |
rohan
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |